היסטורית, והפורום ב "המכלול"
-
@צדיק-תמים אמר בהיסטורית, והפורום ב "המכלול":
כאחד שהתעסק הרבה מאוד בעבר באתרי ויקי אני חושב שהערך הזה מבייש את המכלול... ומוטב שיועבר לטיוטה עד שכתובו.
למה מבייש ? ככה בונים ! ככה מתקדמים ! שלב אחרי שלב ! עוד טעות ! ועוד טעות ! ועוד פשלה ! וכן על זו הדרך ! הביקורת בונה כשהיא עניינית וממוקדת ! ובלי ביקורת אי אפשר לשפר שום דבר בעולם !
ואדרבא, אני חושב שאתה כאחד שהתעסק הרבה מאוד בעבר באתרי ויקי, אמור להכיר בזה יותר מכולם, כי כל האתר הזה נבנה באופן כזה של תיקונים והוספות ושיפוצים, וכך נהיה מאגר אדיר, ובלא הדרך הנ"ל לא היו עושים כלום !!! כי תמיד יש מחשבות מכשילות ומייאשות של .... זה עדיין לא מספיק מוכן לדפוס, או לא מספיק טוב להעלה לרשת או לתפוצה וכו' וכו'
קצת חומר למחשבה .....
-
כאחד שהתעסק הרבה מאוד בעבר באתרי ויקי אני חושב שהערך הזה מבייש את המכלול... ומוטב שיועבר לטיוטה עד שכתובו.
הערך הזה מבייש את המכלול ואת מתמחים טופ. הוא כתוב בחוסר מקצועיות משווע. ולא עושה רושם שמי שכתב אותו מבין מה זה ויקיפדיה ומה כותבים שם.
אפילו על עצם הצדקת קיומו של הערך יש מקום לדיון, לפרוג למשל יש איזכור רק בדרך אגב בערך של המכללה, והתוכן שמובא שם הוא שורה על מהות הפורום ועוד כמה שורות על כך שהפורום זכה לתשומת לב תקשורתי בשני מקרים בעבר, וזהו.
-
@ישראליק אמר בהיסטורית, והפורום ב "המכלול":
הערך הזה מבייש את המכלול ואת מתמחים טופ. הוא כתוב בחוסר מקצועיות משווע. ולא עושה רושם שמי שכתב אותו מבין מה זה ויקיפדיה ומה כותבים שם.
אז אדרבא תלמד אותם ... בשביל זה יש פורום !! בשביל ללמד בני אדם ולהחכימם באשר לא ידוע להם !!!
תבין דבר פשוט ... אם לכותבים הנ"ל היה את הידע שיש לך, האם הם היו כותבים כך ? [לשיטתך כמובן שזה לא מקצועי וכו' וכו' {אני עדיין לא ראיתי את זה}] כל חסרון וכל חטא נובע מחסרון בידע [כך מבואר ברמח"ל].
נשמח שתחכים כאן את כולנו, ותלמד איך לכתוב בצורה מקצועית ומתאימה למכלול, כולנו נרוויח מזה.
-
@שמעיה אמר בהיסטורית, והפורום ב "המכלול":
אז אדרבא תלמד אותם ... בשביל זה יש פורום !! בשביל ללמד בני אדם ולהחכימם באשר לא ידוע להם !!!
בשביל זה יש טיוטה
ודפי הוראות והסבר במכלול
או בויקפדיה
אף אחד בפורום לא אמור ללמד איך לכתוב דפי ויקי
(לא נכנסתי לשאלה כמה הערך מתאים או לא וכד’ אלא על עצם הטענה) -
שלום חברים, ערכתי את הערך במכלול בכל מה שנוגע לניסוח. לגבי הוספת פרטי/פרטים לא מדויקים וכו' אשמח שתערכו שם, או שתכתבו פה.
הערך אכן לא היה ראוי למרחב הערכים, אלא שאין אצלנו יותר מדי בקרה ככל הנוגע לאיכות הערכים המיובאים, אלא יותר על התוכן המקומי שנוצר. רק בגלל שהוא נמחק בויקיפדיה בדיון חשיבות השקעתי בו קצת.
תודה מראש -
בפורום מועלים גם תוכנות ואפליקציות שנבנו על ידי משתמשים בפורום.
מי מהפורום בנה תוכנה או אפליקציה?
-
@יוסי-הגאון יכול להיות שהוא מתכוין לתירגומים או עריכות
-
@יוסי-הגאון
@KINGYOS יצר אוספים של המון ווינדוסוזים.
@ד-מ-ל יצר המון תרגומים לתכונות.
@פישל יצר המון התקנות אוטומטיות לתוכנות.
פורום תותחי!