אפשרות חדשה בשליחת הודעה לניהול
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@חברון-מאז-ולתמיד
האמת... (
) אני אכן לא ראיתי דבר. רק הלוגו.
עעריכה: התקלה סודרה ב"ה.פוסט זה נמחק! -
@thmhe אמר באפשרות חדשה בשליחת הודעה לניהול:
לכל מי שלא שם לב נוספה הלשונית הזאת בסרגל שדרכה אפשר ליצור קשר עם הניהול בקלות
יישר כח גדול להנהלה ל @שמואל ו @אלישי@אלישי זה נועד להחליף את "באגים/הצעות ייעול"? על באגים לכתוב שם או בטופס 'צור קשר'?
-
@thmhe אמר באפשרות חדשה בשליחת הודעה לניהול:
לכל מי שלא שם לב נוספה הלשונית הזאת בסרגל שדרכה אפשר ליצור קשר עם הניהול בקלות
יישר כח גדול להנהלה ל @שמואל ו @אלישי@אלישי זה נועד להחליף את "באגים/הצעות ייעול"? על באגים לכתוב שם או בטופס 'צור קשר'?
-
@חברון-מאז-ולתמיד
אני חושב שמה שהיה כבר זה משהו ציבורי והצור קשר זה לפניות אישיות למנהלים@הנני-העני אמר באפשרות חדשה בשליחת הודעה לניהול:
@חברון-מאז-ולתמיד
אני חושב שמה שהיה כבר זה משהו ציבורי והצור קשר זה לפניות אישיות למנהליםאז למה צריך צ'אט
אגב- יש מצב שיצרו איתי קשר בפלאפון?!
-
@הנני-העני אמר באפשרות חדשה בשליחת הודעה לניהול:
@חברון-מאז-ולתמיד
אני חושב שמה שהיה כבר זה משהו ציבורי והצור קשר זה לפניות אישיות למנהליםאז למה צריך צ'אט
-
@חברון-מאז-ולתמיד
-
@חברון-מאז-ולתמיד
@יוסי-הגאון אמר באפשרות חדשה בשליחת הודעה לניהול:
@חברון-מאז-ולתמיד
כנראה שכן
-
@יוסי-הגאון
משתמשים חדשים בפורום.. \ משתמשים לא רשומים [דאין הוי צ'אט]@הנני-העני אמר באפשרות חדשה בשליחת הודעה לניהול:
@יוסי-הגאון
משתמשים חדשים בפורום.. [דאין הוי צ'אט]או אנשים שרוצים ליצור קשר עם ההנהלה בלי שהם רשומים....
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות