תגובה: [מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי]
-
@achakian00000000 הרבה יותר קל לבנות גרסה בצורה שהוא הביא מלבנות קובץ SYSTEM IMG
-
@a0533057932 תלוי למי אני יותר כל לי לפרק לבנות את system.img מאשר לחתום את update ולהתקין רקוברי מקוסתם וכו' וכו'
-
@achakian00000000 אמר בתגובה: [מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי]:
מאשר לחתום את update ולהתקין רקוברי מקוסתם וכו' וכו'
כי אתה לא מכיר את הדרך הקצרה וד"ל
-
@achakian00000000 איפה יש מקלדת נורמלית עברית להורדה?
-
פוסט זה נמחק!
-
@achakian00000000 אמר בתגובה: [מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי]:
@מישהו12 אמר בתגובה: [מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי]:
כי אתה לא מכיר את הדרך הקצרה וד"ל
כנ"ל אתה
אני כן.
-
@achakian00000000 תרגיע נשמה, למדת לבנות לפני חודש סיסטם img, כל הכבוד, אבל יש לאדם שאתה מדבר איתו קצת יותר ידע ממך:)
-
@achakian00000000 אגיד לך סוד, מי שיודע, אפשר לערוך את הסיסטם אימג' ללא הצורך לפרק אותו......
-
@yair אמר בתגובה: [מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי]:
@achakian00000000 אגיד לך סוד, מי שיודע, אפשר לערוך את הסיסטם אימג' ללא הצורך לפרק אותו......
-
-
אני מעדיף שתגלה לי סודות שאני לא יודע לדוגמא איך יוצרים גרסה לשיאומי
לא יגלו לך
-
פוסט זה נמחק!
-
@achakian00000000 יש לי תוכנה שעושה את זה.
-
@achakian00000000 חחחחח בניתי גרסא לשיאומי לפני קרוב לשנתיים ( לפני שאיתמר היקר בכלל היה בעסק) , חלק גדול מהסטרינגים שנעשה בהם שימוש על ידי אנשים שונים באו מהגרסא הנ"ל.
בכל מקרה אני כבר לא מתעסק איתו בשנה וחצי האחרונות. -