מקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית)
-
עקב הפוסט הקודם התחלתי לפתח גירסה בעברית בעזר ה', כמובן כחלק מיזה צריך גם לפתח מקלדת בעברית, לי אין שום נסיון קודם בפיתוח אפליקציות ולקח לי זמן להבין איך להפעיל כמו שצריך את Android Studio אבל עכשיו אחרי שאני יודע קצת אני חושב שאני יכול לחסוך הרבה זמן לאנשים שכמוני חדשים בתחום... ולומר שכל אחד יכול להוסיף למקלדת עברית בחמש דקות מקסימום זה הכי פשוט שיש, פשוט להחליף אותיות... , בקיצור זה גירסה ממש ראשונית רק הוספתי עברית לא יותר מיזה, ( את כל הנסיון שאני צובר אשמח לשתף את כולכם כדי שאתם לא תצטרכו לעמול שעות על דברים שיכולים לקחת דקות ספורות... )
עברית,אנגלית,מספרים + מספרים בסוף האותיות
עברית,אנגלית,מספרים (בלי מספרים בסוף האותיות בעברית)
אין לי זמן כרגע לכתוב הוראות פשוט תכנסו למפתח בקישור למטה...
Credits: Luxferre -
@זונדל-גרנד למה אתה מתכוון תמיכה במספרים ?
-
@זונדל-גרנד עודכן שבלחיצה על הסולמית בפעם ה3 יהיה רק מספרים! תודה רבה!
-
@זונדל-גרנד אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
@hagay תתקדם לאפשרויות חיזוי
(T9)-חובה!
(כמובן אם יש לך כח) -
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
עקב הפוסט הקודם התחלתי לפתח גירסה בעברית בעזר ה', כמובן כחלק מיזה צריך גם לפתח מקלדת בעברית, לי אין שום נסיון קודם בפיתוח אפליקציות ולקח לי זמן להבין איך להפעיל כמו שצריך את Android Studio אבל עכשיו אחרי שאני יודע קצת אני חושב שאני יכול לחסוך הרבה זמן לאנשים שכמוני חדשים בתחום... ולומר שכל אחד יכול להוסיף למקלדת עברית בחמש דקות מקסימום זה הכי פשוט שיש, פשוט להחליף מילים... , בקיצור זה גירסה ממש ראשונית רק הוספתי עברית לא יותר מיזה, (כשיהיה לי זמן בע"ה אעלה סרטון איך עורכים אפליקציות מערכת (Decopile) ו-(Recompile) מבלי לפגום אותה דרך המחשב ועוד... ובקיצור את כל הנסיון שאני צובר אשמח לשתף את כולכם כדי שאתם לא תצטרכו לעמול שעות על דברים שיכולים לקחת דקות ספורות... )
Google Drive עדכון 0.1
אין לי זמן כרגע לכתוב הוראות פשוט תכנסו למפתח בקישור למטה...
Credits: Luxferreעוד כמה אנשים כמוך והמשיח בא!!!! אשריך ירבו כמוך בישראל
(אני ישמח להסבר מה זה?(למרות שאין לי את השיאומי הזה) פשוט לא מובן לי מה עלה פה ממש תודה) -
@1divid הפלאפון המוכר שיאומי שין 1 פלוס מגיע עם מערכת באנגלית ובסינית וכן גם המקלדת ובשונה משאר מכשירי "אנדרואיד" שבהם אפשר להוריד מקלדת כאן מדובר בפיתוח שונה לגמרי מדובר במקלדת שתדע לעבוד עם מקשים פיזים של המכשיר (InputMethod) האפליקציה הזאת היא בעצם המקלדת המדוברת שתומכת באנגלית,עברית,מספרים (בסיסית ביותר כמו שציינתי), במקור מקלדת זו פותחה ללא עברית מה שדורש לערוך את הקוד ולהוסיף תמיכה באותיות בעברית... אני לא מבין גדול אבל למעוניינים תמיד אפשר לשאול אותי איך עשיתי את זה ואשמח לשתף .
-
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
@1divid הפלאפון המוכר שיאומי שין 1 פלוס מגיע עם מערכת באנגלית ובסינית וכן גם המקלדת ובשונה משאר מכשירי "אנדרואיד" שבהם אפשר להוריד מקלדת כאן מדובר בפיתוח שונה לגמרי מדובר במקלדת שתדע לעבוד עם מקשים פיזים של המכשיר (InputMethod) האפליקציה הזאת היא בעצם המקלדת המדוברת שתומכת באנגלית,עברית,מספרים (בסיסית ביותר כמו שציינתי), במקור מקלדת זו פותחה ללא עברית מה שדורש לערוך את הקוד ולהוסיף תמיכה באותיות בעברית... אני לא מבין גדול אבל למעוניינים תמיד אפשר לשאול אותי איך עשיתי את זה ואשמח לשתף .
ממש תודה על ההסבר אז זה בעצם אפליקציה לכול דבר לא משהו מובנה בתוכנה בפון? [ואני ישמח לפירוט איך עשיתה את זה]