תגובה: [מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי]
-
תגובה: מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי
כתבו שמה הרבה דברים שלא נכונים אני יפרט מה לא צריך לפי המספרים שמה
את 1 ו 2 ו 3 ו 4 ו 10 (12 יש בפורום מקלדת בעברית להורדה) (13 למי שלא רוצה גרסה כשרה לא צריך לעשות את זה) (14 אני חושב שאם יש לך את הגרסה אז אתה יכול להוציא ממצב בריק (לא בטוח כנראה תלוי ברמת הבריק)) -
@achakian00000000 אתה מדבר על צריבת גרסה מלאה
והוא מדבר על עדכון דרך המכשיר
זה שני שיטות שונות לגמרי
ועל כן 1 2 3 4 14 נצרכים מאד בשיטה שהוא מדבר עליה
וזה שהביאו מקלדת לא סותר את זה שהוא כתב זאת הרבה לפני -
@a0533057932 לא אמרתי שסותר וחוץ מזה אין עניין לעדכן מתוך המכשיר תסתכל על הכותרת אגב עדיין לא צריך לפתוך אותו להתקנות
-
@achakian00000000 הרבה יותר קל לבנות גרסה בצורה שהוא הביא מלבנות קובץ SYSTEM IMG
-
@a0533057932 תלוי למי אני יותר כל לי לפרק לבנות את system.img מאשר לחתום את update ולהתקין רקוברי מקוסתם וכו' וכו'
-
@achakian00000000 אמר בתגובה: [מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי]:
מאשר לחתום את update ולהתקין רקוברי מקוסתם וכו' וכו'
כי אתה לא מכיר את הדרך הקצרה וד"ל
-
@achakian00000000 איפה יש מקלדת נורמלית עברית להורדה?
-
פוסט זה נמחק!
-
@achakian00000000 אמר בתגובה: [מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי]:
@מישהו12 אמר בתגובה: [מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי]:
כי אתה לא מכיר את הדרך הקצרה וד"ל
כנ"ל אתה
אני כן.
-
@achakian00000000 תרגיע נשמה, למדת לבנות לפני חודש סיסטם img, כל הכבוד, אבל יש לאדם שאתה מדבר איתו קצת יותר ידע ממך:)
-
@achakian00000000 אגיד לך סוד, מי שיודע, אפשר לערוך את הסיסטם אימג' ללא הצורך לפרק אותו......
-
@yair אמר בתגובה: [מדריך | שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי]:
@achakian00000000 אגיד לך סוד, מי שיודע, אפשר לערוך את הסיסטם אימג' ללא הצורך לפרק אותו......
-
-
אני מעדיף שתגלה לי סודות שאני לא יודע לדוגמא איך יוצרים גרסה לשיאומי
לא יגלו לך
-
פוסט זה נמחק!
-
@achakian00000000 יש לי תוכנה שעושה את זה.