עזרה | איזה מעבד השיאומי ואיך אפשר לקרוא את הרום (קושחה) אם SPD_Research_Tool
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@חמור-חמורותיים אמר בבקשה | קובץ scatter של השיאומי (1s+):
אחוז מסוים מיוצרי הגירסאות הם אנשים שיש להם יותר זמן ממך להתעסק עם תביעת פיצויים שתכסה להם הרבה יותר מכל הרווחים של מכירת הגירסא..
לא יתבעו, הם בעצמם מפירים זכויות יוצרים
@מישהו12 זה וודאי נכון, אבל הוא לוקח את הסיכון על האחד שלא.
-
@מישהו12 זה וודאי נכון, אבל הוא לוקח את הסיכון על האחד שלא.
-
@חמור-חמורותיים מה?
@מישהו12 על האחד שלא הפר זכויות יוצרים. ספציפית הבנתי שהוא מנסה לשאוב גירסא כשרה. בזה וודאי שהסיכון גבוה מאוד. בפרט עם ההגנות שיש להם. אם הוא לא יודע עם מה הוא מתעסק הלך על המכשיר טוטאל....
-
@מישהו12 על האחד שלא הפר זכויות יוצרים. ספציפית הבנתי שהוא מנסה לשאוב גירסא כשרה. בזה וודאי שהסיכון גבוה מאוד. בפרט עם ההגנות שיש להם. אם הוא לא יודע עם מה הוא מתעסק הלך על המכשיר טוטאל....
@חמור-חמורותיים לא ידוע לי על סיכון בשאיבה, בצריבה אני יודע שיש סיכון אבל מה יכול לקרוא בשאיבה
-
@חמור-חמורותיים לא ידוע לי על סיכון בשאיבה, בצריבה אני יודע שיש סיכון אבל מה יכול לקרוא בשאיבה
-
על האחד שלא הפר זכויות יוצרים.
חוץ מהמילטון וגדסי, אין אחד כזה.גם אם תתרגם הכל לבד, עדיין הפרת את הזכויות יוצרים של שיאומי על הקושחה.
-
חוץ מהמילטון וגדסי, אין אחד כזה.גם אם תתרגם הכל לבד, עדיין הפרת את הזכויות יוצרים של שיאומי על הקושחה.
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@מישהו12 אמר בבקשה | קובץ scatter של השיאומי (1s+):
חוץ מהמילטון, אין אחד כזה.גם אם תתרגם הכל לבד, עדיין הפרת את הזכויות יוצרים של שיאומי על הקושחה.
-
@מישהו12 אמר בבקשה | קובץ scatter של השיאומי (1s+):
חוץ מהמילטון, אין אחד כזה.גם אם תתרגם הכל לבד, עדיין הפרת את הזכויות יוצרים של שיאומי על הקושחה.
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@achakian00000000 לא הבנתי, לא משנה.
אתה לא חושב שזה גזל לשאוב? לכן אף אחד לא יסביר לך איך לשאוב.וזהו.אני עוזב את הדיון.@מישהו12 אם אני שואב את של השיאומי המקורי בסינית ואנגלית אז לא
-
@מישהו12 אם אני שואב את של השיאומי המקורי בסינית ואנגלית אז לא
-
@achakian00000000 אם אתה שואב גרסא זה גזל.את המערכת הרגילה הלא מתורגמת? תוריד מxda אין לי קישור
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@achakian00000000 דווקא כן.
פוסט זה נמחק!