דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. שיאומי
  4. שיאומי +Qin1s
  5. עזרה הדדית - שיאומי +Qin1s
  6. לכל יוצרי הגירסאות שרוצים עזרה לתקן את ה-RTL...

לכל יוצרי הגירסאות שרוצים עזרה לתקן את ה-RTL...

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - שיאומי +Qin1s
6 פוסטים 4 כותבים 513 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • hagayH מנותק
    hagayH מנותק
    hagay
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי hagay

במדריך ל"שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי"
    בדבר ה -9 (וגם ה '11' שזה ניראה לי אותו דבר תקנו אותי אם אני טועה) שיפנו אלי בפרטי ואשמח לעזור...
    תמונות:
    screenshot-2020-10-17-231711.jpg 1.jpg 2.jpg 5.jpg 6.jpg
    בונוס: שעות ניסיתי לשבת ולסגור קבצי APK של המערכת לולא כל הצלחה שבכל פעם האפליקציה פשוט קרסה (רק לסגור בחזרה ל-APK הצלחתי אני מדבר על להריץ את הקובץ על הפלאפון) , הבעיה היא כך חייבים לשמור על חתימה המקורית של ה-APK באם החתימה השתנתה הקובץ יסגר בחזרה ל-APK אבל הוא לא ירוץ על המערכת בגלל הקונפליקט שנוצר בקיצור תסמנו את זה בתוכנה " Keep Original Signatrue"!(תמונה למטה)
    2020-10-18_00-13-39.png

hagayH Y 2 תגובות תגובה אחרונה
    17
    • hagayH hagay

בדבר ה -9 (וגם ה '11' שזה ניראה לי אותו דבר תקנו אותי אם אני טועה) שיפנו אלי בפרטי ואשמח לעזור...
      תמונות:
      בונוס: שעות ניסיתי לשבת ולסגור קבצי APK של המערכת לולא כל הצלחה שבכל פעם האפליקציה פשוט קרסה (רק לסגור בחזרה ל-APK הצלחתי אני מדבר על להריץ את הקובץ על הפלאפון) , הבעיה היא כך חייבים לשמור על חתימה המקורית של ה-APK באם החתימה השתנתה הקובץ יסגר בחזרה ל-APK אבל הוא לא ירוץ על המערכת בגלל הקונפליקט שנוצר בקיצור תסמנו את זה בתוכנה " Keep Original Signatrue"!(תמונה למטה)
      2020-10-18_00-13-39.png

hagayH מנותק
      hagayH מנותק
      hagay

@hagay (ולא העתקתי את זה משום גירסה אחרת...)

תגובה 1 תגובה אחרונה
      6
      • hagayH hagay

תמונות:
        2020-10-18_00-13-39.png

Y מנותק
        Y מנותק
        Yair
        מדריכים
        כתב ב נערך לאחרונה על ידי

@hagay להוסיף ערך של Ltr...

ליצירת קשר yair6166@gmail.com

hagayH תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • Y Yair

@hagay להוסיף ערך של Ltr...

hagayH מנותק
          hagayH מנותק
          hagay

@Yair צודק אבל אני לא משתמש ב -layout Direction משום מה הוא הופך לי שגם כל התפריטים הטקסט שלהם יוצג בשמאל לכן ניסיתי משהו אחר פשוט לייצר תיקייה rtl בשם "layout-ldrtl-ldpi-320...." ושם להוסיף את הקובץ הידוע כ"העתק" למקורי ואז להפוך את הכיוון של הלחצנים... (הקוד האחרון בשורה 5 ושורה 6 (אם אני זוכר נכון בכל אופן משהו באזור) ) נ.ב הסיבה שייצרתי תיקייה חדשה היא מפני שסתם להפוך את הלחצנים יגרום לכך שכשהמכשיר יהיה בשפת אנגלית המקשים יהיו הפוכים וד"ל...

המביט לארץה תגובה 1 תגובה אחרונה
          4
          • hagayH hagay

@Yair צודק אבל אני לא משתמש ב -layout Direction משום מה הוא הופך לי שגם כל התפריטים הטקסט שלהם יוצג בשמאל לכן ניסיתי משהו אחר פשוט לייצר תיקייה rtl בשם "layout-ldrtl-ldpi-320...." ושם להוסיף את הקובץ הידוע כ"העתק" למקורי ואז להפוך את הכיוון של הלחצנים... (הקוד האחרון בשורה 5 ושורה 6 (אם אני זוכר נכון בכל אופן משהו באזור) ) נ.ב הסיבה שייצרתי תיקייה חדשה היא מפני שסתם להפוך את הלחצנים יגרום לכך שכשהמכשיר יהיה בשפת אנגלית המקשים יהיו הפוכים וד"ל...

המביט לארץה מנותק
            המביט לארץה מנותק
            המביט לארץ
            מדריכים

@hagay אמר בלכל יוצרי הגירסאות שרוצים עזרה לתקן את ה-RTL...:

@Yair צודק אבל אני לא משתמש ב -layout Direction משום מה הוא הופך לי שגם כל התפריטים הטקסט שלהם יוצג בשמאל לכן ניסיתי משהו אחר פשוט לייצר תיקייה rtl בשם "layout-ldrtl-ldpi-320...." ושם להוסיף את הקובץ הידוע כ"העתק" למקורי ואז להפוך את הכיוון של הלחצנים... (הקוד האחרון בשורה 5 ושורה 6 (אם אני זוכר נכון בכל אופן משהו באזיור) ) נ.ב הסיבה שייצרתי תיקייה חדשה היא מפני שסתם להפוך את הלחצנים יגרום לכך שכשהמכשיר יהיה בשפת אנגלית המקשים יהיו הפוכים וד"ל...

יפה מאוד חשיבה חכמה לגבי תשע ואחד עשרה זה שתי דברים שונים החזור והאפשריות נמצאים בקובץ אחר וצריך לתקן אותם שהחזור יהיה בצד ימין והאפשרויות בשמאל (בסוד אני אגלה לך שבמקליט קול זה לא יעזור לך ותצטרך לעשות קומבינה אחרת..) אז השלב הבא הוא להפוך אפליקציות מסוימות לימין כמו מצב ללא הפרעה הודעות ושעון שמסרבים לזוז ימינה בהצלחה...

נהנית תן לייק 👍👍👍👍👍👍

תגובה 1 תגובה אחרונה
            2
            • A מנותק
              A מנותק
              achakian00000000
              מורחק
              פוסט זה נמחק!
              תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • אלישיא אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב-