לכל יוצרי הגירסאות שרוצים עזרה לתקן את ה-RTL...
-
במדריך ל"שיאומי מקשים | כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לבנות גירסה לשיאומי"
בדבר ה -9 (וגם ה '11' שזה ניראה לי אותו דבר תקנו אותי אם אני טועה) שיפנו אלי בפרטי ואשמח לעזור...
תמונות:
בונוס: שעות ניסיתי לשבת ולסגור קבצי APK של המערכת לולא כל הצלחה שבכל פעם האפליקציה פשוט קרסה (רק לסגור בחזרה ל-APK הצלחתי אני מדבר על להריץ את הקובץ על הפלאפון) , הבעיה היא כך חייבים לשמור על חתימה המקורית של ה-APK באם החתימה השתנתה הקובץ יסגר בחזרה ל-APK אבל הוא לא ירוץ על המערכת בגלל הקונפליקט שנוצר בקיצור תסמנו את זה בתוכנה " Keep Original Signatrue"!(תמונה למטה)
-
@Yair צודק אבל אני לא משתמש ב -layout Direction משום מה הוא הופך לי שגם כל התפריטים הטקסט שלהם יוצג בשמאל לכן ניסיתי משהו אחר פשוט לייצר תיקייה rtl בשם "layout-ldrtl-ldpi-320...." ושם להוסיף את הקובץ הידוע כ"העתק" למקורי ואז להפוך את הכיוון של הלחצנים... (הקוד האחרון בשורה 5 ושורה 6 (אם אני זוכר נכון בכל אופן משהו באזור) ) נ.ב הסיבה שייצרתי תיקייה חדשה היא מפני שסתם להפוך את הלחצנים יגרום לכך שכשהמכשיר יהיה בשפת אנגלית המקשים יהיו הפוכים וד"ל...
-
@hagay אמר בלכל יוצרי הגירסאות שרוצים עזרה לתקן את ה-RTL...:
@Yair צודק אבל אני לא משתמש ב -layout Direction משום מה הוא הופך לי שגם כל התפריטים הטקסט שלהם יוצג בשמאל לכן ניסיתי משהו אחר פשוט לייצר תיקייה rtl בשם "layout-ldrtl-ldpi-320...." ושם להוסיף את הקובץ הידוע כ"העתק" למקורי ואז להפוך את הכיוון של הלחצנים... (הקוד האחרון בשורה 5 ושורה 6 (אם אני זוכר נכון בכל אופן משהו באזיור) ) נ.ב הסיבה שייצרתי תיקייה חדשה היא מפני שסתם להפוך את הלחצנים יגרום לכך שכשהמכשיר יהיה בשפת אנגלית המקשים יהיו הפוכים וד"ל...
יפה מאוד חשיבה חכמה לגבי תשע ואחד עשרה זה שתי דברים שונים החזור והאפשריות נמצאים בקובץ אחר וצריך לתקן אותם שהחזור יהיה בצד ימין והאפשרויות בשמאל (בסוד אני אגלה לך שבמקליט קול זה לא יעזור לך ותצטרך לעשות קומבינה אחרת..) אז השלב הבא הוא להפוך אפליקציות מסוימות לימין כמו מצב ללא הפרעה הודעות ושעון שמסרבים לזוז ימינה בהצלחה...
-
פוסט זה נמחק!
-