סנכרון קבוע בין 2 מחשבים (ניידים)
-
שלום לכולם,
יש לי 2 מחשבים ניידים,
אני משתמש לעיתים באחד ולעיתים בשני,
ומאד מאד לא נח לי בכל פעם כשאני צריך קבצים מהמחשב, להעתיק ולהעביר וכו',
השאלה שלי מה היא הדרך הקלה ביותר לסנכרן בין המחשבים, כך שבשני המחשבים תהיה לי גישה לקבצים שבמחשבים, בעיקר תיקיית מסמכים וכד'.
תודה רבה מראש! -
@שמעון-לאופר יש אינטרנט?
-
@שמעון-לאופר במידה ויש לך אינטרנט תשים את כל השולחן עבודה בתוך תיקיית ואן דרייב וזהו.
-
@בנצי-20 אמר בסנכרון קבוע בין 2 מחשבים (ניידים):
@שמעון-לאופר יש אינטרנט?
כן.
מה אני צריך לעשות?@ברוך אמר בסנכרון קבוע בין 2 מחשבים (ניידים):
תשים את כל השולחן עבודה בתוך תיקיית ואן דרייב וזהו.
לא הבנתי
-
@שמעון-לאופר בקשר אם יש אינטרנט, אז אתה יכול לחבר את המחשבים יחד וליכנס אחד לשני בלי בעיות ע"י רשת ביתית. אבל יש חיסרון בזה שאתה צריך את 2 המחשבים דלוקים ומחוברים לרשת.
ויש את הרעיון של @ברוך שתכניס את כל הקבצים לענן ב " onedrive" ומשם תמיד תוכל לגשת לקבצים שלך. החסרון: כל פעם צריך להכנס ל onedrive וזה הרבה יותר איטי בעיקר אם אתה משתמש בסטיק ולא בראוטר ...
תחליט מה אתה מעדיף ואני ינסה להדריך אותך!! -
@אביב-לוין יש לי ראוטר.
מה אני צריך לעשות?
תודה -
@שמעון-לאופר אז מה אתה מעדיף? שכל הקבצים יהיו בענן וכל פעם תהיה צריך לגשת לענן בשביל לעבוד
או שיהיה לך גישה תמיד לשני המחשבים ותהיה צריך שהמחשב השני יהיה דלוק.. -
@שמעון-לאופר אני אישית הייתי ממליץ על גישה ישרה
וזה המדריך: דבר ראשון: תבדוק אם אתה גלוי ברשת שלך - (בשני המחשבים) התחל- הגדרות - רשת ואינטרנט- שנה מאפייני חיבור - ואז אתה בוחר ברשת ביתית שזה גלוי!!
ב. גם לעשות בשני המחשבים
בסייר הקבצים כנס ל c , תעשה לחיצה ימינית על משתמשים - שתף עם - שיתוף מתקדם - שיתוף מתקדם - בחר "שתף תיקיה זו" בחר את השם של השיתוף, ותלחץ "הרשאות" - הוספה ותכתוב ב "הזן שמות" - Everyone ואישור. ואז למטה בהרשאות בחר ב - שליטה מלאה (כולם וי בטור של אפשר) - אישור - שוב אישור
החל.
ג. כנס בסייר הקבצים ל "רשת" ותחכה עד שיעלה המחשב השני (או לעשות ריענון כמה פעמים) פתח את המחשב השני לחיצה ימינית על התיקיה המשותפת הרצויה - "מיפוי כונן רשת" תבחר איזה אות באנגלית שאתה מעדיף ותלחץ אישור!
זהו!! יש לך עכשיו כונן רשת ישר למחשב השני -
@אביב-לוין אמר בסנכרון קבוע בין 2 מחשבים (ניידים):
שנה מאפייני חיבור - ואז אתה בוחר ברשת ביתית שזה גלוי!!
מה ללחוץ?
תודה
-
@שמעון-לאופר תשאיר ככה, זה מצוין!!!