שיתוף | השינוי הדרמטי בג'ימני 😱 ג'ימני אייכה?..
-
@תלמידהון אם כבר אז זה מודל הרבה יותר טוב!!!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
אני רק אומר שבקרוב יוציאו את GEMINI ARGON 4 וכנראה בגלל זה קוצצו המכסות כי זה דור חדש ועלויות חדשות אגב אני אחד ממשתתפי הניסוי בגמיני שם !!

-
פוסט זה נמחק!
-
לכל השואלים והמסתפקים
זה נכון שהמודל מיועד בעיקר לארגונים וחברות, אבל קיבלתי גישה אליו באופן רשמי כחלק מתוכנית הנסיינים הרשמית של גוגל Google Trusted Testers.
ומכיוון שרשום שם בVertex AI של גוגל בגלל שאני מפתח.
אני בוחן את היכולות שלו ומספק להם פידבק על הביצועים -
אני אומר דבר אחד, הג'מיני יש לי פרו והוא זוועה.
כשיגמר לי הסטודנט אני מעיף אותו, ומשתמש רק בשניים.הוא פשוט לא מבין עניין, לא משנה באיזה רמת חשיבה אתה.
-
לכל השואלים והמסתפקים
זה נכון שהמודל מיועד בעיקר לארגונים וחברות, אבל קיבלתי גישה אליו באופן רשמי כחלק מתוכנית הנסיינים הרשמית של גוגל Google Trusted Testers.
ומכיוון שרשום שם בVertex AI של גוגל בגלל שאני מפתח.
אני בוחן את היכולות שלו ומספק להם פידבק על הביצועים -
@אוריאל-ב. מצדיק הוא בהחלט מוצלח
זרקתי לו משימה מטורפת לבנות מערכת קוד סופר מורכבת מאפס. במקום להתעייף ולעצור באמצע כמו מודלים אחרים, הוא פשוט פלט לי קובץ ענקי עם אלפי שורות קוד לקח זמן אבל יצא.
ואגב גם למי שאין מומלץ לנסות את אתר
https://arena.ai/
שזה אתר שהם גם פידבקים ונותנים לך חינם מגוון מודלים ויצירה של כל מה יש ויש שם מצב קרב
שזה שני מודלים אנונימיים ורוצים שתחווה מה ענה יותר טוב והרבה פעמים מי שעונה שם לאחרונה זה גמיני 4 ארגון
תנסו וזה ללא כניסה לשום ניסוי -
@אוריאל-ב. מצדיק הוא בהחלט מוצלח
זרקתי לו משימה מטורפת לבנות מערכת קוד סופר מורכבת מאפס. במקום להתעייף ולעצור באמצע כמו מודלים אחרים, הוא פשוט פלט לי קובץ ענקי עם אלפי שורות קוד לקח זמן אבל יצא.
ואגב גם למי שאין מומלץ לנסות את אתר
https://arena.ai/
שזה אתר שהם גם פידבקים ונותנים לך חינם מגוון מודלים ויצירה של כל מה יש ויש שם מצב קרב
שזה שני מודלים אנונימיים ורוצים שתחווה מה ענה יותר טוב והרבה פעמים מי שעונה שם לאחרונה זה גמיני 4 ארגון
תנסו וזה ללא כניסה לשום ניסוי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות