בירור | איזה כלי בינה הכי קל לתמרון בסייבר
-
@The_Yonatan ברעיון פריבאף מעולה לזה...
אני פרצתי איתו כמה תוכנות
כולל התוכנה שלו עצמו -
@The_Yonatan כן
רפי-סאם

-
רפי-סאם

@The_Yonatan איתי הוא כן שיתף פעולה
-
@עניו-כמשה

זה נשמע ממש אמין שאתה רוצה רק לבדוק ולא לפרוץ לאיפה שהואאבל בבקשה
אם זה עובד לך אני צריך את האגרון של השנתון האחרון ואת אוצר החוכמה ועוד כמה דברים קטנים
בהצלחה -
@yos על ידי איזה AI
-
@The_Yonatan איתי הוא כן שיתף פעולה
@רפי-סאם עם איזה מודל השתמשת?
-
@רפי-סאם עם איזה מודל השתמשת?
@The_Yonatan GLM
-
יש סוכן עם הרשאות גישה מלאות למחשב ובלי הגבלות מבחינת חוקים?
(זכויות יוצרים וזה...)@The_Yonatan לרוב אייג'נטים בקוד פתוח מוגבלים פחות, (וגם אם לא תמיד אפשר לערוך
) -
@The_Yonatan לרוב אייג'נטים בקוד פתוח מוגבלים פחות, (וגם אם לא תמיד אפשר לערוך
)@המלאך אבל המודלים בFREEBUFF הם לא קוד פתוח, הם משרת
-
@The_Yonatan לרוב אייג'נטים בקוד פתוח מוגבלים פחות, (וגם אם לא תמיד אפשר לערוך
)@The_Yonatan לרוב אייג'נטים בקוד פתוח מוגבלים פחות, (וגם אם לא תמיד אפשר לערוך )
לא צריך להרמס יש כלי מובנה לפריצה (איני זוכר איך קוראים לו אפשר לשאול אותו) אבל מניסיון זה לא עובד עם מודלים מערביים, הוא טען שזה יעבוד עם מודלים סיניים שאצלם חוסמים על פי מילים וזה עוקף את זה
-
@The_Yonatan לרוב אייג'נטים בקוד פתוח מוגבלים פחות, (וגם אם לא תמיד אפשר לערוך )
לא צריך להרמס יש כלי מובנה לפריצה (איני זוכר איך קוראים לו אפשר לשאול אותו) אבל מניסיון זה לא עובד עם מודלים מערביים, הוא טען שזה יעבוד עם מודלים סיניים שאצלם חוסמים על פי מילים וזה עוקף את זה
@רציונל נשמע טוב, אם מישהוא מכיר את הכלי מאד יעזור...
-
-
עכשיו אני נזכר שלהרמס בעצמם יש גם מודלים (איני יודע באיזה איכות) שאין עליהם שום הגנות אם אני לא טועה זה גם מודל במשקלים פתוחים, תעשה חיפוש גוגל
@רציונל הם טובים בקוד?
-
אתם מדברים על שני דברים שונים.
יש סוכן, לחלק מהסוכנים יש מנגנונים שמונעים ניסיונות פריצה באמצעות האייג'נט. לזה אמרתי שיש פיתרון,
מעבר לזה לגבי המודל עצמו - זה סיניים הרבה יותר קל, אבל גם להם יש הגנות, מניסיון z.ai הכי קל לעקוף את המנגנונים ולשכנע..@המלאך זה אייגנט?
-
@המלאך זה אייגנט?
@The_Yonatan לא, זה מודל.
-
עכשיו אני נזכר שלהרמס בעצמם יש גם מודלים (איני יודע באיזה איכות) שאין עליהם שום הגנות אם אני לא טועה זה גם מודל במשקלים פתוחים, תעשה חיפוש גוגל
@רציונל קראתי קצת, לפי מה שהבנתי המודלים של הרמס הם ללא הגבלות אבל גם ממש סתומים... הם לומדים תוך כדי השימוש בהם דברים חדשים
-
אתם מדברים על שני דברים שונים.
יש סוכן, לחלק מהסוכנים יש מנגנונים שמונעים ניסיונות פריצה באמצעות האייג'נט. לזה אמרתי שיש פיתרון,
מעבר לזה לגבי המודל עצמו - זה סיניים הרבה יותר קל, אבל גם להם יש הגנות, מניסיון z.ai הכי קל לעקוף את המנגנונים ולשכנע..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות