הסבר | ג'ימיני הרגיל בתשלום בקרוב... (למעט המודל הפשוט ביותר). בעוד 5 ימים!
-
@חד-גדיא אני חושב שהוא מבטל את הקודם, אלא ממשיך ממתי שהקודם נגמר (שלי היה אמור להיגמר ב16 אוק' וחידשתי ב20 לספט' והוא מסמן לי שאני עובר מנוי ב16 לאוק (אני עברתי למסלול של 19.90 בחודש, רק הAI בלי היוטיוב))
-
@חד-גדיא בשביל ליצור כזה אישור, אפשר להעזר גם בג'מיני פלאש-לייט, אין צורך בפרו.
-
ב9 באוקטובר הקרוב זה קורה!!!

https://9to5google.com/2026/10/03/gemini-model-limits-oct-26/

@אקר-העתידני-2099 זו אחת ההחלטות הכי הזויות של גוגל, ומנוגדת לכל הכיוון שלה עם ג'מיני בשנים האחרונות. כנראה גוגל חושבת שהיא הגיעה למטרה שלה בגיוס משתמשים (עברה באוגוסט את מיליארד משתמשים בג'מיני), ועכשיו היא רוצה להתחיל בשלב המונטיזציה ולהכניס ישירות ממנויים ולא רק להסתמך על הרווח העקיף. זה הימור גדול, והוא עלול להתפוצץ להם בפנים, בפרט ששאר החברות מאפשרות שימושים יותר נדיבים בחינם, וגם שליחת מודל הפלאש-לייט להציג את הפנים של ג'מיני למשתמשים חדשים היא הרסנית, כי הוא מודל מאוד חלש. זה סיכון עסקי מטורף, למרות שיש מאחוריו היגיון כלכלי קר.
גם ברדיט התגובות מאוד עוינות את המהלך הזה.
אני מעריך שגוגל ישאירו מכסה חינמית יומית לפרו או לפחות לפלאש, אחרת הם יורים לעצמם ברגליים. -
@אקר-העתידני-2099 זו אחת ההחלטות הכי הזויות של גוגל, ומנוגדת לכל הכיוון שלה עם ג'מיני בשנים האחרונות. כנראה גוגל חושבת שהיא הגיעה למטרה שלה בגיוס משתמשים (עברה באוגוסט את מיליארד משתמשים בג'מיני), ועכשיו היא רוצה להתחיל בשלב המונטיזציה ולהכניס ישירות ממנויים ולא רק להסתמך על הרווח העקיף. זה הימור גדול, והוא עלול להתפוצץ להם בפנים, בפרט ששאר החברות מאפשרות שימושים יותר נדיבים בחינם, וגם שליחת מודל הפלאש-לייט להציג את הפנים של ג'מיני למשתמשים חדשים היא הרסנית, כי הוא מודל מאוד חלש. זה סיכון עסקי מטורף, למרות שיש מאחוריו היגיון כלכלי קר.
אני מעריך שגוגל ישאירו מכסה חינמית יומית לפרו או לפחות לפלאש, אחרת הם יורים לעצמם ברגליים. -
@אקר-העתידני-2099
נכנסים לכאן
https://one.google.com/ai-student
ונרשמים. -
@מוקד-המערכות זה פרסונאלי.. כלומר - כנראה גוגל סיננו אותך משום מה. המבצע כן קיים. יש אנשים שהם לא מאפשרים להם אותו משום מה
(גם לי זה היה ככה כשחפרתי להם להוסיף ישיבה הם פשוט עשו לי גם את הדף הזה. אבל אחרי זמן זה כן איפשר לי) -
@א.מ.ד. המודלים החינמים שאפשר להריץ בבית כמו DEEPSEEK הם די טובים ומשתפרים כל הזמן ובקרוב כח המחשוב הבסיסי יהיה כזה שמריץ מודלים כאלה.
ובכל מקרה לא רואה סיבה להצטרף לGEMINI כי אם כבר לשלם עדיף קלוד....
ובכל מקרה לא רואה סיבה להצטרף לGEMINI כי אם כבר לשלם עדיף קלוד...
בהחלט. ואם כבר לשלם על פלוס עדיף לשלם לדיפסיק.
@א.מ.ד. המודלים החינמים שאפשר להריץ בבית כמו DEEPSEEK הם די טובים ומשתפרים כל הזמן ובקרוב כח המחשוב הבסיסי יהיה כזה שמריץ מודלים כאלה.
איך בדיוק אתה מריץ דיפסיק בבית?
-
-
@salo05484 לדעתי זה ענין של ביקוש, אולי אחרי ימי גמיני זה ישתנה
מצרף ראיה להנחה

-
-
@aviii תבקש מקלוד סונטה 4.6
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות