שיתוף | בניתי קובץ html קל ונוח לשימוש במודלי live של Gemini
-
בניתי קובץ HTML לבדיקות על מודלי LIVE בג'מיני, ויצא לי קובץ ממש מעניין, אני מעלה אותו במידה וזה מעניין מישהו, אשמח שתכתבו לי בתגובות אם נהינתם, והאם זה היה שימושי.
להורדה - 92d27b9d-8886-4cec-a03e-83aa59ed4ac6-live.htm
תהנו.מעודכן עם הוראות לפתיחת מפתח :
a43958d6-5942-48b8-b0b6-ca589f7723b0-live.htm
עדכון חדש, תוקנו הבאגים :
-
יצא מטורף רק אם תוכל להוסיף הוראות למי שלא יודע איך משיגים מפתח וכן אם אפשר לעשות שיוכלו לבחור שפה לדיבור כי הוא לא תמיד קולט את השפה לענ"ד
-
יצא מטורף רק אם תוכל להוסיף הוראות למי שלא יודע איך משיגים מפתח וכן אם אפשר לעשות שיוכלו לבחור שפה לדיבור כי הוא לא תמיד קולט את השפה לענ"ד
@מוישי-הסטלן עובד על זה.
-
@מוישי-הסטלן
אני אמרתי לו שיתחיל לדבר בעברית והתחיל בעברית, אבל לא נתן לשנות לקול גבר -
@מוישי-הסטלן העלתי.
-
לוקח לו יותר מדי זמן לגלות שאני מחכה לתשובה..
-
בניתי קובץ HTML לבדיקות על מודלי LIVE בג'מיני, ויצא לי קובץ ממש מעניין, אני מעלה אותו במידה וזה מעניין מישהו, אשמח שתכתבו לי בתגובות אם נהינתם, והאם זה היה שימושי.
@מוקד-המערכות
יפה מאוד!!! אשמח אם תוכל לסדר את זה כך שהכל ייראה בפעם אחת ללא צורך בגלילה לפחות את החלקים הנצרכים, וכן שיהיה הגדרות פתוחות כמו קולות שפה ועוד.
השאלה היא האם ניתן לבנות כתוסף לכרום על גימיני (כמו שיש ג'ימיני לייב באנדרואיד?). -
@מוקד-המערכות
יפה מאוד!!! אשמח אם תוכל לסדר את זה כך שהכל ייראה בפעם אחת ללא צורך בגלילה לפחות את החלקים הנצרכים, וכן שיהיה הגדרות פתוחות כמו קולות שפה ועוד.
השאלה היא האם ניתן לבנות כתוסף לכרום על גימיני (כמו שיש ג'ימיני לייב באנדרואיד?).@אקר-העתידני-2099 ניתן, ברור שניתן .
-
בחדש יש בעיה, אני בודק מה זה.
-
@אקר-העתידני-2099 ניתן, ברור שניתן .
@מוקד-המערכות
נו... אדרבה... אם תוכל יערב לך! כך משתמשים בג'ימיני הרגיל וניתן ללחוץ בלחצן לייב -
הועלה עדכון.
-
הועלה עדכון.
@מוקד-המערכות תודה מה לגבי מה שבקשו פה על הגדרות קול וכו'
ושהכל יהיה בשורה אחת -
-
@חד-גדיא אני בנטפרי והצלחתי.
-
@חד-גדיא אני בנטפרי והצלחתי.
@מוקד-המערכות
הצלחת בווינדוס בגימיני עצמו רשמי לייב????? -
@מוקד-המערכות
הצלחת בווינדוס בגימיני עצמו רשמי לייב????? -
@מוקד-המערכות
שתף אותנו... -
@מוקד-המערכות
שתף אותנו...@אקר-העתידני-2099 התכוונתי למה שהעלתי.
-
@אקר-העתידני-2099 התכוונתי למה שהעלתי.
@מוקד-המערכות
תכל'ס יש לך אפשרות לעשות את זה כתוסף שמתלבש על גימיני ולחסוך לפתוח דפדפן בנפרד, או שבין כה זה יושב על API ולא על גימיני כך שזה לא כ"כ משנה... -
@מוקד-המערכות
השאלה היא האם ניתן לבנות כתוסף לכרום על גימיני (כמו שיש ג'ימיני לייב באנדרואיד?).@אקר-העתידני-2099 לגבי הבקשה הראשונה live.html
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות