המלצה | שימוש בקלוד קוד חינם לגמרי כולל Fable 5.1 !!!
-
פתחתי היום את FreeBuff, התעסקתי קצת עם המודלים, וראיתי פתאום - הורד קלוד קוד בשביל freebuff, לחצתי הורדתי, וראיתי שיש לי אפשרות להשתמש עם קלוד קוד חינם כולל המודלים הכי טובים !!!
כמו כן, ראיתי שיש גם אפשרות לקודקס בחינם !!!
אני לא בטוח שזה עובד ב 100 אחוז כי בנטפרי זה לא עובד, אבל אני כמעט בטוח שזה עובד .
אני אשמח שמישהו יבדוק .
צילומי מסך :

-
פתחתי היום את FreeBuff, התעסקתי קצת עם המודלים, וראיתי פתאום - הורד קלוד קוד בשביל freebuff, לחצתי הורדתי, וראיתי שיש לי אפשרות להשתמש עם קלוד קוד חינם כולל המודלים הכי טובים !!!
אני לא בטוח שזה עובד ב 100 אחוז כי בנטפרי זה לא עובד, אבל אני כמעט בטוח שזה עובד .
אני אשמח שמישהו יבדוק .
צילומי מסך :

@מוקד-המערכות איפה הפאנץ'? בדקת את זה?
-
-
תשאל יותר חזק, מה הפאנצ' בכללי בתוכנה בלי מגבלות קרדיטים בכלל, והתשובה למראה הפלא - פרסומות.
שזה באמת מעניין איך אפשר להחזיק כזה פלטפורמה ע"י פרסומות אבל זה ההשערה היחידה כרגע.
@שלמה-רביב טעות היא בידך, למודלים זולים שהיקר ביותר שלהם זה glm 5 סביר עוד לתחזק באמצעות פרסומות.
אבל קלוד זה מודל יקר,
יקר מדי.. -
@שלמה-רביב טעות היא בידך, למודלים זולים שהיקר ביותר שלהם זה glm 5 סביר עוד לתחזק באמצעות פרסומות.
אבל קלוד זה מודל יקר,
יקר מדי..@שלמה-רביב טעות היא בידך, למודלים זולים שהיקר ביותר שלהם זה glm 5 סביר עוד לתחזק באמצעות פרסומות.
אבל קלוד זה מודל יקר,
יקר מדי..מסכים, גם אני חשבתי ע"ז, אבל זה לא קשה רק על קלוד, גם שאר המודלים שהם מחזיקים עולים מאוד יקר וא"א לתחזק את זה לכאורה עם פרסומות טקסט קטנות.
זה באמת מוזר.פרסומת לדוג':

-
אבל קלוד זה מודל יקר,
יקר מדי..מסכים, גם אני חשבתי ע"ז, אבל זה לא קשה רק על קלוד, גם שאר המודלים שהם מחזיקים עולים מאוד יקר וא"א לתחזק את זה לכאורה עם פרסומות טקסט קטנות.

@שלמה-רביב אתה יכול לבדוק את זה ?
-
אבל קלוד זה מודל יקר,

-
יש לך את התוכנה, נכון ?
תבדוק. -
אני אשמח שמישהו יבדוק .
צילומי מסך :

@מוקד-המערכות איך אתה משתמש בכלל בFreeBuff הוא לא נחסם בנטפרי?
-
@מוקד-המערכות איך אתה משתמש בכלל בFreeBuff הוא לא נחסם בנטפרי?
@רוטב-שום התוכנה לא.
-
יש לך את התוכנה, נכון ?
תבדוק.@מוקד-המערכות עכשיו פתחתי,
לפי מה שהבנתי זה בכלל לא נותן לך קלוד חינם, זה מציע לממשק את התוכנה כממשק אב ולמספר אייג'נטים ואומר שאפשר לחבר את קלוד קוד וקודקס דרך הcli לתוכנה.
-
@מוקד-המערכות עכשיו פתחתי,
לפי מה שהבנתי זה בכלל לא נותן לך קלוד חינם, זה מציע לממשק את התוכנה כממשק אב ולמספר אייג'נטים ואומר שאפשר לחבר את קלוד קוד וקודקס דרך הcli לתוכנה.
@המלאך תן צילומי מסך.
-
@המלאך תן צילומי מסך.
-
@המלאך תוריד את הקלוד לFREEBUFF
-
@המלאך תוריד את הקלוד לFREEBUFF
@מוקד-המערכות בשביל מה? זה סתם יתקין לי את קלוד cli, כבר הסברתי...
-
@מוקד-המערכות בשביל מה? זה סתם יתקין לי את קלוד cli, כבר הסברתי...
@המלאך תבדוק, אולי הוא יתן לך .
-
@המלאך תבדוק, אולי הוא יתן לך .
@מוקד-המערכות מה שהוא התכוון להסביר לך שזה רק נותן לך אופציה לנהל את כל המינויים שיש לך דרך תוכנה אחת
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות