באג | למה קלוד עושה לי צרות עיינו בלוג
-
@קרט ומה עם התקלה שיש אצלי?
אם זה בממשק באתר לדעתי זה הלך סופית
לא הצלחתי אף פעם לשחזר שיחה משם...@י.ע גם וגם
-
@קרט לא זה לא קשור מה כותבים לו זה משהו יותר עמוק ועוד משתמש כתב שזה קרה לו
@יודע-ומייבין אם אני לא טועה היה לו שגיאה אחרת תנסה מה תפסיד
-
API Error: 418 <!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<link rel="icon" href="//netfree.link/img/block-favicon.png"/>
</head>
<body>
<iframe src="//netfree.link/block/#{"block":"badwords"%2C"blockTechnicalInfo":"Q1JZUFQzob2-3gaMHsaLumXibjn0SW-YxWxAxKCJcqdaV9tKjnIYKcvV8_ecdsB8a4hqGbouUtX0vPVh66TWzemNNMkIabRBT1Fg7QK2u3UMcfWWdsTxhzeTRHky7Lc7F_OhfWyJP-y9AqQ502UGd54r19jWs0wlG5iF94uIQC_n_sBK0CQeNxRB9X3ycoY_nz7JoO61rzn893e9lexwVv1dzcxFMOOQmg7Egz6zLsgCLbXCwJ4="%2C"page_info":{"url":"https:%2F%2Fapi.anthropic.com%2Fv1%2Fmessages%3Fbeta=true"}}" style=" position: fixed; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; border: none;"></iframe>
</body>
</html>זה הלוג משהו מוכן להסביר לי מה זה, אה כן ולפני שאתם שואלים את ה AI תדעו שגם אני חשבתי על הפתרון הגאוני הזה ושאלתי הוא אמר משהו שקשור לנטפרי וודאי השאלה מה אני עושה כדי להמשיך את השיחה מאיפה שאני ולא ליצור שיחה חדשה הרבה תודות!
זה הלוג משהו מוכן להסביר לי מה זה, אה כן ולפני שאתם שואלים את ה AI תדעו שגם אני חשבתי על הפתרון הגאוני הזה ושאלתי הוא אמר משהו שקשור לנטפרי וודאי השאלה מה אני עושה כדי להמשיך את השיחה מאיפה שאני ולא ליצור שיחה חדשה הרבה תודות!
עזוב אותך תקנה מחשב חדש

-
לא הצלחתי אף פעם לשחזר שיחה משם... -
@י.ע זה תוכנה
ע זה תוכנה
איך אתה שורד??
עם כל הקטע של ההחלפת משתמשים .. -
@י.ע זה תוכנה
@י.ע זה תוכנה
לא הבנתי את השאלה אבל מה שכתבתי כאן רלוונטי לקלוד קוד בממשק של ויזואל סטודיו קוד
י.ע כתב:
@הישבשר-המלומד יש אופציה מעל השיחה לשכפל את השיחה ממקום מסויים אז אתה משכפל משאלה לפני שנטפרי תקעו וזה עובד מצויין...
-
לא הצלחתי אף פעם לשחזר שיחה משם...@י.ע כמובן שאפשר עם רשת של גוי...
-
@י.ע כמובן שאפשר עם רשת של גוי...
@יוסי-מחשבים ???
-
@יוסי-מחשבים ???
-
@י.ע פרוץ יענו

מה שאתה רואה פה זה בלוק חסימה שנטפרי מחזירה לשרת
היא מונעת מהשרת לגשת לAPI פנימי ומציגה JSON שקרי.זה הכול
-
מה שאתה רואה פה זה בלוק חסימה שנטפרי מחזירה לשרת
היא מונעת מהשרת לגשת לAPI פנימי ומציגה JSON שקרי.זה הכול
@Bugs-Bunny מוכר, ביקשתי מקלוד שיערוך לי קובץ HTML שהעלתי לו, ופתאום בסוף הקובץ אני רואה הנחיות וקישורים של נטפרי...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות