בקשת מידע | אתרוג ממש הרסו לי את ג'מיני!
-
@הדיבל-המעופף אבל כשאני אני נכנס עם גוגל, קלוד בכלל לא נפתח לי, (אגב, אני עדיין מחכה למענה)
@ממוחשב
אני נכנס תמיד עם גוגל ונפתח -
@ממוחשב
אני נכנס תמיד עם גוגל ונפתח -
בנוסף לכל הבעיות שנאמרו פה לפעמים באמצע שיחה פתאום נעלם לו כל הקונטקסט כאילו השאלה ששאלתי אותו היא השאלה הראשונה בשיחה
ועכשיו פתאום זה קורה גם באמצע תשובה
ביקשתי ממנו קוד html שמציג אנימציה של פרדוקס חיתוך השוקולד למי שמכיר ובאמצע הקוד הוא התחיל לתת לי מתכון איך להמיס שוקולד

-
אני פניתי אליהם, המתנתי למי שמטפל בזה, ואז כתב לי שלכאורה זה מקוקיס שנשארו ושאעשה ניקוי.
אמרתי שזה לא בא בחשבון, כי יש לי עשרות חשבונות שונים פתוחים.
שאלתי אם יש אפשרות לניקוי ספציפי של מה שעושה את הבעיה, קיבלתי מענה שאי אפשר. -
שנה טובה לכולם.
כמעט כל פוסט (ולו הקטן ביותר) שכתבתי לג'מיני נענה בכיתוב:
I'm having a hard time fulfilling your request. Can I help you with something else instead?תרגום:
אני מתקשה למלא את בקשתך. האם אוכל לעזור לך במשהו אחר במקום זאת?בנוסף הוא ממש איטי על כל בקשה, שאלתי אותו מה השעה ולקח לו כמה דקות לחשוב (על מצב פלאש)
יש לציין שאני בפרו וזה עדיין ממש גרוע!
יש מה לעשות?אגב, כל (גם הכשרים) הסרטונים שלהם שאני יוצר ע"י ג'מיני נחסמים מיידית.
-
@תצמנ לדעתי פייק,
אני מנסה דרך חשבון בחלון אורח והוא לא נותן לי לפתוח את גימיני כותב שיש תקלה -
למשתמשי אתרוג: זה פשוט בדיחה
בנטפרי, המצב גרוע פי מאהבכל מקרה כמו שאמר @בנימין-מחשבים גם אנוכי לא נתקלתי בשום בעייה
-
למרות שגוגל מעבירה את זה לסוכנים אז נטפרי יצטרכו למצוא דרך אחרת ואולי יותר מקלה כמו בקלוד
-
דיברתי עם נציג עכשיו הוא אמר שהם הריצו עדכון צריך לכבות ולהדליק את הראוטר,
ובאמת מאז הוא עבד מצויין@יאיר2081
ומה עושים כשמדובר בסינון על המחשב? -
@יאיר2081
ומה עושים כשמדובר בסינון על המחשב? -
@יאיר2081
ומה עושים כשמדובר בסינון על המחשב?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות