הצעת ייעול | תגיות למייל | יש לדבר כזה התכנות?
-
יוצא לי שאני מחפש הרבה פעמיים איזה מייל ששלחתי פעם, ולא מצליח למצוא הרבה פעמים, או שמגיעים דברים אחרים ולא קשורים...
יש התכנות לעשות חיפוש נורמלי יותר? עם תגיות, וכל מייל שאני כותב, יהיה מסודר עם תגיות (או שיווצרו על ידי AI)מה דעתכם?
-
יוצא לי שאני מחפש הרבה פעמיים איזה מייל ששלחתי פעם, ולא מצליח למצוא הרבה פעמים, או שמגיעים דברים אחרים ולא קשורים...
יש התכנות לעשות חיפוש נורמלי יותר? עם תגיות, וכל מייל שאני כותב, יהיה מסודר עם תגיות (או שיווצרו על ידי AI)מה דעתכם?
אתה מתכוון לזה?

-
אתה מתכוון לזה?

@YAHBDK לא מה פתאום.
אני מתכוון לתגיות ממש, שכל מייל יתוייג על ידי מספר מילים ספציפיות, שיאונדקסו בחיפוש. -
@YAHBDK לא מה פתאום.
אני מתכוון לתגיות ממש, שכל מייל יתוייג על ידי מספר מילים ספציפיות, שיאונדקסו בחיפוש.@מים-אחרונים
לא הבנתי מה ההבדל? -
אתה יכול לעשות בעזרת AI ולהטמיע ב-APPS SCRIPT או לעשות תוסף לכרום (לטאמפרמנקי)
אם זה דחוף לך אני יכול לעשות לך בתשלום
תפנה בפרטי -
-
@YAHBDK לא מה פתאום.
אני מתכוון לתגיות ממש, שכל מייל יתוייג על ידי מספר מילים ספציפיות, שיאונדקסו בחיפוש.@YAHBDK לא מה פתאום.
אני מתכוון לתגיות ממש, שכל מייל יתוייג על ידי מספר מילים ספציפיות, שיאונדקסו בחיפוש.יש לי תוסף שבין היתר עושה את זה, אבל הוא לא להפצה ציבורית, תנסה לעשות עם AI
לגבי אופציית חיפוש יש כמה דרכים, הפשוט ביותר זה ע"י חיבור ל AI

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות