שיתוף | למה אף אחד לא מדבר על המשיב AI?
-
@לייזער-ס חושב שהחברים שלך שונים משלי. עם הסברה טובה אף אחד לא יסמוך על AI. AI זה לא רב, בשונה מוויז שבהחלט יכול להיות "מפה דיגיטלית". חושב שהצדדים הובנו.
-
אני לא רוצה לפתוח את הדיון שוב (ואולי מישהו התכוון לזה
אבל על וויז אנשים סומכים בעיניים עצומות (ולפעמים מגיעים לכפרים ערביים).
על AI אני לא מכיר אישית אדם אויל שיסמוך עליו לגמרי בדברים כמו כלכלה ושאר ענייני העולם (בינתיים)חוץ מהסיפורים של הרב בן צור והרב שטיין
-
על AI אני לא מכיר אישית אדם אויל שיסמוך עליו לגמרי בדברים כמו כלכלה ושאר ענייני העולם (בינתיים)חוץ מהסיפורים של הרב בן צור והרב שטיין
על וויז אנשים סומכים בעיניים עצומות (ולפעמים מגיעים לכפרים ערביים).
על AI אני לא מכיר אישית אדם אויל שיסמוך עליו לגמרי בדברים כמו כלכלה ושאר ענייני העולם (בינתיים)והלא הדברים ק"ו... אם למרות שוויז שולח אנשים לכפרים ערביים בכ"ז הם סומכים עליו "בעינים עצומות", שער בנפשך עד כמה הם יסמכו על ה AI (כן! גם בכלכלה!) ככל שיחלוף הזמן...
חברים - לא ביקשתי הרבה, קצת הסתכלות קדימה! -
אין חיוב למצוא בעיות מתחת לאדמה.
זה מיועד עבור עזרה במציאת מקורות או הסבר מלמעלה.
איש לא חשב שזה מיועד לפסוק הלכה למעשה.
כך או כך, הדיון הזה סתם מספים את האשכול. -
-
-
@י.-פל. אני זוכר שעבדת על משהו כזה שדומה בסגנון של איתוריא.
כדאי שתציץ על האתר הזה
אני מאוד מאוד התרשמתי ממנו.
שאלתי 2 שאלות וקיבלתי מקורות מאוד טובים וגם סיכום טוב.
מה הדין טלטול מן הצד לצורך צער בעלי חיים?
מה נפסק להלכה האם סומא חייב במצוות.לא ניסיתי לאתגר אותו בשאלה קשה, וגם לא התעמקתי בפרטים, כי אני לא רואה בו "מיישיב" אבל הוא מאוד מאוד עזר לי לפתוח את הסוגיא.
לא שלא יכלתי בלי זה, זה לא מורכב, אבל היה לוקח לי הרבה יותר זמן.
שאלתי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות