בירור | האם הAI הולך לאכול אותנו? | בינה מלאכותית: במת הדיונים המרכזית
-
@לנציצ לא ראיתי, אבל זה בטח סלפי.
מענין אם האכול זה מישהו מהפורום. -
בואו נבדוק את זה אחת ולתמיד
שמישהו יקח טקסטים שכתב א.מ.ד. (אם לא מתייגים הטריגר לא פועל אני מקווה)
ויכניס את זה לכאן -
-
-
אם תעשה הפרש גדול, תוכל לראות שכתוב 'כתב בעוד חמש שעות'..
ככל הנראה יראה שגיאת רשת כלשהי
-
@חובבן-מקצועי
השעה עכשיו אחרת?

-
בואו נבדוק את זה אחת ולתמיד
שמישהו יקח טקסטים שכתב א.מ.ד. (אם לא מתייגים הטריגר לא פועל אני מקווה)
ויכניס את זה לכאןויכניס את זה לכאן
אני ביקשתי מג'מיני שיעקוף היה קשה אבל הוא בסוף הצליח
כך שמשם לא ראיה -
@חובבן-מקצועי
השעה עכשיו אחרת?

@YAHBDK יכול להיות שהשעון שלך מפגר בכמה שניות סה"כ. תנסה לעשות סנכרון שעה דרך האינטרנט.
-
@YAHBDK יכול להיות שהשעון שלך מפגר בכמה שניות סה"כ. תנסה לעשות סנכרון שעה דרך האינטרנט.
-
@nh.local לא, עיין ערך ASM ואולי קובול. לדברים כאלה למשל,
אין יותר מידי תיעוד אז אין ממה ללמוד זה למה בASM הוא מממש מגמגם.
אגב מתי יבוא היום שרובוט ישטוף כלים במסעדה בשוק מחנה יהודה?
גם לא עוד 20 שנה.. אני חושב שאתה קצת מגזים, אז נכון, הAI
טורף כל תחום אבל מפה ולהגזים על מה שאמרת שעוד מעט"מלצרות רובוטים"
אני חושב שזה מופרך.גם לא עוד 20 שנה..
נראה לי ש:
אתה קצת מגזים
רק שאלה קטנה:
לפני 5 שנים, תיארת לעצמך שתוך 5 שנים, יהיה בינה מלאכותית בכזה רמת מחשבה, ובכזה רמה של שילוב במערכות?אם כן, אני מרכין ראש בפניך.
אם לא - אני חושב שכדאי להיות קצת צנוע לפני הכרעה בפסקנות של העתיד בעוד 20 שנה. -
גם לא עוד 20 שנה..
נראה לי ש:
אתה קצת מגזים
רק שאלה קטנה:
לפני 5 שנים, תיארת לעצמך שתוך 5 שנים, יהיה בינה מלאכותית בכזה רמת מחשבה, ובכזה רמה של שילוב במערכות?אם כן, אני מרכין ראש בפניך.
אם לא - אני חושב שכדאי להיות קצת צנוע לפני הכרעה בפסקנות של העתיד בעוד 20 שנה.@צדיק-וטוב-לו-0 אני לא מסכים איתך,
אמנם להכריע מה יהיה אי אפשר, והא ראיה שתנסה להזכר מה היה הפנטזיה שלך ושל הסובבים אותך לפני X שנים (לא יודע בן כמה אתה) מסתבר שחשבת על מכונית מעופפת לכל אחד, הרבה לפני השואב שוטף.
וזה נכון על כל דבר.
אבל ההשוואה בין הAI למציאות (כלומר לדברים פיזיים) היא לא נכונה כי הוא זז באמת בקצב מטורף, לעומת המצאות של דברים אחרים שהן לא עד כדי כך לא צפויות.
אגב לפני שהתחיל הAI לא היו כאלה קפיצות גם במיחשוב. -
@צדיק-וטוב-לו-0 אני לא מסכים איתך,
אמנם להכריע מה יהיה אי אפשר, והא ראיה שתנסה להזכר מה היה הפנטזיה שלך ושל הסובבים אותך לפני X שנים (לא יודע בן כמה אתה) מסתבר שחשבת על מכונית מעופפת לכל אחד, הרבה לפני השואב שוטף.
וזה נכון על כל דבר.
אבל ההשוואה בין הAI למציאות (כלומר לדברים פיזיים) היא לא נכונה כי הוא זז באמת בקצב מטורף, לעומת המצאות של דברים אחרים שהן לא עד כדי כך לא צפויות.
אגב לפני שהתחיל הAI לא היו כאלה קפיצות גם במיחשוב.@123-דג-מלוח מה שאתה לא מבין שבשנה מכל מהפכה אחרת, הקפיצה בבינה מלאכותית משליכה ישירות על כל תחום אחר
תחשוב שיש לך מרכז נתונים עם מיליוני גאונים ברמת אינשטיין, זה בלי ספק ישפיע על המחשוב, רובוטיקה, רפואה וכל דבר אחר כמעט
מעבר לזה, יש דברים שלא התפתחו בעבר כי הטכנולוגיה לא היתה בשלה מספיק, אבל ברגע שהושגה פריצת דרך ההתקדמות היתה מהירה מאוד באופן יחסי, וגם התפשטות השימוש בצורה עממית
ע"ע אייפון, מכונית, טלפון, מכונת כביסה והנורה החשמלית
חסרים רק שני דברים, לא קלים אבל גם לא רחוקים כל כך: 1. מוצר יעיל באמת, שיעבוד בצורה חלקה 2. הפיכה שלו לזול מספיק במחיר נגיש למעמד הביניים
אני לא אומר שיהיה רובוט לכל אדם תוך חמש שנים, אבל האם יש מקום להניח שזה יהיה מוצר קיים ושימושי? בהחלט כן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות