בירור | מודל AI לתמלול עברית טוב ומהיר דרך API או מקומי קליל
-
איזה מודל עושה את זה?
אם אני מקליט "כמה עולה שס חתנים" הוא מחזיר לי תשובות הזויות ומשונות.@עידו300 חייב AI? יש לזה ספריית פייתון "SpeechRecognition"
-
@עידו300 חייב AI? יש לזה ספריית פייתון "SpeechRecognition"
@מייבין-במקצת עדיף AI כי אני רוצה שיחזיר בפורמט מסוים, אבל אם זה מה יש...
אגב, עדיף NODEJS שכחתי לכתוב. -
@מייבין-במקצת עדיף AI כי אני רוצה שיחזיר בפורמט מסוים, אבל אם זה מה יש...
אגב, עדיף NODEJS שכחתי לכתוב. -
@עידו300 חייב AI? יש לזה ספריית פייתון "SpeechRecognition"
@מייבין-במקצת מה איכותה?
-
@מייבין-במקצת מה איכותה?
-
@מייבין-במקצת אני מכי ראותה, השתמשתי בה באיזה פרויקט, עושה את העבודה, במיוחד אם שולחים אוצר מילים.
-
איזה מודל עושה את זה?
אם אני מקליט "כמה עולה שס חתנים" הוא מחזיר לי תשובות הזויות ומשונות. -
@א.מ.ד. כן, הוא יותר טוב מהשאר, אבל אני צריך משהו מאוד מהיר.
והם לא מבטיחים שזה יענה מיד זה יכול לקחת זמן והוא גם לא ממש AI הוא רק מתמלל, אני צריך שידע להבין ולענות (עכשיו אני רואה שבכותרת זה לא ברור, אשנה).אם לא תהיה ברירה אקח אותו שיתמלל ואעביר דרך AI בתקווה שלא יקח יותר מידי זמן.
-
@א.מ.ד. כן, הוא יותר טוב מהשאר, אבל אני צריך משהו מאוד מהיר.
והם לא מבטיחים שזה יענה מיד זה יכול לקחת זמן והוא גם לא ממש AI הוא רק מתמלל, אני צריך שידע להבין ולענות (עכשיו אני רואה שבכותרת זה לא ברור, אשנה).אם לא תהיה ברירה אקח אותו שיתמלל ואעביר דרך AI בתקווה שלא יקח יותר מידי זמן.
-
-
@עידו300 לא בדקתי את GEMMA 4 12B עם תמלול אודיו בעברית, אבל טוענים שהוא די טוב. שווה בדיקה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות