בירור | ג'מיני יוצר פרוייקטים שלמים בזיפ להורדה?
-
@משה-הצדיק לא, בחינמי
-
עד היום היה ג'מיני נותן לי רק קוד להעתקה,
פתאום הוא יצר לי זיפ עם פרוייקט שלם להוריד.זה כבר קיים או שזה חדש?

-

-
@משה-הצדיק זה הפרו של החינמי
@aiib כן, עובד יופי, רוצה קישור לשיחה?
-

@נחלס-דון
שאלתי אותו אם הוא יכול ליצור זיפ וזה מה שהוא ענה:
אני לא יכול לייצר ולהורדה באופן ישיר קובץ ZIP פיזי בממשק הזה, אך אני יכול לספק את כל מה שצריך כדי להרים פרויקט שלם במהירות:קוד מקור מלא: כתיבת הקוד לכל הקבצים בפרויקט (קובצי קוד, קובצי הגדרות כמו package.json או build.gradle, וקובצי קונפיגורציה).
מבנה תיקיות ברור: הצגת היררכיית התיקיות והקבצים המדויקת של הפרויקט.
סקריפטים לאוטומציה: סקריפט קצר (ב-PowerShell, Bash או פייתון) שניתן להריץ בלחיצה אחת כדי ליצור את כל התיקיות, הקבצים והתוכן שלהם באופן אוטומטי, ואז לדחוס אותם לקובץ ZIP.
אפשר לתאר את הפרויקט שברצונך לבנות (שפת תכנות, טכנולוגיות ומטרה), ואכין את כל קובצי הקוד והמבנה הנדרש.
-
@נחלס-דון
שאלתי אותו אם הוא יכול ליצור זיפ וזה מה שהוא ענה:
אני לא יכול לייצר ולהורדה באופן ישיר קובץ ZIP פיזי בממשק הזה, אך אני יכול לספק את כל מה שצריך כדי להרים פרויקט שלם במהירות:קוד מקור מלא: כתיבת הקוד לכל הקבצים בפרויקט (קובצי קוד, קובצי הגדרות כמו package.json או build.gradle, וקובצי קונפיגורציה).
מבנה תיקיות ברור: הצגת היררכיית התיקיות והקבצים המדויקת של הפרויקט.
סקריפטים לאוטומציה: סקריפט קצר (ב-PowerShell, Bash או פייתון) שניתן להריץ בלחיצה אחת כדי ליצור את כל התיקיות, הקבצים והתוכן שלהם באופן אוטומטי, ואז לדחוס אותם לקובץ ZIP.
אפשר לתאר את הפרויקט שברצונך לבנות (שפת תכנות, טכנולוגיות ומטרה), ואכין את כל קובצי הקוד והמבנה הנדרש.
@מה-זה-משנה-אה כן, זה גם מה שהוא תמיד היה עונה לי גם כשהייתי מתעקש ולכן הייתי בהלם שאפילו כשלא ביקשתי הוא נתן לי זיפ מלא עם 6 קבצים שלמים
-
@מה-זה-משנה-אה כן, זה גם מה שהוא תמיד היה עונה לי גם כשהייתי מתעקש ולכן הייתי בהלם שאפילו כשלא ביקשתי הוא נתן לי זיפ מלא עם 6 קבצים שלמים
@נחלס-דון
למעיישה איך עושים את זה?
אולי תשתף איתנו את השיחה? -

@נחלס-דון הבעיה שהזיפ חסום להורדה בנטפרי
-
@שלץ שם כן נותן זיפ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות