דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. קטגוריות בהרצה
  3. תכנות
  4. בינה מלאכותית - AI
  5. עזרה הדדית - בינה מלאכותית
  6. בקשת מידע | בניית תוכנה שלימה עם AI

בקשת מידע | בניית תוכנה שלימה עם AI

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - בינה מלאכותית
80 פוסטים 15 כותבים 815 צפיות 22 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א.מ.ד.א א.מ.ד.

@עידו300 כתב:

ממש כאן נמצא תוכנה שלכל הדעות נחשבת לא פשוטה ליצירה, ונכתוב עבורה פרומפטים להכניס לAI, מכיון שאתם טוענים שצריך פשוט לדעת איך לעבוד איתו, נבנה את הפרומפטים עד שכולם יסכימו שהם בסדר.
    התוצאה תשמר בריפו ציבורי ככה שכולם יוכלו לראות אותה ולהשתתף במידת הצורך.

ואז נראה באמת כמה אפשרי ליצור תוכנה ע"י AI בלי לדעת לשנות את הקוד שלה.

זה לא רלוונטי, כי הפרומפטים משתנים דינמית לפי הפלט... זה כמו לכתוב עכשיו ספר שלם על כל המהלכים הנכונים בשביל לנצח בשחמט...
    הדרך הנכונה היא לתת משימה ליצור תוכנה, ולראות עם מצליחים.

@עידו300 כתב:

@א.מ.ד. הרי על זה היה הדיון-ספאם שם, האם יצא ממנו משהו בר פרודוקשן או לא (או שכן רק אחרי המון יזע בזבוז זמן וטעויות).

אם אתה חושב שזה דיון ספאם אין לי מה לטרוח.

@לא-מתייאש כתב:

@עידו300 לא ככה מודדים, תנסו לעשות את זה בפרוייקט קיים, לשלוח להם pr ונראה אם הם יקבלו את זה או לא.

איך בדיוק זה מדד נכון? זה מודד רק את רמת הקיבעון והקידמה של מנהלי הריפו...
    AI בוחנים לפי תוצאה.

אולי תיתן לי אתה משימה שלפי דעתך AI לא יכול לעשות, ונראה בעצמנו מה ה-AI ייתן? לא לפי אם יקבלו את ה-pr אלא בפועל לפי התוצאה הנראית לעינינו... רק שזו תהיה משימה שאתה עצמך יכול לבצע בפרק זמן סביר, ושלא תחסל לי את המכסות, כי אין לי עניין לבזבז אותן כדי לשכנע את הבלתי משוכנעים.

לא-מתייאשל מנותק
    לא-מתייאשל מנותק
    לא-מתייאש
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@א.מ.ד. כתב:

AI בוחנים לפי תוצאה.

אני מודד קוד לא ai וקוד לא מודדים לפי התוצאה של עכשיו אלא לפי הבאגים שיהיו בעוד 6 חודשים, ולכן צריך מישהו שיקרא את הקוד.

@א.מ.ד. כתב:

אולי תיתן לי אתה משימה שלפי דעתך AI לא יכול לעשות,

אין לה זה משמעות שai יכול או לא יכול, זה כלי, אני אומר בן אדם שלא מבין כלום לא יוכל לעשות עם ai, אבל אם יש לך זמן נותר יש הרבה עבודה בזית, למשל הרבה רוצים להוסיף אפשרות להתקין אותו על כונן חיצוני או אונקיי ואני לא מאמין שתעשה את זה נכון, אבל לפי שיטתך אתה יכול להתאים את זה אפילו לאנדרויאד, בכבוד, כולם מחכים לך

https://eliegambache.kdroidfilter.com/

א.מ.ד.א תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@א.מ.ד. כתב:

AI בוחנים לפי תוצאה.

אני מודד קוד לא ai וקוד לא מודדים לפי התוצאה של עכשיו אלא לפי הבאגים שיהיו בעוד 6 חודשים, ולכן צריך מישהו שיקרא את הקוד.

@א.מ.ד. כתב:

אולי תיתן לי אתה משימה שלפי דעתך AI לא יכול לעשות,

אין לה זה משמעות שai יכול או לא יכול, זה כלי, אני אומר בן אדם שלא מבין כלום לא יוכל לעשות עם ai, אבל אם יש לך זמן נותר יש הרבה עבודה בזית, למשל הרבה רוצים להוסיף אפשרות להתקין אותו על כונן חיצוני או אונקיי ואני לא מאמין שתעשה את זה נכון, אבל לפי שיטתך אתה יכול להתאים את זה אפילו לאנדרויאד, בכבוד, כולם מחכים לך

א.מ.ד.א מחובר
      א.מ.ד.א מחובר
      א.מ.ד.
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי א.מ.ד.

@לא-מתייאש כתב:

ו-AI יכול לאתר את הבאגים האלו כבר עכשיו, בקלות ובמהירות, כשהוא מגיש לך את התיקון שלהם במקביל...

@לא-מתייאש כתב:

בודק.
      אבל באנדרואיד ודאי יהיה צורך באפליקציה מותקנת, או לחילופין השימוש יהיה בתור אתר מקומי.

מפתח אפליקציות אנדרואיד ויישומי ומודלי AI

לא-מתייאשל תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • א.מ.ד.א א.מ.ד.

@לא-מתייאש כתב:

ו-AI יכול לאתר את הבאגים האלו כבר עכשיו, בקלות ובמהירות, כשהוא מגיש לך את התיקון שלהם במקביל...

@לא-מתייאש כתב:

בודק.
        אבל באנדרואיד ודאי יהיה צורך באפליקציה מותקנת, או לחילופין השימוש יהיה בתור אתר מקומי.

לא-מתייאשל מנותק
        לא-מתייאשל מנותק
        לא-מתייאש
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@א.מ.ד. כתב:

לא הבנתי

0
        • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@א.מ.ד. כתב:

לא הבנתי

א.מ.ד.א מחובר
          א.מ.ד.א מחובר
          א.מ.ד.
          מדריכים
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש כתב:

לא הבנתי

איך אתה רוצה ש-APK של זית ירוץ בכונן חיצוני באנדרואיד?
          אז או שהתכוונת שה-APK של זית יהיה מותקן במכשיר עצמו, ורק מאגר הספרים יהיה חיצוני (אבל זה לכאורה לא דורש עבודה), או שהממשק יהיה גם הוא בכונן החיצוני כאתר מקומי.

0
          • א.מ.ד.א א.מ.ד.

@לא-מתייאש כתב:

לא הבנתי

איך אתה רוצה ש-APK של זית ירוץ בכונן חיצוני באנדרואיד?
            אז או שהתכוונת שה-APK של זית יהיה מותקן במכשיר עצמו, ורק מאגר הספרים יהיה חיצוני (אבל זה לכאורה לא דורש עבודה), או שהממשק יהיה גם הוא בכונן החיצוני כאתר מקומי.

לא-מתייאשל מנותק
            לא-מתייאשל מנותק
            לא-מתייאש
            כתב נערך לאחרונה על ידי לא-מתייאש

@א.מ.ד. לא הבנתי, כרגע זית זה רק תוכנת דסקטופ, ולא נתתי אפשרות להתקין את המאגר של ספרים על כונן חיצוני, רק פנימי, אמרתי שאני כן רוצה את זה ואני לא מאמין שתעשה את זה נכון.

דבר שני, לפי שיטתך אפשר בקלות בכלל להתאים את זה לאנדרואיד עם ai אז בכבוד, תן לai להתאים אותו, סוף סוף זה רק קוטלין...

0
            • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@א.מ.ד. לא הבנתי, כרגע זית זה רק תוכנת דסקטופ, ולא נתתי אפשרות להתקין את המאגר של ספרים על כונן חיצוני, רק פנימי, אמרתי שאני כן רוצה את זה ואני לא מאמין שתעשה את זה נכון.

דבר שני, לפי שיטתך אפשר בקלות בכלל להתאים את זה לאנדרואיד עם ai אז בכבוד, תן לai להתאים אותו, סוף סוף זה רק קוטלין...

א.מ.ד.א מחובר
              א.מ.ד.א מחובר
              א.מ.ד.
              מדריכים
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש אז אם הבנתי נכון, המשימה היא לאפשר שימוש במאגר הספרים מכונן חיצוני בדסקטופ, ואם יהיה לי זמן - להתאים את זית לאנדרואיד. נכון?

0
              • א.מ.ד.א א.מ.ד.

@לא-מתייאש אז אם הבנתי נכון, המשימה היא לאפשר שימוש במאגר הספרים מכונן חיצוני בדסקטופ, ואם יהיה לי זמן - להתאים את זית לאנדרואיד. נכון?

לא-מתייאשל מנותק
                לא-מתייאשל מנותק
                לא-מתייאש
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@א.מ.ד. נכון, בהצלחה.

0
                • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@א.מ.ד. נכון, בהצלחה.

א.מ.ד.א מחובר
                  א.מ.ד.א מחובר
                  א.מ.ד.
                  מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש את החלק הראשון אני לוקח מיד. לגבי אנדרואיד - זה שזה רק קוטלין קצת מטעה - רוב זית בפועל בנויה כרגע סביב JVM/Desktop, כולל UI ותלויות שלא קיימות באנדרואיד, כך שפורט מלא הוא כבר פרויקט ולא מבחן נקודתי, וגם ישרוף לי מכסה לא פרופורציונלית כמו שכתבתי. אולי כשיהיה לי מכסה מיותרת או שמישהו יינדב לי.

אם התכוונת ל־MVP מוגדר לאנדרואיד - תכתוב בדיוק אילו יכולות צריכות לעבוד, ואז נראה אם זה נכנס למסגרת שהתניתי מראש מבחינת המכסות.

0
                  • א.מ.ד.א א.מ.ד.

@לא-מתייאש את החלק הראשון אני לוקח מיד. לגבי אנדרואיד - זה שזה רק קוטלין קצת מטעה - רוב זית בפועל בנויה כרגע סביב JVM/Desktop, כולל UI ותלויות שלא קיימות באנדרואיד, כך שפורט מלא הוא כבר פרויקט ולא מבחן נקודתי, וגם ישרוף לי מכסה לא פרופורציונלית כמו שכתבתי. אולי כשיהיה לי מכסה מיותרת או שמישהו יינדב לי.

אם התכוונת ל־MVP מוגדר לאנדרואיד - תכתוב בדיוק אילו יכולות צריכות לעבוד, ואז נראה אם זה נכנס למסגרת שהתניתי מראש מבחינת המכסות.

לא-מתייאשל מנותק
                    לא-מתייאשל מנותק
                    לא-מתייאש
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@א.מ.ד. כתב:

@לא-מתייאש את החלק הראשון אני לוקח מיד.

מחכה

@א.מ.ד. כתב:

לגבי אנדרואיד - זה שזה רק קוטלין קצת מטעה - רוב זית בפועל בנויה כרגע סביב JVM/Desktop, כולל UI ותלויות שלא קיימות באנדרואיד, כך שפורט מלא הוא כבר פרויקט ולא מבחן נקודתי, וגם ישרוף לי מכסה לא פרופורציונלית כמו שכתבתי. אולי כשיהיה לי מכסה מיותרת או שמישהו יינדב לי.

חשבתי ששום דבר לא קשה עם ai, רק צריך להגיד לו ״תתאים לי את זה לאנדרואיד״, וחוץ מזה, לא זה ממש לא פרוייקט שלם, אוליי שבועיים של עבודה

0
                    • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@א.מ.ד. כתב:

@לא-מתייאש את החלק הראשון אני לוקח מיד.

מחכה

@א.מ.ד. כתב:

לגבי אנדרואיד - זה שזה רק קוטלין קצת מטעה - רוב זית בפועל בנויה כרגע סביב JVM/Desktop, כולל UI ותלויות שלא קיימות באנדרואיד, כך שפורט מלא הוא כבר פרויקט ולא מבחן נקודתי, וגם ישרוף לי מכסה לא פרופורציונלית כמו שכתבתי. אולי כשיהיה לי מכסה מיותרת או שמישהו יינדב לי.

חשבתי ששום דבר לא קשה עם ai, רק צריך להגיד לו ״תתאים לי את זה לאנדרואיד״, וחוץ מזה, לא זה ממש לא פרוייקט שלם, אוליי שבועיים של עבודה

א.מ.ד.א מחובר
                      א.מ.ד.א מחובר
                      א.מ.ד.
                      מדריכים
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש כתב:

חשבתי ששום דבר לא קשה עם ai, רק צריך להגיד לו ״תתאים לי את זה לאנדרואיד״

אתה רציני? על מה כל הויכוח פה? על זה שסוכן AI, במידה והמשתמש יודע היטב איך להשתמש בו, ואיך אמורה להיראות תוכנה וכו', מבא תוצאות טובות בהרבה ממתכנת אנושי, טוב ככל שיהיה. לא פרומפט אחד וגמרנו.

@לא-מתייאש כתב:

וחוץ מזה, לא זה ממש לא פרוייקט שלם, אוליי שבועיים של עבודה

אם היה לי מספיק מכסה - סבבה, אבל אני לא יבזבז על זה עכשיו את כל המכסה השבועית. לכן כתבתי - כשיהיה לי זמן.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0
                      • חוקי הפורום
                      • פופולרי
                      • לא נפתר
                      • משתמשים