דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. קטגוריות בהרצה
  3. תכנות
  4. בינה מלאכותית - AI
  5. עזרה הדדית - בינה מלאכותית
  6. בקשת מידע | בניית תוכנה שלימה עם AI

בקשת מידע | בניית תוכנה שלימה עם AI

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - בינה מלאכותית
284 פוסטים 42 כותבים 6.3k צפיות 42 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מ מנותק
    מ מנותק
    מנסה לעבוד את ה'
    כתב נערך לאחרונה על ידי

ומה באמת עם ׳זית׳ הרגיל זה הולך להתקדם יותר ממה שזה עכשיו?

לא-מתייאשל תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • מ מנסה לעבוד את ה'

ומה באמת עם ׳זית׳ הרגיל זה הולך להתקדם יותר ממה שזה עכשיו?

לא-מתייאשל מנותק
      לא-מתייאשל מנותק
      לא-מתייאש
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@מנסה-לעבוד-את-ה כתב:

הרגיל

לא ידעתי שהיו עוד זית

@מנסה-לעבוד-את-ה כתב:

זה הולך להתקדם יותר ממה שזה עכשיו?

אני חושב ש0.6 יהיה העדכון ההכי משמעותי שהיה עד עכשיו, אל תשאלו אותי תאריך, אני לא יודע מתי שאני ארגיש שזה מוכן

https://eliegambache.kdroidfilter.com/

טופ שבמתמחיםט מ 2 תגובות תגובה אחרונה
      2
      • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@מנסה-לעבוד-את-ה כתב:

הרגיל

לא ידעתי שהיו עוד זית

@מנסה-לעבוד-את-ה כתב:

אני חושב ש0.6 יהיה העדכון ההכי משמעותי שהיה עד עכשיו, אל תשאלו אותי תאריך, אני לא יודע מתי שאני ארגיש שזה מוכן

טופ שבמתמחיםט מנותק
        טופ שבמתמחיםט מנותק
        טופ שבמתמחים
        כתב נערך לאחרונה על ידי

> @לא-מתייאש כתב:

מחכים בקוצר רוח!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@מנסה-לעבוד-את-ה כתב:

הרגיל

לא ידעתי שהיו עוד זית

@מנסה-לעבוד-את-ה כתב:

מ מנותק
          מ מנותק
          מנסה לעבוד את ה'
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש כתב:

לא ידעתי שהיו עוד זית

התכוונתי לדיבורים על אנדרואיד (דרך אגב יש תוכנה לדחיסת קבצי שמע בשם ׳כזית׳)

@לא-מתייאש כתב:

מחכים בקוצר רוח

מה בעיקר הולך להיות המשמעות של 0.6?

דרך אגב יש שרשור שניתן להשאיר בו הערות על התוכנה?

0
          • מ מנסה לעבוד את ה'

@לא-מתייאש כתב:

לא ידעתי שהיו עוד זית

התכוונתי לדיבורים על אנדרואיד (דרך אגב יש תוכנה לדחיסת קבצי שמע בשם ׳כזית׳)

@לא-מתייאש כתב:

מחכים בקוצר רוח

לא-מתייאשל מנותק
            לא-מתייאשל מנותק
            לא-מתייאש
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@מנסה-לעבוד-את-ה כתב:

בעוד ש־0.5 התמקדה ב־80% מהשימושים הרגילים באפליקציה מהסוג הזה, 0.6 מוסיפה הרבה פרטים קטנים, שכולם עובדים יחד בהרמוניה.

@מנסה-לעבוד-את-ה כתב:

github

תגובה 1 תגובה אחרונה
            3
            • א אוויר

כהמשך לדיון יש כאן נתון מענין

לא-מתייאשל מנותק
              לא-מתייאשל מנותק
              לא-מתייאש
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@אוויר זה כמו לדון שספר נכתב בצורה נכונה בגלל שאין בו טעויות של כתיב, כל הבנשמרקים זה בדיוק אותו דבר

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • א מנותק
                א מנותק
                אוויר
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש יש כמה פערים בין מתכנת למי שיש לו מנוי. מי שבנה כל אבן בבניין גם זוכר איפה היא נמצאת, ומבין את הבניין לעומק.
                בנוסף, כמו שהזכרת, יש דברים שתלויים בניסיון, כמו לדעת שיש כוננים מזויפים.
                וגם הסכמתי מאוד עם מה שכתבת, שמי שלא יודע תכנות לא יודע מה יש מתחת למכסה המנוע, ואף פעם לא יידע אם מחכה לו שם הפתעה.

רק שכל אלה נכונים וחשובים כשמדברים על תוכנות בסיכון גבוה, שטעות בהן עלולה לעלות ביוקר. אבל כשאדם יוצר תוכנה למחשב שלו, מה יקרה אם יגלה באג ויתקן?
                ממה שאני חווה, אפשר לצבור ניסיון מסוים גם עם כלי AI.
                וחוץ מזה, מי שנמצא בתחום יודע מה צריך יותר ממתכנת (למשל טכנאי חשמל או בעל חנות).

1
                • א אוויר

@לא-מתייאש יש כמה פערים בין מתכנת למי שיש לו מנוי. מי שבנה כל אבן בבניין גם זוכר איפה היא נמצאת, ומבין את הבניין לעומק.
                  בנוסף, כמו שהזכרת, יש דברים שתלויים בניסיון, כמו לדעת שיש כוננים מזויפים.
                  וגם הסכמתי מאוד עם מה שכתבת, שמי שלא יודע תכנות לא יודע מה יש מתחת למכסה המנוע, ואף פעם לא יידע אם מחכה לו שם הפתעה.

רק שכל אלה נכונים וחשובים כשמדברים על תוכנות בסיכון גבוה, שטעות בהן עלולה לעלות ביוקר. אבל כשאדם יוצר תוכנה למחשב שלו, מה יקרה אם יגלה באג ויתקן?
                  וחוץ מזה, מי שנמצא בתחום יודע מה צריך יותר ממתכנת (למשל טכנאי חשמל או בעל חנות).

לא-מתייאשל מנותק
                  לא-מתייאשל מנותק
                  לא-מתייאש
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@אוויר כתב:

אבל כשאדם יוצר תוכנה למחשב שלו, מה יקרה אם יגלה באג ויתקן?

אני חושב שבכל תוכנה מסחרית, אז זה אוטומטי סיכון גבוהה, למשל משהו כמו שמדברים על להתקין את המאגר על אונקיי, אם על 1% של המשתמשים זה מחק להם או ארס להם מה שהיה להם על האונקיי, איבדת את השם של תוכנה חוץ מהנזק שגרמת לבן אדם, וזה נכון בהרבה מאוד דברים.
                  עכישו נכון שבשילך בפרטי זה לא כזה נורה אבל אתה יכול פיתום להריץ דברים שירגרמו לסוללה שלך להיגמר מאוד מהר בלי שתרגיש, או דברים כאלו לא נעימים שלא תרגיש שזה קשור.

@אוויר כתב:

לדעתי אפשר לצבור הרבה יותר ניסיון בללמוד בלי, וכמו שאמרתי אין שיטה מה ללמוד ומה לא, אבל ככה אני חושב שלפי מה שאני רואה, אלא שהתחילו עם AI ועושים רק AI עושים כמעט רק SLOP והם לא מרגישים את זה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • א מנותק
                    א מנותק
                    אוויר
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש אני לא התכוונתי ללמוד תכנות ע"י ניסיון ב-AI, אלא ללמוד איך לבנות דברים בעזרת AI, למי שלא מתכנן ללמוד לתכנת.
                    השאלה שלי: מי שעכשיו לומד את הא' ב' של התכנות, לכאורה אף פעם לא יהיה נצרך, כי לעולם הוא לא יגיע לרמת ניסיון שתהיה ברת תחרות למודלי השפה?
                    מי שכבר בתחום יישאר כי סומכים עליו, אבל מי שלא, מה הסיבה לקבל אותו לעבודה?
                    ואם הוא לא יתקבל, אז הוא גם לא יצבור ניסיון, ולעולם הוא לא יצליח להשתלב (חוץ מכך שאם הוא לא יהיה חזק מספיק הוא ישתמש במודלים, וכך לעולם לא יצבור ניסיון).

עניו כמשהע תגובה 1 תגובה אחרונה
                    2
                    • א אוויר

@לא-מתייאש אני לא התכוונתי ללמוד תכנות ע"י ניסיון ב-AI, אלא ללמוד איך לבנות דברים בעזרת AI, למי שלא מתכנן ללמוד לתכנת.
                      השאלה שלי: מי שעכשיו לומד את הא' ב' של התכנות, לכאורה אף פעם לא יהיה נצרך, כי לעולם הוא לא יגיע לרמת ניסיון שתהיה ברת תחרות למודלי השפה?
                      מי שכבר בתחום יישאר כי סומכים עליו, אבל מי שלא, מה הסיבה לקבל אותו לעבודה?
                      ואם הוא לא יתקבל, אז הוא גם לא יצבור ניסיון, ולעולם הוא לא יצליח להשתלב (חוץ מכך שאם הוא לא יהיה חזק מספיק הוא ישתמש במודלים, וכך לעולם לא יצבור ניסיון).

עניו כמשהע מנותק
                      עניו כמשהע מנותק
                      עניו כמשה
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אוויר בדקת לאחרונה משרות בתכנות?

נהנת? נעזרת? שמחתי לעזור

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@עידו300 כתב:

@לא-מתייאש האמת שזה ממש הוריד לי את הרוח...

למדת שלא עובדים בפרוייקט קיים בלי לשאול לפני לפחות, ותראה כמה פעמים אמרתי את זה

@עידו300 כתב:

מה הבעיה פשוט ב"זית" לשנות שיהיה אפשר להגדיר באיזה כונן להתקין את התוכנה והמסד הנתונים ולהגדיר במחשב שהכונן או הDOK יחשב ככונן פנימי?
                        לדוגמא כמו זה https://chatgpt.com/share/6ac22e96-f1e0-83eb-a858-70706027a406

לא הבנתי מה זה מוסיף ואיך זה פוטר את הבעייה של הhotswap זה נראה עוד פעם AI SLOP

ע מנותק
                        ע מנותק
                        עידו300
                        כתב נערך לאחרונה על ידי עידו300

@לא-מתייאש כתב:

למדת שלא עובדים בפרוייקט קיים בלי לשאול לפני לפחות, ותראה כמה פעמים אמרתי את זה

זה לא קשור לפרוייקט קיים, אני חשבתי שזה מה שהצעת לא.מ.ד, אם הייתי מבין אחרת הייתי מתכנן אחרת (בלי קשר שאין לי שמץ באיך עובדים בגיטהאב ומה הנורמות שרגילים אליהם, אני כותב קוד לעצמי, ולא צריך לא PR ולא שום דבר אחר).

אבל זה בהחלט לימד אותי דבר או שניים.

@לא-מתייאש כתב:

@עידו300 כתב:

מה הבעיה פשוט ב"זית" לשנות שיהיה אפשר להגדיר באיזה כונן להתקין את התוכנה והמסד הנתונים ולהגדיר במחשב שהכונן או הDOK יחשב ככונן פנימי?
                        לדוגמא כמו זה https://chatgpt.com/share/6ac22e96-f1e0-83eb-a858-70706027a406

לא הבנתי מה זה מוסיף ואיך זה פוטר את הבעייה של הhotswap

לא הבנתי את עניין הhotswap כאן, אני רוצה שזה יעלה מכונן חיצוני, מה הקשר לנושא הנ"ל, או שלא הבנתי את זה נכון? מה שזה כן מוסיף (לדעתי, כמו שכתבתי אני לא בתחום) זה שאם כל הבעיה היא איפה יאוחסן מסד הנתונים, אפשר לקחת DOK או כונן חיצוני ולגרום למחשב לחשוב שהוא כונן פנימי ולהתקין בו את מסד הנתונים, ואז זה לא שינוי גדול ב"זית".

לגבי הטענה שהוזכרה לעיל לגבי DOK מזויף וכו' (אני חושב שבPR שפתחתי זה אמור להיות מסודר, אבל לא משנה) הרי בעצם כל הבעיה היא שמסד הנתונים לא ישמר טוב, יהיו חסרים ספרים ואז התוכנה תקרוס, בוא נעזוב לרגע את הפיצ'ר החדש, נלך לתוכנה המקורית, האם יש לה הגנה מפני מסד פגום? הרי כל עוד התוכנה מותקנת על המחשב המסד נתונים יכול להיות פגום או יותר גרוע - נגוע, יש לזה הגנה מובנית? אם כן, אז ההצעה שלי מצונית בעיני, אם לא, אז עוד לפני ההצעה שלי יש בעיה בתוכנה עצמה, אני טועה?

זה נראה עוד פעם AI SLOP

לא יודע מה זה AI SLOP אבל זה נשמע לא משהו טוב, הקוד שנוצר, אמנם לא מושלם אבל מועיל לכמה דברים בתוכנה שלך, ולדעתי גם למטרה שלשמה יצרתי אותו הוא טוב, נכון שבסוף מתברר שהמטרה שונה לגמרי, אבל זה לא קוד זבל.
                        אני לא אומר שהוא מושלם, הוא לא עומד בתקן השוויצרי ואין קומיט או PR לכל שינוי וגם אין הוכחות וכו' אבל הוא בהחלט טוב, א"א לזלזל בכל דבר... ואף אחד לא חושב שאתה מטומטם, הושקעה הרבה מחשבה והרבה עבודה ולא סתם "תוכנה מפרומפט אחד" כדי שיתאים לרמה שלך (היו שאמרו לי כאן שאתה מתכנת ברמה "בינלאומית" ולקחתי את זה לתשומת ליבי)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        1
                        • עניו כמשהע עניו כמשה

@אוויר בדקת לאחרונה משרות בתכנות?

א מנותק
                          א מנותק
                          אוויר
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@עניו-כמשה יש לך להציע?

עניו כמשהע תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • א אוויר

@עניו-כמשה יש לך להציע?

עניו כמשהע מנותק
                            עניו כמשהע מנותק
                            עניו כמשה
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@אוויר לא
                            אבל אני מבין שלא בדקת כל כך כי היום מחפשים מתכנתים שיודעים לעבוד עם בינה

נהנת? נעזרת? שמחתי לעזור

ע א 2 תגובות תגובה אחרונה
                            0
                            • עניו כמשהע עניו כמשה

@אוויר לא
                              אבל אני מבין שלא בדקת כל כך כי היום מחפשים מתכנתים שיודעים לעבוד עם בינה

ע מנותק
                              ע מנותק
                              עידו300
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@עניו-כמשה אני מכיר חברה שלא כ"כ משתמשת בבינה מלאכותית, ז"א משתמשת אבל רק לצוות מסוים יש מנוי, כל השאר אמורים רק להיעזר או משהו כזה.

והיה שם גל פיטורים, לא בגלל הבינה כנראה... אלא כי כך זה בהייטק, מפטרים עובדים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • ע מנותק
                                ע מנותק
                                עידו300

@לא-מתייאש טוב, אחרי שגיליתי את הטעות שלי (מטרת הפיצ'ר שעבדתי עליו, למי שלא בעניינים) מצאתי פתרון בלי לשנות שורת קוד בפרויקט המקורי.
                                אשתף אותך אם תרצה, אכבד אותך ולא אשתף כאן בפומבי אם לא תסכים.
                                c4e1d2c7-5353-48fa-9b20-90d791e86b32-image.jpeg

eda76fc2-9734-40b0-8d85-cff81cc1235f-image.jpeg

c7e7bacd-808b-4235-ae35-1902a09e9938-image.jpeg

י. פל.י תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • ע עידו300

@לא-מתייאש טוב, אחרי שגיליתי את הטעות שלי (מטרת הפיצ'ר שעבדתי עליו, למי שלא בעניינים) מצאתי פתרון בלי לשנות שורת קוד בפרויקט המקורי.
                                  אשתף אותך אם תרצה, אכבד אותך ולא אשתף כאן בפומבי אם לא תסכים.
                                  c4e1d2c7-5353-48fa-9b20-90d791e86b32-image.jpeg

eda76fc2-9734-40b0-8d85-cff81cc1235f-image.jpeg

c7e7bacd-808b-4235-ae35-1902a09e9938-image.jpeg

י. פל.י מנותק
                                  י. פל.י מנותק
                                  י. פל.
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי י. פל.

@עידו300
                                  אם כוונתך לקישור קשיח - זה הוזכר בשרשור שלו, במפורש.
                                  אני גם לא חושב שללא מתייאש יש סיבה שהוא רוצה "לדפוק" את המשתמשים 🙂 הוא כתב הכי ברור שבעולם: התוכנה שלו נועדה להיות הכי יציבה שבעולם, ולכן הוא לא רוצה להכניס משהו שיתכן שידפוק את המערכת.
                                  מצאת לך עקיפה פרטית? לא אכפת לו שתהנה, אבל זה כבר לא קשור לזית.
                                  זה הכל, אם הבנתי את כוונתו.

גאה להיות חלק:
                                  otzaria.org

ע"ה דכו"עע ע 2 תגובות תגובה אחרונה
                                  0
                                  • י. פל.י י. פל.

@עידו300
                                    אני גם לא חושב שללא מתייאש יש סיבה שהוא רוצה "לדפוק" את המשתמשים 🙂 הוא כתב הכי ברור שבעולם: התוכנה שלו נועדה להיות הכי יציבה שבעולם, ולכן הוא לא רוצה להכניס משהו שיתכן שידפוק את המערכת.

ע"ה דכו"עע מנותק
                                    ע"ה דכו"עע מנותק
                                    ע"ה דכו"ע
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@י.-פל. כתב:

הוא חיפש אופציה כל מחשב שהוא יכניס בו את האונקי התוכנה תעבוד במיידי בלי שום פעולה נוספת, ומסתבר שזה גם מה שהוא מצא, קישור קשיח לא עוזר לזה משום בחינה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • ר רוטב שום התייחס לנושא זה
                                    • י. פל.י י. פל.

@עידו300

ע מנותק
                                      ע מנותק
                                      עידו300

@ע-ה-דכו-ע במקור זה מה שחיפשתי בהחלט, אבל אמרו שלא מחפשים תוכנה ניידת, אלא רק שהספרים יהיו בכונן חיצוני, וזה מה שמצאתי. הוא גם אמר שתוכנה ניידת לגמרי כבר קיימת דרך נוקלאוס, לא יודע איך, אז המאמצים שלי לא רלוונטים בנושא הזה.

@י.-פל. מה הבעיה בקישור קשיח? (לא התכוונתי לזה, אבל דומה, אני גם לא מוצא איך קישור קשיח יעזור כאן, אולי התכוונת לפתרון שלי) אני מתכוון, מבחינת מה זה ידפוק את המשתמשים יותר מאשר אם הוא ישנה את כל הקוד שלו מיסודו? כך או כך זה יהיה איטי, וכמו שאמרתי מקודם אם אין לו הגנה מפני משהו שמשתבש מה ההבדל איפה הספרים נמצאים? נכון ששם יש יותר סיכוי לבעיות, אבל בתכלס הסיכון בשני המקומות.

התכוונתי דוקא לקישור סמבולי (יותר נכון junction), לא מתמצא במונחים, אבל אני מבין שזה אחרת...

לא-מתייאשל ע"ה דכו"עע 2 תגובות תגובה אחרונה
                                      0
                                      • ע עידו300

@ע-ה-דכו-ע במקור זה מה שחיפשתי בהחלט, אבל אמרו שלא מחפשים תוכנה ניידת, אלא רק שהספרים יהיו בכונן חיצוני, וזה מה שמצאתי. הוא גם אמר שתוכנה ניידת לגמרי כבר קיימת דרך נוקלאוס, לא יודע איך, אז המאמצים שלי לא רלוונטים בנושא הזה.

@י.-פל. מה הבעיה בקישור קשיח? (לא התכוונתי לזה, אבל דומה, אני גם לא מוצא איך קישור קשיח יעזור כאן, אולי התכוונת לפתרון שלי) אני מתכוון, מבחינת מה זה ידפוק את המשתמשים יותר מאשר אם הוא ישנה את כל הקוד שלו מיסודו? כך או כך זה יהיה איטי, וכמו שאמרתי מקודם אם אין לו הגנה מפני משהו שמשתבש מה ההבדל איפה הספרים נמצאים? נכון ששם יש יותר סיכוי לבעיות, אבל בתכלס הסיכון בשני המקומות.

התכוונתי דוקא לקישור סמבולי (יותר נכון junction), לא מתמצא במונחים, אבל אני מבין שזה אחרת...

לא-מתייאשל מנותק
                                        לא-מתייאשל מנותק
                                        לא-מתייאש
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@עידו300 כתב:

נכון ששם יש יותר סיכוי לבעיות, אבל בתכלס הסיכון בשני המקומות.

אם יש בעייה בכונן של המערכת, יהיה באגים ומסכים כחולים תמיד, לא רק בזית...

ע תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0
                                        • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@עידו300 כתב:

נכון ששם יש יותר סיכוי לבעיות, אבל בתכלס הסיכון בשני המקומות.

אם יש בעייה בכונן של המערכת, יהיה באגים ומסכים כחולים תמיד, לא רק בזית...

ע מנותק
                                          ע מנותק
                                          עידו300
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש לאו דוקא בעיה בכונן, בעיה בתיקיה הזאת עצמה, דברים שיכולים לקרות... שאלה פשוטה, אם מסד הנתונםי פגום, יש הגנה מפני זה או לא? אם יש הגנה, אז אין בעיה שהוא יעלה גם מכונן חיצוני, אם אין הגנה אז קצת חסר גם בתוכנה כיום.

כמדומני שאין הגנה וזה אחד מהשינויים בPR ששלחתי, אבל יתכן מאוד ואני טועה

@י.-פל. אני לא טורח לעשות שינוי בקוד בשביל הפיצ'ר הזה, בגלל שאני יודע שאני לא ברמה של הפרוייקטים האלו, ובוודאי שלא עומד בדרישות של @לא-מתייאש בפרט לא של נוקלאוס, אני בכלל לא יודע קוטלין ובחיים לא נגעתי במק או בקוד שאמור להגיע אליו. לכן אני מעדיף למצוא פתרון עקיף, לא בשביל הפרויקט, כי כאמור אני לא ברמה שדורשים לזה (ואני לא מאמין באמת בפיתוח AI טהור), אלא בשביל המשתמשים, והם יסתפקו גם בפתרון הזה שלכאורה (אומר לכאורה כי הוא עובד, אבל לא בדקתי לעומק מכל הבחינות ולא רוצה לקחת אחריות) עובד בלי בעיות ובהחלט עונה על הדרישות שלהם ומיישמים אותו בקלות רבה.

כמובן שזה פתרון שביר, כי אם נתיבי הקבצים ישתנו בתוכנה (מה שפחות סביר) אז הפתרון לא יעבוד בהתקנות חדשות.

@לא-מתייאש אתה מסכים שאסביר על הפתרון הזה? מבחינתי הוא עונה על הדרישות, מבחינתך המשתמש יודע שזה עקיפה של הגנות התוכנה ואם יהיו קריסות, זה על אחריותו בלבד ולא קשור לתוכנה עצמה.

0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • פופולרי
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים
                                          • חיפוש גוגל בפורום