סקר | באיזה סוכן AI אתה משתמש?
-
אני משתמש בantigravity בגלל המנוי לPRO בגוגל ויש לו מכסות שלא נגמרות
השאלה אם יש מישהו שמשלם בשביל להשתמש בו? -
אני משתמש בantigravity בגלל המנוי לPRO בגוגל ויש לו מכסות שלא נגמרות
השאלה אם יש מישהו שמשלם בשביל להשתמש בו? -
@חובבן-מקצועי
https://otzaria.org/forum/post/35506
קרא את הספויילר האחרון. -
@חובבן-מקצועי בתור אחד שמשתמש בו אני יכול לומר שהוא ממש על הפנים ואם אני משתמש בו אני מעדיף להשתמש במודל של ofus שנמצא באנטיגרויטי מאשר במודלים של גימני ואח"כ מעביר בסריקה של קלוד
-
@חובבן-מקצועי בתור אחד שמשתמש בו אני יכול לומר שהוא ממש על הפנים ואם אני משתמש בו אני מעדיף להשתמש במודל של ofus שנמצא באנטיגרויטי מאשר במודלים של גימני ואח"כ מעביר בסריקה של קלוד
@ztcebuck מוזר..
אני משתמש במודל gemini 3.7 flash ומאוד מרוצה.אתה משתמש בו בשביל קידוד? או בשביל סוכן?
-
@ztcebuck מוזר..
אני משתמש במודל gemini 3.7 flash ומאוד מרוצה.אתה משתמש בו בשביל קידוד? או בשביל סוכן?
@חובבן-מקצועי בשביל קידוד
בשביל סוכן אתה צודק שהגימני עדיף אבל עדיין לא הייתי משלם עליו כסף בלי המנוי PRO בגוגל -
עם איזה סוכן AI אתה משתמש? (אפשר לסמן 2)
חבל שאין אופציה לסמן "לא משתמש ב-AI"

-
עם איזה סוכן AI אתה משתמש? (אפשר לסמן 2)

רציתי להוסיף את האפשרות 'לא משתמש בסוכן' אבל אז הגעתי למסקנה שזה סתם יפריע.. (כי באמת חלק גדול לא משתמש בסוכנים, וזה סתם יפריע לקרוא את המפה של האחוזים)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות