שיתוף | קו AI בינה מלאכותית כשרה לציבור החרדי המיספר 0737136122
-
אגב גם בניתי קו יוטיוב אתה מחפש שם של שיר /שיעור תורה וזה משמיע לך..
אבל כגרע אני חושב מה לעשות איתו ולא פירסמתי אותו לציבור אני צריך לעשות לו חסימה כמובן.. -
@הצל-. וואו איך בנית את זה [עדיין לא חיברת אותי אבל הקו נראה מושקע] אולי תכתוב מדריך...
@מוח-דיגיטלי זה 20 אלף שורות קוד ידידי
ואני לא מגזים .. אבל זה ביגלל כל הפונקציות של החסימה והזיכרון שיחות וכל מה ששמתי שמה ..
קוד נקי של דו שיח רגיל אם AI וודאי לא יהיה כזה הרבה.. -
@מיני-האקר הממ
בבית נהנה להפיל אתרים של ערבים וליבנות פישיינג(כמובן ללמידה עצמית והיתגוננות..) ועוד המון שטויות בכללי אני בחיים לא פירסמתי או דיברתי בפורומים לא יודע..
חיפשתי מיקודם בגוגל קו בינה כשרה של קול כשר או משהוא כזה.. כי הAI שלי דיווח שלי שאחד המישתמשים אמר לו שיש עוד קו של בינה מלאכותית ודרך אגב ראיתי דו שיח במיתמחים טופ על AI אמרתי יאללה נביא להם את הקו שלי
-
@מיני-האקר אחי שתבין אין לי מושג מה זה המוניטין פה מה הוא אומר
רק שמתי לב שעכשיו אני יכול להשים לייק להודעות 
(ואוטומטית יוצא לי פרצופים להודעות שאני רושם ואהההההההה) -
@מיני-האקר הממ
בבית נהנה להפיל אתרים של ערבים וליבנות פישיינג(כמובן ללמידה עצמית והיתגוננות..) ועוד המון שטויות בכללי אני בחיים לא פירסמתי או דיברתי בפורומים לא יודע..
חיפשתי מיקודם בגוגל קו בינה כשרה של קול כשר או משהוא כזה.. כי הAI שלי דיווח שלי שאחד המישתמשים אמר לו שיש עוד קו של בינה מלאכותית ודרך אגב ראיתי דו שיח במיתמחים טופ על AI אמרתי יאללה נביא להם את הקו שלי
-
וליבנות פישיינג
הגיע הזמן להיזהר יותר
@הצל-. כתב בשיתוף | קו AI בינה מלאכותית כשרה לציבור החרדי המיספר 0737136122:
להפיל אתרים של ערבים
מתקפות כוח גס??
-
אגב אין לי מושג מי בנה את זה
https://mugentube.com/?v=dB4U6s0kG0g
אבל אהבתי !
זה הקו של היוטיוב לנטפרי.. -
וליבנות פישיינג
הגיע הזמן להיזהר יותר
@הצל-. כתב בשיתוף | קו AI בינה מלאכותית כשרה לציבור החרדי המיספר 0737136122:
להפיל אתרים של ערבים
מתקפות כוח גס??
-
יש לי שאלה קטנה.
אני לא מבין גדול בקודים ותכנות וכל הדברים האלה אבל אני כן מבין שהדבר הזה מצריך המון עבודה ולכאורה גם עולה כסף השימוש בשרת (או משהו כזה. אני באמת לא מבין בזה כלום).
אז עכשיו השאלה למה אתה עושה את זה? בד"כ בדברים האלה יש אפשרות לקבל שירות משופר/פרימיום/פרו בתשלום ואילו כאן הכל בחינם אז למה?
ואם אתה עושה את הכל בהתנדבות מלאה (וכנראה שיש כזאת אופציה) אז אתה מלך שאין כמוהו בעולם!!!!! -
@מייבין-במקצת הי, זה דיי ברור!
ועדת הרבנים חוסמים קווים, ואפשר לנתב, אבל ועד בני תורה יכולים גם לסגור קוים בתוך ימות המשיח!@מייבין-במקצת הי, זה דיי ברור!
ועדת הרבנים חוסמים קווים, ואפשר לנתב, אבל ועד בני תורה יכולים גם לסגור קוים בתוך ימות המשיח!טעות חמורה ואסטרטגית !!!
-
@מייבין-במקצת הי, זה דיי ברור!
ועדת הרבנים חוסמים קווים, ואפשר לנתב, אבל ועד בני תורה יכולים גם לסגור קוים בתוך ימות המשיח!טעות חמורה ואסטרטגית !!!
-
@לנציצ
DOS..
המון חיבורים בו זמנית ואתה משכלל את זה שכל קריאה היא קריאה למסדי נתונים וכו וככה זה מקריס הרבה יותר מיקצועי אבל עזוב מעדיף לא לפרט על זה לא יודע מה החוקים בפורום -
ועד בני תורה לא יכולים לסגור קווים.
-
@הצל-. אחי
למידה מותרת
2 זה נקרא מתקפת כוח גס
או הגדרה דומה
לא ממומלץ על משהו בישראל או במערב
אתה עלול לשבת בכלא -
-
@מייבין-במקצת זה לא ועד בני תורה עצמם, כי א"כ היו מוחקים לי את הקו מזמן.
-
@מייבין-במקצת זה לא ועד בני תורה עצמם, כי א"כ היו מוחקים לי את הקו מזמן.
-
@מוקד-המערכות לי ידוע שלאחרונה [בשנים האחרונות] יש להם הסכם עם ימות המשיח, שהם חוסמים קווים בתוך החברה.
וכן, שמעתי על ישיבה אחת שהבחורים פתחו שם קו ולמשגיח שם היה קשרים עם וועד בני תורה, והוא דיבר איתם, והם סגרו את הקו!
-
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות