בירור | קיבלתי הודעה מגוגל לנסות את ג'ימיני בדרייב???
-
היי שלום לכולם וערב מבורך,
גוגל היום שלחה לי הודעה עם כיתוב לנסות את ג'ימיני בדרייב, הגיוני או לא???
ככה הם כתבו:
נבחרת לנסות בינה מלאכותית חדשה תכונות
לזמן מוגבל, חשבונך זכאי לנסות תכונות של בינה מלאכותית השמורות בדרך כלל למשתמשים בתשלום חשבונות*.
נסו אותם עוד היום כדי לחסוך זמן ולשפר את הקצב יְצִירָתִיוּת.- ננו בננה פרו בשקופיות
צרו שקופיות מדהימות שיכולות לכלול תמונות ואינפוגרפיקות. אתם יכולים גם לנסות את "Beautify this slide" כדי ליצור ויזואליזציות מעוצבות בקפידה המבוססות על תוכן של שקופית קיימת. לְהַחלִיק.
2.תאומים ב-Sheets
קבל תובנות מהר יותר. בקש מ-Gemini ב-Sheets לעזור לך לסכם נתונים, ליצור טבלאות ונוסחאות ולאוטומטי את הנתונים. כְּנִיסָה.
3.שאל את ג'מיני בדרייב
קבל מידע מסונתז בנושא, עם מידע רלוונטי שנלקח מקבצים מרובים ללא צורך למצוא ולקרוא אוֹתָם.
- ננו בננה פרו בשקופיות
-
@טכנוגלאט מה הבעיה ?
-
@מוקד-המערכות זה עולה לך כסף?
-
@טכנוגלאט מה הבעיה ?
-
@מוקד-המערכות זה עולה לך כסף?
@טכנוגלאט יש לי פרו.
-
@טכנוגלאט יש לי פרו.
@מוקד-המערכות אז אתה משלם לי יש בלי תשלום
-
-
@טכנוגלאט לא משלם, שיתפו אותי.
וכמובן שזה לא משנה. -
היי שלום לכולם וערב מבורך,
גוגל היום שלחה לי הודעה עם כיתוב לנסות את ג'ימיני בדרייב, הגיוני או לא???
ככה הם כתבו:
נבחרת לנסות בינה מלאכותית חדשה תכונות
לזמן מוגבל, חשבונך זכאי לנסות תכונות של בינה מלאכותית השמורות בדרך כלל למשתמשים בתשלום חשבונות*.
נסו אותם עוד היום כדי לחסוך זמן ולשפר את הקצב יְצִירָתִיוּת.- ננו בננה פרו בשקופיות
צרו שקופיות מדהימות שיכולות לכלול תמונות ואינפוגרפיקות. אתם יכולים גם לנסות את "Beautify this slide" כדי ליצור ויזואליזציות מעוצבות בקפידה המבוססות על תוכן של שקופית קיימת. לְהַחלִיק.
2.תאומים ב-Sheets
קבל תובנות מהר יותר. בקש מ-Gemini ב-Sheets לעזור לך לסכם נתונים, ליצור טבלאות ונוסחאות ולאוטומטי את הנתונים. כְּנִיסָה.
3.שאל את ג'מיני בדרייב
קבל מידע מסונתז בנושא, עם מידע רלוונטי שנלקח מקבצים מרובים ללא צורך למצוא ולקרוא אוֹתָם.
@טכנוגלאט יש פה משהו מוזר, במילים "תכונות השמורות בד"כ למשתמשים בתשלום" אם אתה משלם, אבל מה שייך עקיצה אם הקישור מפנה לדרייב?
זה יותר נשמע טעות. וזה עדיין מוזר,
תבדוק את הכתובות והקישורים (אם הם מדוייקים וסטנדרטיים) ותשווה את זה להודעות אחרות מגוגל, אם זה יראה חשוד ישאר לדון מה האינטרס של השולח. - ננו בננה פרו בשקופיות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות