בקשת מידע | באיזה מודל אתם משתמשים בקלוד
-
פוסט זה נמחק!
@חייא-שיאומי סטייה מהנושא הזה.
בפרטי. -
יש לי בקלוד מנוי של 20 דולר
והייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם
באיזה מודל ורמת חשיבה הייתם ממליצים להשתמש
אם אני משתמש בו לבנית אפליקציות, ומה בכללי@רוטב-שום אני תמיד משתמש ברמה הכי נמוכה ומקבל תוצאות טובות לגמרי...
-
@רוטב-שום אני תמיד משתמש ברמה הכי נמוכה ומקבל תוצאות טובות לגמרי...
@חייא-שיאומי אתה מדבר על המודל או על העוצמת חשיבה
-
אני משתמש בקלוד ובדרך כלל בקלוד קוד במנוי של 20$. לדעתי מינימום לפרוייקט זה אופוס על מצב גבוה, אחרת מלא טעויות ומשיכת זמן. וגם אופוס מרגישים הבדל בינו לבין פייבל 5 ששם העבודה יותר נחמדה... ורואים באופן משמעותי הבדלים בין כל אחד. אופוס זה המינימום שבגדר "בונה פרוייקט" ופייבל 5 מתחיל לדבר כבר לעניין כמו בן אדם... ככה לענ"ד.
-
אני משתמש בקלוד ובדרך כלל בקלוד קוד במנוי של 20$. לדעתי מינימום לפרוייקט זה אופוס על מצב גבוה, אחרת מלא טעויות ומשיכת זמן. וגם אופוס מרגישים הבדל בינו לבין פייבל 5 ששם העבודה יותר נחמדה... ורואים באופן משמעותי הבדלים בין כל אחד. אופוס זה המינימום שבגדר "בונה פרוייקט" ופייבל 5 מתחיל לדבר כבר לעניין כמו בן אדם... ככה לענ"ד.
@אקר-העתידני-2099 אופוס 5 או 4.8
-
@אקר-העתידני-2099 אופוס 5 או 4.8
@רוטב-שום
אופוס 5 -
אם אני משתמש בו לבנית אפליקציות, ומה בכללי@רוטב-שום החלטה שלך איכות מול כמות
ויש הבדל גדול בין תכנון ובניה של פיצ׳ר
לבין שדרוג נקודתי או תיקון -
@רוטב-שום אני במקס 100
כמעט תמיד אופוס 4.8 על מצב ultracoder.@אברהם-גלסר למה לא 5? יש סיבה?
-
@אברהם-גלסר למה לא 5? יש סיבה?
@יוסי-מחשבים הוא טוחן טוקנים.
-
אם אני משתמש בו לבנית אפליקציות, ומה בכללי@רוטב-שום כשאני הייתי על הפרו השתמשתי באופוס 4.8 על חשיבה ברירת מחדל ונהניתי למדי
(תמיד כדאי בתחילת כל פרויקט לבקש ממנו שיהפוך את ז לחסכוני בטוקנים בלי איבוד איכות)כיום במקס אני כמעט רק עם פייבל 5/אופוס 5 על חשיבה מקס/אוטראקוד... התוצאות בהתאם
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות