בקשת מידע | מה עושים כשקלוד משתבש ומחליט לא להביא את הצאט?
-
@ירושלמי-בנשמה-1 תכלס לי בנטפרי השיחה נמחקת, וכל פעם צריך להעלות את כל הפרוייקט שוב, וזה שורף טוקנים
אתה על מצב אנגלית או עברית?
@לשכת-הרב לא משנה
-
@ירושלמי-בנשמה-1 תכלס לי בנטפרי השיחה נמחקת, וכל פעם צריך להעלות את כל הפרוייקט שוב, וזה שורף טוקנים
אתה על מצב אנגלית או עברית?
-
-
-
-
@יוסי-מחשבים וכבר עשיתי כן והבעיה בנטפרי
-
-
לא ממליץ אבל אם אתה מאד רוצה תתחבר אצל גוי לרשת פתוחה ואופס... אין בעיה...
אז הם החליטו לשגע את המשתמשים שלהם?...
-
-
-
@לשכת-הרב אני לא משתמש בתרגום לעברית והיום כמעט לא משתמש בקלוד בדפדפן וכן מדי פעם זה כן קרה לי בתוכנה ובקלוד קוד כשהרובוט מזהה משהו שלטענתו מצריך חסימה,
זה קרה לי כבר באדר אחרי אפיון של שעות והייתי צריך לפתוח אותו במחשב אחר ולהוריד ולהתחיל שיחה חדשה -
@לשכת-הרב אני לא משתמש בתרגום לעברית והיום כמעט לא משתמש בקלוד בדפדפן וכן מדי פעם זה כן קרה לי בתוכנה ובקלוד קוד כשהרובוט מזהה משהו שלטענתו מצריך חסימה,
זה קרה לי כבר באדר אחרי אפיון של שעות והייתי צריך לפתוח אותו במחשב אחר ולהוריד ולהתחיל שיחה חדשה@לשכת-הרב אני לא משתמש בתרגום לעברית והיום כמעט לא משתמש בקלוד בדפדפן וכן מדי פעם זה כן קרה לי בתוכנה ובקלוד קוד כשהרובוט מזהה משהו שלטענתו מצריך חסימה,
זה קרה לי כבר באדר אחרי אפיון של שעות והייתי צריך לפתוח אותו במחשב אחר ולהוריד ולהתחיל שיחה חדשההשיחה הספציפית שעל זה כתבתי את הנושא היה באמת על בניית בוט, למרות שאין שם שום דבר שחורג מהמגבלה של נטפרי אבל אולי הבוט שלהם טעה וסינן את זה. יכול להיות
-
-
זה קרה לי כבר באדר אחרי אפיון של שעות והייתי צריך לפתוח אותו במחשב אחר ולהוריד ולהתחיל שיחה חדשההשיחה הספציפית שעל זה כתבתי את הנושא היה באמת על בניית בוט, למרות שאין שם שום דבר שחורג מהמגבלה של נטפרי אבל אולי הבוט שלהם טעה וסינן את זה. יכול להיות
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות