בירור | בוט AI להטמעה באתר
-
@פרוזי הוא שלח לי...
https://www.tawk.to/ -
@המלאך אני עושה בבייס בגלל האחסון שלו וקלות הבניה,
יש לי מנוי לקודקס והאמת לא ניסיתי אף פעם לבנות איתו אתר...
לא ידוע לי על אופציות נורמליות לאחסון -
עושה בבייס בגלל האחסון שלו וקלות הבניה,
יש לי מנוי לקודקס והאמת לא ניסיתי אף פעם לבנות איתו אתר...
לא ידוע לי על אופציות נורמליות לאחסוןלאתר סטטי גיטהאב או קלאודפלייר, ולדינמי וורקל.
מי שאין לו כוח לחשוב על כל פרט ופרט באתר שהוא הולך להקים
אין הבדל בין קלוד קוד לבייס44, להפך, בשניהם אתה צריך לאפיין היטב, אבל קלוד קוד הרבה יותר חכם, בפער..
או שאין לו כוח לבדוק באגים
כנל, שניהם בודקים לבד באגים, רק שבקלוד קוד אתה רואה אותו עשה את זה בזמן אמת ובבייס לא.
או שלא ברור לו איך הדבר שהוא רוצה שיקרה צריך לקרות
או שלא רוצה לשלם סכומי עתק לקלוד ודומיו (ואם הוא משתמש בחינמי, כל מה שכתבתי לעיל תקף ביתר שאת)
משתמש בבייסלא חובה קלוד, גוגל פרו יש לו?
אנטיגרוויטי טוב מאוד באתרים, מניסיון אשי גדול.בכל מקרה הוא כתב שיש לו קודקס..
הכי חשוב.
משום מה היה משמע מדבריך שעכשיו לא אכפת לך שהאתר שלך לא מאובטח.
אני לא יודע מה יש בו, אבל אף פעם זה לא טוב אתר לא מאובטח.
וקלוד קוד או כל סוכן קוד אחר יעשה א זה בשבילך בשמחה.הצד השווה שבהם,
אנשים מפחדים לצאת מהממשק הנוח של בייס, הרי פרומפט אחד, שתי דקות, אתה באותו אתר כבר רואה את האתר שלך.
לעומת זאת סוכני קוד זה תוכנת דסקטופ, זה הרבה יותר מרתיע.
וחבל.קלוד קוד הרבה יותר חכם, בפער..
מחילה, אני חושב שאתה קצת מתבלבל.
האתר של Base44 הוא פלטפורמה לבניית אתרים וקלוד קוד הוא סוכן AI שיכול לבנות אתרים.
זה לא אומר שום דבר על היכולות של שני הכלים האלו.גם בBase44 אפשר לבחור במודל חכם של אנת'רופיק, למשל Fable 5 ולקבל תוצאות מעולות (אפילו יותר מקלוד קוד, אם תבחר בו מודל פחות טוב).
-
קלוד קוד הרבה יותר חכם, בפער..
מחילה, אני חושב שאתה קצת מתבלבל.
האתר של Base44 הוא פלטפורמה לבניית אתרים וקלוד קוד הוא סוכן AI שיכול לבנות אתרים.
זה לא אומר שום דבר על היכולות של שני הכלים האלו.גם בBase44 אפשר לבחור במודל חכם של אנת'רופיק, למשל Fable 5 ולקבל תוצאות מעולות (אפילו יותר מקלוד קוד, אם תבחר בו מודל פחות טוב).
@אברהם-גלסר או לא.
אני לא מתבלבל, תחשוב על הפרומפט סיסטם שקלוד מכניסים, פלוס הפרומפט סיסטם שבייס מכניסים, פלוס הפרומפט שלך, אני אם הייתי בוט הייתי סובל מאיבוד הקשר...
-
@אברהם-גלסר או לא.
אני לא מתבלבל, תחשוב על הפרומפט סיסטם שקלוד מכניסים, פלוס הפרומפט סיסטם שבייס מכניסים, פלוס הפרומפט שלך, אני אם הייתי בוט הייתי סובל מאיבוד הקשר...
@המלאך תלוי באיזה מודל אתה משתמש.
למודלים טובים לא אמורה להיות עם זה בעיה.אתה אומר בעצם שהפרומפט סיסטם של בייס הוא זה שהופך את הפלטפורמה שלהם ללא טובה/פחות חכמה?
אני לא חושב.כמובן זה לא אומר שאין להם בעיות אבטחה חמורות.
לא ממליץ בכלל לבנות איתם אתרים עם מערכות משתמשים. -
למודלים טובים לא אמורה להיות עם זה בעיה.אתה אומר בעצם שהפרומפט סיסטם של בייס הוא זה שהופך את הפלטפורמה שלהם ללא טובה/פחות חכמה?
לא ממליץ בכלל לבנות איתם אתרים עם מערכות משתמשים.@אברהם-גלסר האמת? לא.
סתם התעצבנתי אז חירבשתי משהו בחזרה.
האמת היא שהתשובה שקלוד קוד יותר חכם כי התוכנה עצמה עוזרת במידה מסויימת, פורסם בעבר הקוד מקור של קלוד קוד, שם ראו הרבה פיצ'רים שמטרתם לעזור למודל להיות חכם יותר..
לא זוכר דוגמאות.
-
לא ממליץ בכלל לבנות איתם אתרים עם מערכות משתמשים.לא ממליץ בכלל לבנות איתם אתרים עם מערכות משתמשים.
גם אני מצטרף להנל, אני כבר הרבה זמן בונה בקרוסר, עכשיו עברתי לקלודקוד-דסקטופ ובהחלט אני רואה תוצאות שלי ותוצאות של בייס44 אין בכלל השוואה (אולי כל מי שראיתי השתמש במודלים חינמים?! לא נראה לי, נראה לי עצם זה שזה על הפלטפורמה שלהם עם ההגדרות מערכת שלהם עושה את זה למשהו שרואים שנבנה ב ai)
אני לא מומחה אבטחה או קוד נקי אבל מהסתכלות פשוטה תוצאה מול תוצאה - הקוד טהור שנוצר עם כלים כמו קלודקוד-דסקטופ או קרוסר, הרבה יותר נעימים לעין.אגב לכל הישראלים שחושבים שהם יוכלו לבנות פלטפורמות שלמות על מגש של כסף ובלי תשלום - אתם טועים, הישראלים מיוחדים בזה שהם יודעים לקמבן ולקחת כל דבר לקצה - אז תשלמו לקלוד את ה 20 דולר או אפילו דרך עמותה - 40 דולר אבל תנצלו אותו כמו ישראלים באחסון האתר תמצאו תוכניות חינמיות שיש להרבה שרתים - תהיו ישראלים אמיתיים לא תפרנים בלי שקל
-
לא ממליץ בכלל לבנות איתם אתרים עם מערכות משתמשים.
גם אני מצטרף להנל, אני כבר הרבה זמן בונה בקרוסר, עכשיו עברתי לקלודקוד-דסקטופ ובהחלט אני רואה תוצאות שלי ותוצאות של בייס44 אין בכלל השוואה (אולי כל מי שראיתי השתמש במודלים חינמים?! לא נראה לי, נראה לי עצם זה שזה על הפלטפורמה שלהם עם ההגדרות מערכת שלהם עושה את זה למשהו שרואים שנבנה ב ai)
אני לא מומחה אבטחה או קוד נקי אבל מהסתכלות פשוטה תוצאה מול תוצאה - הקוד טהור שנוצר עם כלים כמו קלודקוד-דסקטופ או קרוסר, הרבה יותר נעימים לעין.אגב לכל הישראלים שחושבים שהם יוכלו לבנות פלטפורמות שלמות על מגש של כסף ובלי תשלום - אתם טועים, הישראלים מיוחדים בזה שהם יודעים לקמבן ולקחת כל דבר לקצה - אז תשלמו לקלוד את ה 20 דולר או אפילו דרך עמותה - 40 דולר אבל תנצלו אותו כמו ישראלים באחסון האתר תמצאו תוכניות חינמיות שיש להרבה שרתים - תהיו ישראלים אמיתיים לא תפרנים בלי שקל
-
תודה למי שציטט אותי.
אני אכן נותן שירות כזה, אך בתשלום... אליה וקוץ בה.
זה לא נראה מה שהלקוח ביקש כנראה.באופן כללי כהשקפה על כל הנושא של חינם, אם אתה מרויח כסף מהאתר ואתה מנסה לעשות ביזנס, אל תחשוב שחינם יביא לך יותר כסף או יחסוך לך כסף, זה לא מדויק, אסיא מגן במגן מגן שוי (כלומר רופא של קופת חולים אינו דומה לרופא פרטי, זה גמרא...).
אז נכון, חינם עושה עבודה יפה, אבל אם אתה משקיע ומשלם לחברה איכותית והכל, זה מחבר את הדאטה בייס שלך עם פרומט מלא והכל, ולכן הוא יכול לתת תמיכה איכותית ולחסוך כח אדם ולייקר את המוצר וכו', אבל כל אחד במקום שהוא עומד.
לא אומר ספציפית אליך, רק באופן כללי, אם אתה עושה שירות טוב ובפרט אם אתה מקבל על זה כסף, יתכן שיותר כדאי להשקיע במשהו מקצועי ואיכותי, כשמשלמים מקבלים תגמול על התשלום, זה לא הולך לפח.
-
תודה למי שציטט אותי.
אני אכן נותן שירות כזה, אך בתשלום... אליה וקוץ בה.
זה לא נראה מה שהלקוח ביקש כנראה.באופן כללי כהשקפה על כל הנושא של חינם, אם אתה מרויח כסף מהאתר ואתה מנסה לעשות ביזנס, אל תחשוב שחינם יביא לך יותר כסף או יחסוך לך כסף, זה לא מדויק, אסיא מגן במגן מגן שוי (כלומר רופא של קופת חולים אינו דומה לרופא פרטי, זה גמרא...).
אז נכון, חינם עושה עבודה יפה, אבל אם אתה משקיע ומשלם לחברה איכותית והכל, זה מחבר את הדאטה בייס שלך עם פרומט מלא והכל, ולכן הוא יכול לתת תמיכה איכותית ולחסוך כח אדם ולייקר את המוצר וכו', אבל כל אחד במקום שהוא עומד.
לא אומר ספציפית אליך, רק באופן כללי, אם אתה עושה שירות טוב ובפרט אם אתה מקבל על זה כסף, יתכן שיותר כדאי להשקיע במשהו מקצועי ואיכותי, כשמשלמים מקבלים תגמול על התשלום, זה לא הולך לפח.
@es0583292679 אכן אתה צודק בכל מילה,
אך גם פיתוח האתר לא עלה לי כסף, וכן אני לא מרוויח כלום מהאתר,
זה אתר שנועד לשמש קהילה כל שהיא של אנשים, וב"ה הוא עושה את זה מצויין, ויש לו מאות כניסות בחודש...
ולכן אני לא רואה צורך להשקיע בזה כסף אא"כ זה ממש סכום פעוט...
סכ"ה אני רוצה לשדרג את חווית המשתמשים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות