עזרה בהסרת מייקרוסופט אדג'
-
@shimon אמר בעזרה בהסרת מייקרוסופט אדג':
שלום לכולם
מבקש את עזרת המומחים בהכנת כלי (שעובד) להסרת מייקרוסופט אדג'
ראיתי פה פוסט שדיבר בנושא הזה...
אבל הכלים שם לא מועלים ולא מסירים את מייקרוסופט אדג' וגם לא חוסמים אותומה עושים?
אני לא מצליח להבין מה האינטרס הגדול להוריד אותו כמה מקום זה כבר תופס?
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה בהסרת מייקרוסופט אדג':
@shimon גמני לא בדיוק מבין מה האינטרס שלך מקסימום שנה את ברירת המחדל
אין לי שום אינטרס
רק אני לא מבין למה אי אפשר להסיר את התוכנה הזו -
@שלמה-ווייס אפשר להסיר גם משהו פנימי כן
לפי המדריך היפה פה של @שלום-כהן
בהודעה הראשונה זה על החנות ובהודעה השניה הסבר איך להסיר את שאר האפלקציות -
@bbn אמר בעזרה בהסרת מייקרוסופט אדג':
@shimon אפשר להסיר אותו ככה
לחצן ימיני על ההתחל ותלחץ על זה
לאחר מכן תכניס שם את הפקודה הבאה ואישורGet-AppxPackage *MicrosoftEdge* | Remove-AppxPackage
זה מה שכתב לי
Windows PowerShell
Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.
Try the new cross-platform PowerShell https://aka.ms/pscore6 PS C:\Users\Shimon> Get-AppxPackage MicrosoftEdge | Remove-AppxPackage Remove-AppxPackage : Deployment failed with HRESULT: 0x80073CFA, Removal failed. Please contact your software vendor. (Exception from HRESULT: 0x80073CFA) error 0x80070032: AppX Deployment Remove operation on package Microsoft.MicrosoftEdgeDevToolsClient_1000.19041.1.0_neutral_neutral_8wekyb3d8bbwe from:
C:\Windows\SystemApps\Microsoft.MicrosoftEdgeDevToolsClient_8wekyb3d8bbwe failed. This app is part of Windows and
cannot be uninstalled on a per-user basis. An administrator can attempt to remove the app from the computer using Turn
Windows Features on or off. However, it may not be possible to uninstall the app.
NOTE: For additional information, look for [ActivityId] 08e58ac0-70d0-0002-d2ec-e508d070d601 in the Event Log or use
the command line Get-AppPackageLog -ActivityID 08e58ac0-70d0-0002-d2ec-e508d070d601
At line:1 char:35- Get-AppxPackage MicrosoftEdge | Remove-AppxPackage
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- CategoryInfo : WriteError: (Microsoft.Micro...l_8wekyb3d8bbwe:String) [Remove-AppxPackage], IOException
- FullyQualifiedErrorId : DeploymentError,Microsoft.Windows.Appx.PackageManager.Commands.RemoveAppxPackageCommand
בגלל זה אמרתי אולי המומחים פה יבנו איזה כלי להסרה כמו שיש המון חברות שבנו כלים להסרת התוכנה שלהם
-
שלום לכולם
אבל הכלים שם לא מועלים ולא מסירים את מייקרוסופט אדג' וגם לא חוסמים אותומה עושים?
לא קראתי התגובות
אבל למה לא להשתמש עם סי קלינר או ריבו או תוכנה דומה שמסירה תכונות מערכת
-
@עניו-כמשה אמר בעזרה בהסרת מייקרוסופט אדג':
שלום לכולם
לא קראתי התגובות
אבל למה לא להשתמש עם סי קלינר או ריבו או תוכנה דומה שמסירה תכונות מערכת
זה בדיוק מה ש @בנצי-20 הציע