בעיה | 2 תקלות בממיר של מצברי שבת
-
יש לך פחת חד פאזי אחרי הממיר?
איזה פחת נופל לך?
הטעינה מקבלת חשמל לפני הפחת?
מהיכן האפס של הטעינה? -
@דוד-משה-1 כן עשיתי פחת נפרד ואת האפס של האינדוקציה הכנסתי לפחת הראשי של חברת חשמל לפני הבורר האוטומט
-
@דוד-משה-1 למה לפני הפחת-שמתי את זה מיד אחרי הפחת הראשי לפני הבורר
-
@דוד-משה-1 אני לא משתמש אבל למקרה שאני מעביר באמצע השבוע למצברים
-
@דוד-משה-1 אני לא משתמש אבל למקרה שאני מעביר באמצע השבוע למצברים
-
תעשה לי סדר קצת
יש לך פחת תלת של חברת חשמל
ופחת חד של המצברים
כל אחד מזין קונטקטור אחד- ושני הקונטקטורים מוציאים מתח לבית
הטעינה וכן האינדוקציה מקבלים מתח גם פאזה וגם אפס לפני הבורר ואחרי הפחת
מתי מקפיץ לך הטעינה? כאשר הזנת הבית הח"ח או מהמצברים (או בשני המצבים)? -
@דוד-משה-1 אני לא משתמש אבל למקרה של הפסקת חשמל
ואז מה יהיה יהיה לך חשמל בכל הבית חוץ מבאינדוקציה ואם לא תפצל יהיה חשמל באינדוקציה רק זה לא יעבוד
-
תעשה לי סדר קצת
יש לך פחת תלת של חברת חשמל
ופחת חד של המצברים
כל אחד מזין קונטקטור אחד- ושני הקונטקטורים מוציאים מתח לבית
הטעינה וכן האינדוקציה מקבלים מתח גם פאזה וגם אפס לפני הבורר ואחרי הפחת
מתי מקפיץ לך הטעינה? כאשר הזנת הבית הח"ח או מהמצברים (או בשני המצבים)?@תלת-פאזי
לי יש ראשי של חברת חשמל ומיד אחריו בורר ואחרי הבורר שמתי בורר אוטומט שהוא מקבל מח"ח ומהמצברים (ע"י גישור כי המצברים הם חד פאזי)
אח"כ עשיתי פיצול ל2 דברים לאינדוקציה וכן להטענה של המצברים בשתיהם לקחתי חשמל מלפני הבורר האטומט (כלומר ישיר מח"ח) וכן האפס חיברתי ישיר לפחת של ח"ח (לפני הבורר האוטומט)
אח"כ בקבלת החשמל מהמצברים שמתי ראשי 25A חד פאזי ואח"כ בורר חד פאזי ואח"כ לבורר האוטומט
מה שנופל לי זה ההטענה של המצברים ששמה גם החיובי וגם השלילי מקבלים מח"ח לפני הבורר האוטמט -
@תלת-פאזי
לי יש ראשי של חברת חשמל ומיד אחריו בורר ואחרי הבורר שמתי בורר אוטומט שהוא מקבל מח"ח ומהמצברים (ע"י גישור כי המצברים הם חד פאזי)
אח"כ עשיתי פיצול ל2 דברים לאינדוקציה וכן להטענה של המצברים בשתיהם לקחתי חשמל מלפני הבורר האטומט (כלומר ישיר מח"ח) וכן האפס חיברתי ישיר לפחת של ח"ח (לפני הבורר האוטומט)
אח"כ בקבלת החשמל מהמצברים שמתי ראשי 25A חד פאזי ואח"כ בורר חד פאזי ואח"כ לבורר האוטומט
מה שנופל לי זה ההטענה של המצברים ששמה גם החיובי וגם השלילי מקבלים מח"ח לפני הבורר האוטמט -
@תלת-פאזי
שמתי בורר אוטומט אחד שמעביר בין ח"ח למצברים
ואת האינדוקציה והטענת המצברים החרגתי מהבורר הזה -
@תלת-פאזי
מה שנופל לי זה ההטענה של המצברים ששמה גם החיובי וגם השלילי מקבלים מח"ח לפני הבורר האוטמטלי יש ראשי של חברת חשמל ומיד אחריו בורר ואחרי הבורר שמתי בורר אוטומט שהוא מקבל מח"ח ומהמצברים (ע"י גישור כי המצברים הם חד פאזי)
מה שנופל לי זה ההטענה של המצברים ששמה גם החיובי וגם השלילי מקבלים מח"ח לפני הבורר האוטמטאני ספרתי שלושה בוררים
-
מה שנופל לי זה ההטענה של המצברים ששמה גם החיובי וגם השלילי מקבלים מח"ח לפני הבורר האוטמטאני ספרתי שלושה בוררים
-
מתוקן
לי יש ראשי של חברת חשמל ומיד אחריו פחת ואחרי הפחת שמתי בורר אוטומט שהוא מקבל מח"ח ומהמצברים (ע"י גישור כי המצברים הם חד פאזי)
אח"כ בקבלת החשמל מהמצברים שמתי ראשי 25A חד פאזי ואח"כ פחת חד פאזי ואח"כ לבורר האוטומט
מתוקן
לי יש ראשי של חברת חשמל ומיד אחריו פחת ואחרי הפחת שמתי בורר אוטומט שהוא מקבל מח"ח ומהמצברים (ע"י גישור כי המצברים הם חד פאזי)
אח"כ בקבלת החשמל מהמצברים שמתי ראשי 25A חד פאזי ואח"כ פחת חד פאזי ואח"כ לבורר האוטומט
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות