בעיה | שיבוש במחשב
-
יש לי בעיה שמתבטאת בכמה צורות:
- כמה תוכנות של ווינדוס לא עובדות: המחשבון, החיתוך ושרטוט והפתקים נדבקים (זה מה שבדקתי). השם שלהם התחלף לאנגלית והם או נפתחים ונסגרים מייד או בכלל לא.

ולא שלא השתמשתי...- קבצים (בדקתי פאואר פוינט ווורד) שאני מוריד, לא נפתחים ומציגים הודעה כזאת:

וזה רק בקבצים שאני מוריד מאז שהתחילה הבעיה.
וינדוס 10
אין הכרח שיש קשר בין הבעיות, אבל ע"פ ר' חיים בריסקער עדיף תירוץ אחד לכולן.
מי שמכיר פגש יודע או שמע אשמח לעזרה.
תודה מראש
אשמח לתיוג טכנאים מתאימים - כמה תוכנות של ווינדוס לא עובדות: המחשבון, החיתוך ושרטוט והפתקים נדבקים (זה מה שבדקתי). השם שלהם התחלף לאנגלית והם או נפתחים ונסגרים מייד או בכלל לא.
-
יש לי בעיה שמתבטאת בכמה צורות:
- כמה תוכנות של ווינדוס לא עובדות: המחשבון, החיתוך ושרטוט והפתקים נדבקים (זה מה שבדקתי). השם שלהם התחלף לאנגלית והם או נפתחים ונסגרים מייד או בכלל לא.

ולא שלא השתמשתי...- קבצים (בדקתי פאואר פוינט ווורד) שאני מוריד, לא נפתחים ומציגים הודעה כזאת:

וזה רק בקבצים שאני מוריד מאז שהתחילה הבעיה.
וינדוס 10
אין הכרח שיש קשר בין הבעיות, אבל ע"פ ר' חיים בריסקער עדיף תירוץ אחד לכולן.
מי שמכיר פגש יודע או שמע אשמח לעזרה.
תודה מראש
אשמח לתיוג טכנאים מתאימיםהפעם יתכן שיש באמת כמה תירוצים.
כיון שאם עושים במאפיינים ביטול חסימה (בברירת מחדל זה מוצג בתצוגה מוגנת) זה כן נפתח.

אז צמצמנו את בעיה מס' 3 למקרה של תצוגה מוגנת - כמה תוכנות של ווינדוס לא עובדות: המחשבון, החיתוך ושרטוט והפתקים נדבקים (זה מה שבדקתי). השם שלהם התחלף לאנגלית והם או נפתחים ונסגרים מייד או בכלל לא.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות