נגן boss של "המחסלים"
- 
@1divid אמר בנגן boss של "המחסלים": חוץ מהמהירות שאני לא יכול להשוות אותה למשהו כי אני רגיל לממש מהיר מהיר כמו הסמארטבאס או כמו שאר זבלי סאמוויקס (ביזנס הישן וכו וכו)? @1divid אמר בנגן boss של "המחסלים": דרך אגב זה הנגן שהוא מכר בב"ב ב 350? עכשיו זה ב 260. 
 באתר כתוב: (₪350.00) ₪240.00
- 
@1divid אמר בנגן boss של "המחסלים": חוץ מהמהירות שאני לא יכול להשוות אותה למשהו כי אני רגיל לממש מהיר מהיר כמו הסמארטבאס או כמו שאר זבלי סאמוויקס (ביזנס הישן וכו וכו)? @1divid אמר בנגן boss של "המחסלים": דרך אגב זה הנגן שהוא מכר בב"ב ב 350? עכשיו זה ב 260. 
 באתר כתוב: (₪350.00) ₪240.00@מנחמן אמר בנגן boss של "המחסלים": מהיר כמו הסמארטבאס או כמו שאר זבלי סאמוויקס (ביזנס הישן וכו וכו)? אני יכול לשאול אותו אבל יותר בקטע של הסמארטבאס[לא נראה לי שהוא נכיר את הסמארטבאס אבל נראה מה הוא אומר] יצא לי להישתמש איתו כמה פעמיים והוא דיי סבבה 
- 
@צדיק-תמים יש בו את כל מה שכתוב עליו במודעות? 
 אם כן הוא יותר מתקדם מהסמארט'
- 
@צדיק-תמים יש בו את כל מה שכתוב עליו במודעות? 
 אם כן הוא יותר מתקדם מהסמארט'@מנחמן אמר בנגן boss של "המחסלים": @צדיק-תמים יש בו את כל מה שכתוב עליו במודעות? 
 אם כן הוא יותר מתקדם מהסמארט'הוא די נתקע 
 אבל איך שבא לך
- 
@מנחמן אמר בנגן boss של "המחסלים": @צדיק-תמים יש בו את כל מה שכתוב עליו במודעות? 
 אם כן הוא יותר מתקדם מהסמארט'הוא די נתקע 
 אבל איך שבא לך@צדיק-תמים אני אשמח לשמוע עליו עוד פרטים עליו אם יש לך. 
 (לפני שאני זורק 240 שח...)
- 
מסך מגע מלא 3.5 אינצ' , רמקול עוצמתי מובנה , בלוטוס מתקדם , תומך בהצגת תמונות , סוללה חזקה , שבב משודרג מעבד באיכות גבוהה הפועל בטכנולוגיה חדשנית ומעודכנת ,שפה עברית ,אפשרות לשינוי צבע הרקע ,ועוד .... גוף מתכת איכותי . חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון ,תומך עד 128GB פונקציית הקלטה לקבלת הקלטה איכותית . הקלטה גם מהרדיו . ניתן להקליט על גבי זיכרון המכשיר או לבחור להקליט ישירות לכרטיס זיכרון . העתקת קבצים ותיקיות מהמכשיר לכרטיס זיכרון וההפך ,במהירות ללא צורך במחשב מחשבון , תאריכון , שעון עצר ,סימניות , מהירות השמעה , ספרים (TXT) ,אקולייזר מובנה . כולל אוזניות איכותיות , וכבל לטעינה וסנכרון טייפ C . 
- 
מסך מגע מלא 3.5 אינצ' , רמקול עוצמתי מובנה , בלוטוס מתקדם , תומך בהצגת תמונות , סוללה חזקה , שבב משודרג מעבד באיכות גבוהה הפועל בטכנולוגיה חדשנית ומעודכנת ,שפה עברית ,אפשרות לשינוי צבע הרקע ,ועוד .... גוף מתכת איכותי . חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון ,תומך עד 128GB פונקציית הקלטה לקבלת הקלטה איכותית . הקלטה גם מהרדיו . ניתן להקליט על גבי זיכרון המכשיר או לבחור להקליט ישירות לכרטיס זיכרון . העתקת קבצים ותיקיות מהמכשיר לכרטיס זיכרון וההפך ,במהירות ללא צורך במחשב מחשבון , תאריכון , שעון עצר ,סימניות , מהירות השמעה , ספרים (TXT) ,אקולייזר מובנה . כולל אוזניות איכותיות , וכבל לטעינה וסנכרון טייפ C . 
- 
@צדיק-תמים אמר בנגן boss של "המחסלים": זה נראה לך נוח? כן @צדיק-תמים אמר בנגן boss של "המחסלים": אני ממליץ על הביזנס פלוס החדש עם הרמקול המשופר ו16 ג'יגה והעברת קבצים. זכור לי שהוא איטי 
- 
@צדיק-תמים תודה על המידע 
- 
@צדיק-תמים אמר בנגן boss של "המחסלים": זה נראה לך נוח? כן @צדיק-תמים אמר בנגן boss של "המחסלים": אני ממליץ על הביזנס פלוס החדש עם הרמקול המשופר ו16 ג'יגה והעברת קבצים. זכור לי שהוא איטי @מנחמן אמר בנגן boss של "המחסלים": @צדיק-תמים אמר בנגן boss של "המחסלים": זה נראה לך נוח? כן @צדיק-תמים אמר בנגן boss של "המחסלים": אני ממליץ על הביזנס פלוס החדש עם הרמקול המשופר ו16 ג'יגה והעברת קבצים. זכור לי שהוא איטי החדש, שים לב! 
- 
@צדיק-תמים תודה על המידע @מנחמן אמר בנגן boss של "המחסלים": @צדיק-תמים תודה על המידע בכיף, אם אתה רוצה עוד מידע בפרטי אשמח לתת.