סקר | מה הם האוזניות המועדפות עליכם?
-
@אברהם-הנסיך
לא עובד לי@בינארי-חכם אוזניות In-Ear אלחוטיות מבטלות רעשים Bose Eear buds QuietComfort Ultra 2nd Gen
מק"ט KSP: 370867
למה התאכזבת? -
@בינארי-חכם אוזניות In-Ear אלחוטיות מבטלות רעשים Bose Eear buds QuietComfort Ultra 2nd Gen
למה התאכזבת?@אברהם-הנסיך
מה שכתבת זה דור 2 ונראלי שזה אוזניות קשת
מה שאני מדבר זה בתוך האוזן הבידוד רעשים לא מספיק בשביל אוזניות שזה הפאר של זה בכזה מחיר -
@אברהם-הנסיך
מה שכתבת זה דור 2 ונראלי שזה אוזניות קשת
מה שאני מדבר זה בתוך האוזן הבידוד רעשים לא מספיק בשביל אוזניות שזה הפאר של זה בכזה מחיר@בינארי-חכם

אני מדבר על זה -
@בינארי-חכם

אני מדבר על זה@אברהם-הנסיך
נכון
יש לו בידוד רעשים חזק
אבל לא בשביל אוזניות שזה הפאר של זה במחיר כזה
הייתי אומר שיש לו אפילו בידוד מיוחד אבל לא מספק -
יכול להיות שבדור 2 שיפרו את זה
-
האוזניות הכי טובות בפער זה האירפודס פרו 3 (גם ה2 לא רע אבל בשביל הפער במחיר שווה לקנות 3 כי האיטום רעשים שלו יותר טוב) אתה יכול לדבר בטלפון עם האוזניות בכל מקום שאתה נמצא
כל מי שכותב אנקר סמסונג וכדו' כי זה הכסף שהיה לו לקנות ויכול להיות שהוא נהנה אם יש לך כסף כדאי לך להשקיע באירפודס -
האוזניות הכי טובות בפער זה האירפודס פרו 3 (גם ה2 לא רע אבל בשביל הפער במחיר שווה לקנות 3 כי האיטום רעשים שלו יותר טוב) אתה יכול לדבר בטלפון עם האוזניות בכל מקום שאתה נמצא
כל מי שכותב אנקר סמסונג וכדו' כי זה הכסף שהיה לו לקנות ויכול להיות שהוא נהנה אם יש לך כסף כדאי לך להשקיע באירפודס -
@בינארי-חכם אוזניות In-Ear אלחוטיות מבטלות רעשים Bose Eear buds QuietComfort Ultra 2nd Gen
למה התאכזבת?@אברהם-הנסיך האוזניות של בוס המחיר יקר מאוד 935 שקל
הדף שלו ב KSP -
@חובבן-מקצועי מצטער לא מצליח להיות יותר ברור.
@מגנוס-קרלסן אמר שמי שהצביע אנקר זה בגלל שהיה לו רק אנקר אבל אם היה לו סמסונג הוא היה אומר אחרת.ועל זה עניתי שאני לא מסכים. כי לי היה סמסונג (וגם סוני מדגם פשוט) ואנקר לוקח בהליכה בכל פרמטר בצורה יחסית.
האוזניות הזולות יחסית היחידות שמתחרות עם אנקר זה חברת אדיפייר שמבחינת איכות שמע ומיקרופון הם בפער יותר טובות, אממה שהם לא אמינות ולא שורדות הרבה זמן.
למזלי היה לי עוד אחריות...האוזניות הזולות יחסית היחידות שמתחרות עם אנקר זה חברת אדיפייר שמבחינת איכות שמע ומיקרופון הם בפער יותר טובות, אממה שהם לא אמינות ולא שורדות הרבה זמן.
למזלי היה לי עוד אחריות...לי יש את אדיפייר 3 ואני מאוד מאוד מרוצה מהם היה לי גם את 2 וגם מהם הייתי מרוצה כמובן שה3 הרבה יותר טוב
הם הרבה יותר איכותיות בפער מאנקר 4 פרו (5 פרו אני לא מכיר) והם באחלה מחיר
איכותיות בשמע ובשיחה באופן משמעותי מאנקר@נוחעם-fm את האוזניות שנתת בקישור אני לא מכיר
-
האוזניות הזולות יחסית היחידות שמתחרות עם אנקר זה חברת אדיפייר שמבחינת איכות שמע ומיקרופון הם בפער יותר טובות, אממה שהם לא אמינות ולא שורדות הרבה זמן.
למזלי היה לי עוד אחריות...לי יש את אדיפייר 3 ואני מאוד מאוד מרוצה מהם היה לי גם את 2 וגם מהם הייתי מרוצה כמובן שה3 הרבה יותר טוב
הם הרבה יותר איכותיות בפער מאנקר 4 פרו (5 פרו אני לא מכיר) והם באחלה מחיר
איכותיות בשמע ובשיחה באופן משמעותי מאנקר@נוחעם-fm את האוזניות שנתת בקישור אני לא מכיר
@החפץ-בעילום-שם-0 אני מסכים רק הבעיה של אדיפייר זה שהם נהרסים מהר ממש כאילו כמה חודשים אחרי שקניתי אז אוזניה אחת הבטריה שלה התחילה להיזלל במהירות ממש גבוהה היה לי אחריות אז החזרתי את זה אבל ככה זה בכללי אדיפייר האיכות שמע ומיקרופון ממש טובים אבל האמינות היא פחות טובה.
נתתי סתם קישור בשביל התרשמות לזה שביקש
-
@חכם_בלילה נראה לי הבעיה אצלך, אני עד לפני שבוע השתמשתי בהם גם בשיאומי מקשים והיה מצוין
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות