החלפת בורר מצבים בתנור דלונגי
-
@שימי-1 אם ראית את התגובות שלי למעלה רק שתדע שבסוף הזמנתי את זה באלי מהקישור הנ"ל ועד היום התנור חי וקיים עובד יופי מומלץ בחום
רק לא לשכוח לבדוק מראש מה החיבורים לבורר הישן לצלם ולעשות סימן על כל חוט ולבדוק טוב טוב שאתה מזמין את הבורר שאתה צריך
בהצלחה רבה -
@שימי-1 איני מכיר דלונגי אבל המצב שבין המצבים מוביל לקצר - כלומר כשאתה מניח את הבורר בין שתי מצבים זה מקצר - צריך להקפיד שהוא יהיה על המצב שאתה רוצה בדיוק
במה שאני מכיר יש קפיץ שמיועד למנוע את זה - הוא מקפיץ ממצב למצב ובפעם קודמת שלא ידעתי להחליף אותו טוב קצת נגעתי בקפיץ והרסתי אותו כנראה מה שגרם שהייתי צריך להחליף אחרי שנה
רק חולק מנסיוני - כאמור אין לי נסיון עם דלונגי.
בהצלוחה. -
@שימי-1
אני לא יודע למה הבוררים של דלונגי נשרפים מהר
ראה כאן שי עוגן טוענים שיש בורר לבן פחות טוב ובורר שחור יותר טוב.
אבל אני החלפתי במוצ"ש בורר שחור ששרד שנתיים וחצי, כך שגם הוא לא משהו... (בורר של דלונגי תנור של בקו מה שמעלה את הסבירות שהבוררים הם בעייתים מצד עצמם ולא שאר רכיבי התנור גורמים לבורר להשרף)
השבוע ה' הביא רעיון שאמור "לשבור את השוק" של בוררי המצבים העקרון הוא שאפשר להשתמש בהרבה בוררי מצבים לצורך תיקון ולא חייבים להביא דווקא את אותו בורר מצבים, מה שיקל מאוד על הטכנאים ועל הלקוחות, אולי כבר יש טכנאים שמשתמשים בזה אני לא יודע. אז גם תהיה אפשרות להשתמש בבוררים חזקים יותר.
אם זה עדיין רלוונטי אסביר לך, אם לא - אמתין שיהיו לי תמונות ואכתוב בלנ"ד מדריך, כרגע התנור הראשון שטיפלתי בו במוצ"ש מתפקד מצוין בחסד ה'.
בהצלחה