שיתוף | זיפי - התוסף שפותר את באג הזיפ בפורום!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@אברהם-גלסר
שגיאה 404 -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
-
@אברהם-גלסר רק תתקן בפוסט הראשי שהכוונה היא קבצים שאתם מעלים לפורום לא שמועלים... כי אם הועלה כבר זיפ רגיל אין טעם לשנות אותו...
זה מה שגרם לפדיחה שלי... -
@אברהם-גלסר רק תתקן בפוסט הראשי שהכוונה היא קבצים שאתם מעלים לפורום לא שמועלים... כי אם הועלה כבר זיפ רגיל אין טעם לשנות אותו...
זה מה שגרם לפדיחה שלי...@חייא-שיאומי תוקן.
-
-
@אברהם-גלסר
שגיאה 404@ישראל-אמיתי תוקן, תודה.
-
@ישראל-אמיתי תוקן, תודה.
@אברהם-גלסר
מיוחד ביותר!
אני גאה להעלות את הקובץ זיפ הראשון ע"י תיקון התוסף....
זיפי.ziבמהדורה הבאה תתקן שגם בכיתוב יופיע ה p
ככה -
זיפי.zip -
@אברהם-גלסר
מיוחד ביותר!
אני גאה להעלות את הקובץ זיפ הראשון ע"י תיקון התוסף....
זיפי.ziבמהדורה הבאה תתקן שגם בכיתוב יופיע ה p
ככה -
זיפי.zipבמהדורה הבאה תתקן שגם בכיתוב יופיע ה p
זה עלול ליצור בלבול בין מי שמשתמש למי שלא... אני לא חושב שנצרך.
או בעיות עם קבצי ZIP ישנים שיש פה בפורום... -
במהדורה הבאה תתקן שגם בכיתוב יופיע ה p
או בעיות עם קבצי ZIP ישנים שיש פה בפורום...זה עלול ליצור בלבול בין מי שמשתמש למי שלא... אני לא חושב שנצרך.
או בעיות עם קבצי ZIP ישנים שיש פה בפורום...לא הבנתי. פשוט שיוסיף p לכיתוב של קובץ ZIP שחסר לו ה - p.
(קובץ ZIP שכתוב בשלמותו 'zip' - לא מוסיף)ועוד משהו חשוב:
אולי תוסיף גם תיקון לפורמט ב"מ של winrar שזה rar
בפורמט הזה דווקא יש להסיר את ה r הראשונה, ככה:והתוסף יוריד בהעלאת הקובץ את ה r הראשונה, ובהורדה יוסיף אותה בחזרה.
יש לנסות את כל הסוגי פורמטים בשביל לדעת איך הם יעלו תקינים, ואולי גם כאן המקום לעדכן את מנהלי הפורום @שמואל ו @אלישי בממצאים הללו - אולי ככה יהיה להם יותר קל לתקן את הבאג - כשיודעים את המיקוד היותר מדוייק של הבעיה (לא שא"א להעלות קבצים דחוסים, אלא לאתר יש בעיה עם שם סיומת הקובץ)
-
או בעיות עם קבצי ZIP ישנים שיש פה בפורום...לא הבנתי. פשוט שיוסיף p לכיתוב של קובץ ZIP שחסר לו ה - p.
בפורמט הזה דווקא יש להסיר את ה r הראשונה, ככה:והתוסף יוריד בהעלאת הקובץ את ה r הראשונה, ובהורדה יוסיף אותה בחזרה.
יש לנסות את כל הסוגי פורמטים בשביל לדעת איך הם יעלו תקינים, ואולי גם כאן המקום לעדכן את מנהלי הפורום @שמואל ו @אלישי בממצאים הללו - אולי ככה יהיה להם יותר קל לתקן את הבאג - כשיודעים את המיקוד היותר מדוייק של הבעיה (לא שא"א להעלות קבצים דחוסים, אלא לאתר יש בעיה עם שם סיומת הקובץ)
@ישראל-אמיתי צודק.
בע"ה בגרסה הבאה. -
י ישראל אמיתי התייחס לנושא זה
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות