בקשת מידע | מכונת כביסה בוש wan28178il דלת לא ננעלת
-
@שוע 1. תנתק חשמלית לחצי דקה ותחזיר.
2. אם עדיין ממשיך ויש לך בעיות לא מוגדרות כמו הודעות לא רלוונטיות פתאום כמו ניקוי/ או עצירה פתאומית / או כל משהו שונה מהתוכנית יתכן שהכרטיס הלך ואלו הסימפומים. -
@chaim8 האם אחרי ניתוק חשמל זה עדיין לא עובד (הדלת פשוט לא ננעלת) ברור שזה לא תקלה בנועל דלת ?
בינתיים עשיתי כיבוי ועדיין לא נושעתי.
אני מדליק מהבהב ניקוי תוף
בוחר תכנית ומצפצף
לוחץ שוב ומהבהב לי הסימון של הדלת לא ננעלתאם יש אבחון מדוייק יותר
תודה@שוע אני מדבר מתוך ניסיון שהיה לי לפני כחצי שנה,
המפסק החשמלי לא באמת סוגר את כל החשמל של כל המערכת רק הוצאת התקע החשמלי, ולכן כשזה קרה לי הפעלה מחדש של המפסק לא איפס את המכונה, רק כמו שכתבתי הוצאה של התקע.
בסוף היה אצלי תקלת כרטיס, כשהכרטיס הולך הוא בלתי צפוי ואין מכנה משותף מלבד השיבוש של ההפעלה, לכן אני חושש שזה הכרטיס.
-
@chaim8 האם אחרי ניתוק חשמל זה עדיין לא עובד (הדלת פשוט לא ננעלת) ברור שזה לא תקלה בנועל דלת ?
בינתיים עשיתי כיבוי ועדיין לא נושעתי.
אני מדליק מהבהב ניקוי תוף
בוחר תכנית ומצפצף
לוחץ שוב ומהבהב לי הסימון של הדלת לא ננעלתאם יש אבחון מדוייק יותר
תודה@שוע
ניקוי תוף לא מעכב הפעלה
הדרך היחידה לבדוק אם זה נועל דלת או כרטיס היא להחליף נועל דלת
די פשוט להחליף.
להוציא מהשקע
להסיר את החישוק שתופס את גומי הדלת מבחוץ.
להניס את היד ולהוציא את הנועל (אם יש ברגים שתופסים אותו להוציא כמובן) וללכת איתו לחנות שיביאו אחר.
אין אפשרות החזרה בחנות , כך שזה הימור.
אם התקלה ממשיכה - כרטיסרק שאלה : מה גרם לה להתקע באמצע הפעלה? האם היה סימון תקלה או משהו אחר שזיהית?
-
@שוע
ניקוי תוף לא מעכב הפעלה
הדרך היחידה לבדוק אם זה נועל דלת או כרטיס היא להחליף נועל דלת
די פשוט להחליף.
להוציא מהשקע
להסיר את החישוק שתופס את גומי הדלת מבחוץ.
להניס את היד ולהוציא את הנועל (אם יש ברגים שתופסים אותו להוציא כמובן) וללכת איתו לחנות שיביאו אחר.
אין אפשרות החזרה בחנות , כך שזה הימור.
אם התקלה ממשיכה - כרטיסרק שאלה : מה גרם לה להתקע באמצע הפעלה? האם היה סימון תקלה או משהו אחר שזיהית?
-
@שטיגליץ אין לי מושג מה גרם לתקלה באמצע השימוש
הגעתי הביתה אחרי יום ארוך וסימן לי על תקלה בדלת הסימון של הדלת תקועה
פתחתי מלמטה
והגעתי לתוצאה בה אנו נמצאיםתודה רבה
הרב שטיגליץ -
@שטיגליץ כל הכבוד על הגבלת השעות אני מצרף צילום של מדריך התקלות ע''פ החלטתי מה התקלה.
בכל אופן עד מחר בלילה אני מקווה שאספיק לשתף איך פתרתי את התקלה.
תזכה למצוות.האייקון שלך ממש מתאים לשלושת השבועות בעז''ה נזכה במהרה לראות בבנין בית המקדש ותוכל לעדכן את האייקון לתמונה אמיתית

-
@שטיגליץ כל הכבוד על הגבלת השעות אני מצרף צילום של מדריך התקלות ע''פ החלטתי מה התקלה.
בכל אופן עד מחר בלילה אני מקווה שאספיק לשתף איך פתרתי את התקלה.
תזכה למצוות.האייקון שלך ממש מתאים לשלושת השבועות בעז''ה נזכה במהרה לראות בבנין בית המקדש ותוכל לעדכן את האייקון לתמונה אמיתית

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות