בירור | OCR לזית, המשך
-
@לא-מתייאש
תרשה לי לכתוב משהו:
דבר ראשון - גילוי נאות: אני מאד נהנה מזית.
דבר שני - גילוי נאות נוסף: אני מאד מאד נהנה מזית.
וכעת:
זה נכון שאתה עושה מה שאתה אוהב, ולא מסתכל על מה שאחרים עושים, ואם היית מסתכל על מה שאחרים עושים ולא היית עושה מה שאתה אוהב, היה יוצא העתק ושיבוט של מה שאחרים עושים ולא היה יוצא מה שאתה אוהב, וכן הלאה.
נראה לי שזה ברור.
אבל, נקודה למחשבה:
אם היית חי באי בודד, גם היית מפתח את התוכנה נטו בשביל עצמך? כבר כתבת פעם שגם אם רק אתה תאהב את התוצאה, זה מספיק.
זו סיסמא יפה, אבל היא אמיתית לחלוטין?
לי יש כמה הארות לתוכנה, ואני משתמש בה בקביעות, הערתי פעם אחת, קיבלתי תשובה "ככה אני אוהב את זה", והתוצאה: הפסקתי להציע רעיונות, והתחלתי להשתמש בעוד חלופות.
אם המטרה היא שרק מי שאוהב בדיוק כמו שאתה מחבב ישתמש - מעולה.
אם יש קמצוץ של מטרה שיותר יהודים יהנו ותרבה הדעת, לא יהיה אסון מלקבל הארות נוספות.
אני מקווה שלא תשתמע ממני ח"ו פגיעה, להיפך, אני רק רוצה להועיל, ושוב: אני משתמש קבוע ומאד מאד מאד נהנה.
כה לחי!!!אם היית חי באי בודד, גם היית מפתח את התוכנה נטו בשביל עצמך? כבר כתבת פעם שגם אם רק אתה תאהב את התוצאה, זה מספיק.
כן
זו סיסמא יפה, אבל היא אמיתית לחלוטין?
כן
והתוצאה: הפסקתי להציע רעיונות, והתחלתי להשתמש בעוד חלופות.
אני לא אוסר לשלוח הערות, לא הבנתי למה הפסקת, חוץ מזה יש בגיטהוב הרבה פניות עם התגית "feature request" זה בדיוק מה שאתה אומר, כנראה שאני כן שומע לעצות, יש גם עם "need review" כלומר שאני מתלבט. בקיצור לא הבנתי איך הגעת לזה.
והתחלתי להשתמש בעוד חלופות.
מעולה
אם המטרה היא שרק מי שאוהב בדיוק כמו שאתה מחבב ישתמש - מעולה.
אין תוכנה שיהיה 100% כמו שאתה אוהב, גם אלו שאוהבים אפל לא אוהבים הכל, אבל אני מבטיח לך משהו, שאם אני אתחיל להקשיב לכולם, אתה תהיה הראשון שלא תואב את זית. אני חושב שב90% מהמקרים שאני מסרב לעשות משהו, אם הייתי מבצע את זה, גם מי שהיה מבקש לא היה אוהב. למשל חיפוש לפי סדר כרונולוגי, אם אתה מחפש משהו האלגוריטם צריך לתת לך קודם כל מה שנראה לי שזה מה שאתה מחפש, לא איזה תוצאה מאוד רחוקה שנמצאת בספר בראשית או יותר גרוע לפי סדר אלף בית, כלומר שכל דבר זה יתן לך תוצאה מספר אברבנל, בקיצור אלו ששואלים לא מבינים מה יהיה התוצאה, למשל קבלתי המלצה להציג את הטקסט בשני טורים, רק שהוא כנראה לא שם לב שאי אפשר לגלגל מלמטה למעלה עם שני טורים, חייב עמודים, בקיצור אני מבין שאנשים לא אוהבים שאני אומר להם "אני לא אוהב" הם צריכים תירוץ ויקשו על זה קשויות ועוד תירוץ. זה לא הטריק שלי מחילה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות