שיתוף | פונטסי - אתר פונטים ברשיון חופשי.
-
-
אחרי שאספתי ממלא מקורות ומאגרי פונטים בעברית מלא פונטים הגעתי לכדי יצירת מאגר של בערך 100 (כרגע כי אני עדיין באמצע לעלות בסך הכולל זה בערך 250)
בקיצור מלא פונטים בעברית חופשיים חינמיים, בעזרת קלוד ו GPT להגיע לפונטים האלה מאתרים עתיקים שרגל לא דרכה בהם וליצור מזה אתר בשם פונטסי.
בקיצור אני צריך עזרה מהציבור להשיג עוד מלא פונטים ברשיון חינמי.
א'- ראיתי פה שמישהו העלה תיקית דרייב עם מלא פונטים שנוצרו עם AI עם מישהו יכול לתת לי את הקישור על מנת שאני יעלה באתר אני ישמח מאד.
ב'- ראיתי שמישהו נתן פה קישור לאתר של פונטים של נרצחי מלחמת חרבות ברזל ברשיון פתוח עם מישהו יוכל לתת לי את הקישור גם השמח מאד...ולעניננו הקישור לאתר:
>>>פונטסי<<<
אף על פי שהקטגוריה לא קשורה ישירות כי רציתי להכניס ל "ישומי אופיס" אבל משום מה זה חסום...
הפונטים יורדים בקבצי otf או ttf
-
-
-
-
@css-0
אבל יש גופנים שכל ההיתר מבחיינת החברה, זה שאתה מתחבר לאתר ומקבל הודעות שיווקיות
וככה את מונע את זה בעצם ואולי לזה לא התכווון המשורר באישורו... -
@אברהם-גלסר @לשכת-הרב @צול-גאה האתר עודכן.
עכשיו זה הולך לפי סגנונות וזה גם מחולק לקבוצות של "שימוש מסחרי" ו "שימוש פרטי" ועם יש מספר גופנים מאותה משפחה הם מופיעים ככה:

@CSS-0 כפי שכתבתי וכפי שעוד כתבו כאן
כמעט בכל אתר או פונט יש איזה הגבלה [או הרשמה לאתר, או להוריד ישירות מהאתר המקור, או שימוש אישי בלבד, או כל מיני דברים כאלה]לכן לענ"ד עצה טובה, עם כל הרצון הטוב שלך ושלי ושל רבים כאן שהאתר יוקם
אבל זה לא שווה לך את הסיכון של זכויות יוצרים, לכן ממליץ לך לפרוש מהקמת האתר. או לחילופין אם אתה רוצה לעשות עבודת נמלים לבדוק כל פונט ופונט, שזה עבודה קשה מאוד. -
@לשכת-הרב אפשרות אחרת, פונטים מאתרים שדורשים הרשמה - אפשר לתת קישור לאתר ושמשם יורידו.
-
@CSS-0 כפי שכתבתי וכפי שעוד כתבו כאן
כמעט בכל אתר או פונט יש איזה הגבלה [או הרשמה לאתר, או להוריד ישירות מהאתר המקור, או שימוש אישי בלבד, או כל מיני דברים כאלה]לכן לענ"ד עצה טובה, עם כל הרצון הטוב שלך ושלי ושל רבים כאן שהאתר יוקם
אבל זה לא שווה לך את הסיכון של זכויות יוצרים, לכן ממליץ לך לפרוש מהקמת האתר. או לחילופין אם אתה רוצה לעשות עבודת נמלים לבדוק כל פונט ופונט, שזה עבודה קשה מאוד.לכן לענ"ד עצה טובה, עם כל הרצון הטוב שלך ושלי ושל רבים כאן שהאתר יוקם
אבל זה לא שווה לך את הסיכון של זכויות יוצרים, לכן ממליץ לך לפרוש מהקמת האתר. או לחילופין אם אתה רוצה לעשות עבודת נמלים לבדוק כל פונט ופונט, שזה עבודה קשה מאוד.תשאיר לי את העבודה, גם ליצור כל אחת מהתוכנות שהעלתי זה היה עבודה, ועם הטעויות של ה AI בקוד לתקן אותו, זה גם היה עבודת נמלים... ועברתי את זה...
-
לכן לענ"ד עצה טובה, עם כל הרצון הטוב שלך ושלי ושל רבים כאן שהאתר יוקם
אבל זה לא שווה לך את הסיכון של זכויות יוצרים, לכן ממליץ לך לפרוש מהקמת האתר. או לחילופין אם אתה רוצה לעשות עבודת נמלים לבדוק כל פונט ופונט, שזה עבודה קשה מאוד.תשאיר לי את העבודה, גם ליצור כל אחת מהתוכנות שהעלתי זה היה עבודה, ועם הטעויות של ה AI בקוד לתקן אותו, זה גם היה עבודת נמלים... ועברתי את זה...
תשאיר לי את העבודה, גם ליצור כל אחת מהתוכנות שהעלתי זה היה עבודה, ועם הטעויות של ה AI בקוד לתקן אותו, זה גם היה עבודת נמלים... ועברתי את זה...
ההבדל "הקטן" הוא שבאתר פונטים, על טעויות AI "משלמים"... (אם חלילה יתבעו על זכויות יוצרים). לכן ממליץ לך לא להסתמך כלל על AI
ואם אתה מתכון לעבור ידנית פונט פונט לבדוק ברשיון, באלפי פונטים, אז שיהיה בהצלחה

-
לכן לענ"ד עצה טובה, עם כל הרצון הטוב שלך ושלי ושל רבים כאן שהאתר יוקם
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות