בקשה | תרגום אפליקציה DJI
-
@hartkhartk כלי רחיפה עד 50 קילו לא צריך מבחן מעשי רק מבחן ממוחשב
אבל זה מגביל יש לך רק 50 מטר גובה וכו' לפי החוק... -
באו נפתח ע''ז נושא חדש היכן לפתוח בחשמל או ב..
שאלה ל @שניאור-שמח

@מה-זה-משנה-אה לא משנה כך את הכפפה קדימה
-
@מה-זה-משנה-אה לא משנה כך את הכפפה קדימה
-
@יעקב2 @אברהם-גלסר @מחנה-ידידים @נחלס-דון
וכל המבינים בdji
אני ממש אשמח שתענו לשאלות שלי לתועלת כל מי שיש לו שאלות כמו שלי ויש הרבה
בנושא הבא https://mitmachim.top/post/1184735 -
@יעקב2 @אברהם-גלסר @מחנה-ידידים @נחלס-דון
וכל המבינים בdji
אני ממש אשמח שתענו לשאלות שלי לתועלת כל מי שיש לו שאלות כמו שלי ויש הרבה
בנושא הבא https://mitmachim.top/post/1184735@מה-זה-משנה-אה תודה
-
שאלתי את הAI אם אפשר לעקוף את ההגנה בשביל לתרגם וזה מה שהוא ענה לי:
האם אפשר לעקוף את ההגנה הזו?
כן, זה אפשרי מבחינה טכנית, אך התהליך מורכב מאוד ומצריך ידע מתקדם בהנדסה לאחור (Reverse Engineering) של אנדרואיד.כדי לעקוף את ההגנה ולתרגם את האפליקציה, תצטרך לבצע תהליך שנקרא Unpacking (פריקת קובץ ה-APK):
הצפנת קוד (DEX Encryption): ההגנה הזו מסתירה את קובצי ה-DEX האמיתיים (הקוד של DJI Fly) בתוך קבצים מוצפנים או בתוך קובצי ה-Native (.so), ומריצה קובץ DEX דמה (Stub) קטן שתפקידו לפענח את הקוד האמיתי ישירות לתוך זיכרון ה-RAM בזמן הריצה.
פריקה מהזיכרון (Memory Dumping): כדי להשיג את הקוד הנקי, יש להריץ את האפליקציה בסביבה מבוקרת (מכשיר עם הרשאות Root או אמולטור ייעודי) ולהשתמש בכלים כמו Frida (בעזרת סקריפטים ייעודיים שנכתבו עבור Bangbang) כדי ללכוד ולשלוף (Dump) את קובצי ה-DEX המקוריים מתוך הזיכרון ברגע שהם מפוענחים.
סיבוך גרסת ה-Enterprise: מאחר ומדובר בגרסת ה-Enterprise, סביר להניח שיש בה גם הגנת VMP (Virtual Machine Protection) על פונקציות קריטיות והצפנה מורכבת של קובצי ה-Native, מה שאומר שחילוץ חלקי של ה-DEX לא תמיד יספיק כדי להגיע לאפליקציה פועלת ונקייה לחלוטין.
מפת הדרכים הכללית לביצוע המשימה:
Unpacking (פריקה): שימוש בכלים מתקדמים או סקריפטים של Frida כדי לחלץ את קובצי ה-DEX האמיתיים מהזיכרון בזמן ריצה.Rebuilding (בנייה מחדש): הרכבת קובץ APK חדש ו"נקי" שמכיל את קובצי ה-DEX שחולצו, תוך הסרת מנגנוני ההגנה והבדיקות הדינמיות של Bangbang.
תרגום: רק לאחר שיש לך ביד קובץ APK נקי, יציב שעולה ללא ההגנה, תוכל לגשת לקובצי ה-Resources (כמו strings.xml), לתרגם אותם לעברית, לקמפל ולחתום על ה-APK מחדש ללא חשש מקריסה.
-
אולי אם נצליח לעשות את זה אז בהמשך המפתחים בינינו יצרו אתר/אפליקציה שמכניסים לשם את הAPK המוגן והוא הופך אותו לבלי הגנה
-
אולי אם נצליח לעשות את זה אז בהמשך המפתחים בינינו יצרו אתר/אפליקציה שמכניסים לשם את הAPK המוגן והוא הופך אותו לבלי הגנה
-
@מה-זה-משנה-אה לא יעשו את זה בחיים! זה נגד החוק!
-
@מה-זה-משנה-אה לא יעשו את זה בחיים! זה נגד החוק!
@חייא-שיאומי לא ידעתי
-
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות