שיתוף | הפורום עודכן! עכשיו באמת!
-
בדיוק באתי לשאול אם לעוד מישהו יש את הבאג הזה, שמאז העדכון של הפורום הוא מציג רק 20 פוסטים, בלשונית לא נקרא ובפוסטים אחרונים. במקום גלילה אינסופית כמו שהיה בעבר.
אולי זה מה שאתה מתכוון @yahbdk ?
מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת? זה כבר כמה ימים ככה. -
בדיוק באתי לשאול אם לעוד מישהו יש את הבאג הזה, שמאז העדכון של הפורום הוא מציג רק 20 פוסטים, בלשונית לא נקרא ובפוסטים אחרונים. במקום גלילה אינסופית כמו שהיה בעבר.
אולי זה מה שאתה מתכוון @yahbdk ?
מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת? זה כבר כמה ימים ככה.יוסף-כהן-2 כתב:
מאז העדכון של הפורום הוא מציג רק 20 פוסטים, בלשונית לא נקרא ובפוסטים אחרונים. במקום גלילה אינסופית כמו שהיה בעבר.
@שמואל לתשומת לבך.. נשמח לטיפול בבאג
עריכה: כמו כן אני עכשיו שם לב שהבאג קורה גם בתוך הפוסטים עצמם, לא ניתן לגלול למעלה ולמטה יותר מכמה פוסטים, כנראה שיש בעיה במעבר האטומטי בין הדפים. -
יוסף-כהן-2 כתב:
מאז העדכון של הפורום הוא מציג רק 20 פוסטים, בלשונית לא נקרא ובפוסטים אחרונים. במקום גלילה אינסופית כמו שהיה בעבר.
@שמואל לתשומת לבך.. נשמח לטיפול בבאג
עריכה: כמו כן אני עכשיו שם לב שהבאג קורה גם בתוך הפוסטים עצמם, לא ניתן לגלול למעלה ולמטה יותר מכמה פוסטים, כנראה שיש בעיה במעבר האטומטי בין הדפים.@יוסף-כהן-2 תחכה קצת יותר בסבלנות וזה כן יעבור דפים
אבל באמת נראה לי הורידו את ההגדרה של המקסימום פוסטים בפוסטים אחרונים
-
@יוסף-כהן-2 תחכה קצת יותר בסבלנות וזה כן יעבור דפים
אבל באמת נראה לי הורידו את ההגדרה של המקסימום פוסטים בפוסטים אחרונים
@ע-ה-דכו-ע זה לא עוזר, עכשיו בדקתי שוב וחכיתי הרבה זמן, וזה לא נותן לעבור יותר מ20 פוסטים או תגובות.
אני חוזר, מישהו עוד נתקל בזה או שזה בעיה רק שלי ושל @ yahbdk ? -
@ע-ה-דכו-ע זה לא עוזר, עכשיו בדקתי שוב וחכיתי הרבה זמן, וזה לא נותן לעבור יותר מ20 פוסטים או תגובות.
אני חוזר, מישהו עוד נתקל בזה או שזה בעיה רק שלי ושל @ yahbdk ?@יוסף-כהן-2 גם לי זה ככה
אבל אני חושב שזה לא באג אלא ככה זה אמור להיות -
@יוסף-כהן-2 גם לי זה ככה
אבל אני חושב שזה לא באג אלא ככה זה אמור להיות -
@יוסף-כהן-2 גם לי זה ככה
אבל אני חושב שזה לא באג אלא ככה זה אמור להיותאבל אני חושב שזה לא באג אלא ככה זה אמור להיות
זה לא אמור להיות ככה, קודם כל כי בעבר זה היה,
דבר שני לדוגמה בפוסטים שלא נקראו, לא הגיוני להציג רק 20 פוסטים שלא נקראו.. ומה אם יש לי יותר? (ויש לי יותר..).
ויותר מזה, כבר אמרתי שבדקתי והבאג הזה קורה גם בתוך הפוסטים עצמם שלא ניתן לגלול יותר מ20 תגובות, אין שום סיבה בעולם שזה יהיה ככה מלכתחילה, במיוחד אם אין שום אפשרות אחרת לעבור חוץ מלנסות ללחוץ על הסרגל בצד, ולקוות שהוא יקפוץ לך להודעה הבאה במקום 10 קדימה.. -
אבל אני חושב שזה לא באג אלא ככה זה אמור להיות
זה לא אמור להיות ככה, קודם כל כי בעבר זה היה,
דבר שני לדוגמה בפוסטים שלא נקראו, לא הגיוני להציג רק 20 פוסטים שלא נקראו.. ומה אם יש לי יותר? (ויש לי יותר..).
ויותר מזה, כבר אמרתי שבדקתי והבאג הזה קורה גם בתוך הפוסטים עצמם שלא ניתן לגלול יותר מ20 תגובות, אין שום סיבה בעולם שזה יהיה ככה מלכתחילה, במיוחד אם אין שום אפשרות אחרת לעבור חוץ מלנסות ללחוץ על הסרגל בצד, ולקוות שהוא יקפוץ לך להודעה הבאה במקום 10 קדימה.. -
יש איזה באג בפורום??
אני מוריד מעקבים מכל מיני פוסטים אבל אחרי כמה זמן הם חוזרים להתריע לי
מישהו יודע משהו על זה?
@עניו-כמשה ראיתי את זה
ובהתחלה חשבתי שזה בגלל שכתבתי פוסט בשירשור והסרתי מעקב ורק אחר כך יצאתי מנושא
לכן חשבתי שזה קורה
אבל אני לא בטוח -
@דוד-33
תכנס להגדרות<מעקב< מצב מעקב קטגוריות בברירת מחדל< לא עוקב
אאל''ט זה אמור לפתור את העניין.משום מה ברירת מחדל היא שכל משתמש עוקב אחרי הרבה קטגוריות, מה שאומר שתמיד יהיה לך ב'לא נקרא' +99
גם אם אתה משתמש חדש בפורום מיד יש לך כזה הרבה לא נקרא
זה באמת מטופש
אבל אפשר לכבות את זה@ירמיהו-הנביא
תכנס להגדרות<מעקב< מצב מעקב קטגוריות בברירת מחדל< לא עוקב
אאל''ט זה אמור לפתור את העניין.ואחרי זה יופיע לי רק מה שאני עוקב?
-
בהמשך לכאן
עכשיו באמת הפורום עודכן!
תודה רבה למנהלים היקרים! @שמואל ו- @אלישי על העדכון ועל כל הפורום הנפלא! לא כזה קל לעדכן פורום עם 30K משתמשים, 1.2M פוסטים, 98.0K נושאים!
שימו לב, בגלל באג כלשהו, חלק מהתמונות פרופיל (צבע, לא תמונה) השתנה.
מה חדש? (מתעדכן)
- שינוי חשוב במסך ההתראות: עכשיו אפשר לבחור לראות רק את ההתראות שלא נקראו, וגם בהתראה רואים את התוכן של הפוסט.

- משתמשי אייפון עכשיו יוכלו גם כן לזכות להפעיל התראות פוש לטלפון.
- שיוך למספר קטגוריות: במידה ואתם חושבים שזה קשור גם לקטגוריה אחרת.

- הציטוט נראה שונה:
ציטוט חדש
- נוספה אפשרות להוסיף אתר לפרופיל: מצריך 5K מוניטין.

- שינוי ממשק ההגדרות של הפרופיל:

- נוספה אפשרות חיפוש צ'אטים:

- תוקן שינוי גודל הצ'אט: ועכשיו אפשר לשנות כמו שצריך את הגודל החלונית הקטנה.
- הבהוב בהודעות צ'אט בתגובה. עם אימוג'י:
הודעה+עם+אימוגי.mp4 - נוספה אפשרות להגיב לפוסט עם אימוג׳י:

- כל המשתמשים יכולים להחליף צבע לפרופיל.

@שניאור-שמח
אין אפשרות לגשת ל"צפיה בכל הצאטים"?! - שינוי חשוב במסך ההתראות: עכשיו אפשר לבחור לראות רק את ההתראות שלא נקראו, וגם בהתראה רואים את התוכן של הפוסט.
-
@שניאור-שמח
אין אפשרות לגשת ל"צפיה בכל הצאטים"?! -
@אברהם-גלסר
אני מגיע לדף הזה

-
@אברהם-גלסר
אני מגיע לדף הזה

-
@אברהם-גלסר
אני מגיע לדף הזה

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות