שיתוף | הפורום עודכן! עכשיו באמת!
-
@שמואל זה ממש חשוב ונראה לי שיסכימו איתי שיהיה אופציה שיהיה התראות לצאט אני מדגיש לא שנקבל תמיד התראה אלא אופציה
קצת קשה להבין מה אתה רוצה, ההודעה לא מפוסקת, לא מובן מה בדיוק אתה רוצה להדגיש ומה אתה בכלל חושב ש״חשוב״.
אתה אומר שפשוט יהיה אפשר לכבות את ההתראות על הצ'אט?@שמואל זה ממש חשוב ונראה לי שיסכימו איתי שיהיה אופציה שיהיה התראות לצאט אני מדגיש לא שנקבל תמיד התראה אלא אופציה
אתה אומר שפשוט יהיה אפשר לכבות את ההתראות על הצ'אט?
גם את זה אפשר כבר.

-
@צול-גאה @חייא-שיאומי
בהגדרות תחת התראות

@אברהם-גלסר אני יודע
אמור זאת ל @חייא-שיאומי -
טוב הבהרה:
רציתי שיהיה אופציה, שכמו שמישהו מגיב ויש הודעה קופצת, אז ככה יהיה אופציה להגדיר לצאטים הודעה קופצת, זה הכל -
טוב הבהרה:
רציתי שיהיה אופציה, שכמו שמישהו מגיב ויש הודעה קופצת, אז ככה יהיה אופציה להגדיר לצאטים הודעה קופצת, זה הכל@חייא-שיאומי אז ענו לך והראו שכבר קיימת אופציה כזו.
שכוייח. -
@חייא-שיאומי אז ענו לך והראו שכבר קיימת אופציה כזו.
שכוייח.@אברהם-גלסר אוקי חשבתי שלא הבינו אותי אבל לא מצאתי אותה בנתיים
-
@אברהם-גלסר אוקי חשבתי שלא הבינו אותי אבל לא מצאתי אותה בנתיים
-
@אברהם-גלסר שכוייח עצום
-
@שמואל ממליץ בחום להוסיף אימוגי של לייק למקרה שנגמר לך הלייקים ואתה מאד רוצה לחוות את דעתך
-
@שמואל ממליץ בחום להוסיף אימוגי של לייק למקרה שנגמר לך הלייקים ואתה מאד רוצה לחוות את דעתך
@חייא-שיאומי כבר הומלץ וגם אני היצעתי את זה

עיין למעלה שמטרת האימוגים היא שלא יצטרכו להגיע לזה כלומר לא על כל בדיחה נותנים לייק אלא רק על מקצועיות -
@חייא-שיאומי כמו שכבר כתבתי
אימוג‘י של דיס יהיה יותר טוב ככה אפשר להביע אי שביעות רצון בלי לפגוע למשתמש במוניטין -
@חייא-שיאומי כמו שכבר כתבתי
אימוג‘י של דיס יהיה יותר טוב ככה אפשר להביע אי שביעות רצון בלי לפגוע למשתמש במוניטין@טופ-שבמתמחים לדעתי של לייק יותר יעיל כי נגמר לך הלייקים הרבה פעמים...
-
@טופ-שבמתמחים לדעתי של לייק יותר יעיל כי נגמר לך הלייקים הרבה פעמים...
@חייא-שיאומי זה לא אמור להיות
דיברו על זה באשכול של הבקשה להגדיל לאת המכסה -
@טופ-שבמתמחים לדעתי של לייק יותר יעיל כי נגמר לך הלייקים הרבה פעמים...
@חייא-שיאומי אתם רוצים לפתוח עכשיו את הדיון הזה מחדש? כבר היה על זה נושא ארוך ומייגע וגם שמואל התערב שם ואמר את דעתו על כך.
-
@חייא-שיאומי אתם רוצים לפתוח עכשיו את הדיון הזה מחדש? כבר היה על זה נושא ארוך ומייגע וגם שמואל התערב שם ואמר את דעתו על כך.
@שמואל מישהו יודע למה א"א להעלות קבצים לפורום?:

-
@שמואל מישהו יודע למה א"א להעלות קבצים לפורום?:

@טופ-שבמתמחים איזה קובץ ניסית?
וכן הצלחת לעלות תמונה.. -
@טופ-שבמתמחים איזה קובץ ניסית?
וכן הצלחת לעלות תמונה..@שניאור-שמח ראר וגם ניסיתי להעלות זיפ והופיע לי אותה שגיאה
-
@שניאור-שמח ראר וגם ניסיתי להעלות זיפ והופיע לי אותה שגיאה
@טופ-שבמתמחים גם אני ניסיתי להעלות ZIP והייתה שגיאה.
-
בדיקה.zip
אני מצליח -
בדיקה.zip
אני מצליח@שניאור-שמח אולי מה שהעלתי זה קובץ גדול מדי? 11.8 MB
-
@שניאור-שמח אולי מה שהעלתי זה קובץ גדול מדי? 11.8 MB
@טופ-שבמתמחים לא יודע, תחכה ל @שמואל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות