שיתוף | הפורום עודכן! עכשיו באמת!
-
@ע-ה-דכו-ע אני לא בנטפרי וגם לא מוצג, מוצג האיקס.

@ע-ה-דכו-ע אני לא בנטפרי וגם לא מוצג, מוצג האיקס.
התכוונתי שהתמונה שהוא העלה נחסמה בנטפרי, ולא היה לי מושג על מה הוא דיבר.
העלתי תיקון
https://github.com/ClickAndGoScript/nodebb-plugin-cards -
באג - כל תמונות הפרופיל שהיו ללא רקע, משל @שמואל ועד שלי, בדף הפרופיל מוצגות עם רקע, ובחלונית התצוגה המקדימה בלי.
@אברהם-גלסר אמרתי לשמואל כבר
-
@שמואל
פעם כשהייתי לוחץ בחלונית ההתראות "סימון הכל כנקרא" החלונית הייתה נסגרת. עכשיו כבר לא, אפשרי לתקן את זה?@מחנה-ידידים עובד...

-
@מחנה-ידידים עובד...

@אברהם-גלסר במובייל...
עריכה: עכשיו נסגר. מוזר ..
-
@אברהם-גלסר במובייל...
-
@אברהם-גלסר שים לב שערכתי
-
@אברהם-גלסר במובייל...
@מחנה-ידידים כנראה זה היה באג לרגע.
-
יש באג שבהגדרה האם הפוסטים יהיו גלילה אין סופית החירה הפוכה כשזה אפור (כלומר מכובה) זה דולק וכזה כחול (כלומר דולק) אז זה מכובה
-
מה?? איזה באג מוזר

הכפתור של בחירת קטגוריה נהיה "סמן כנקרא" ובבחירת קטגוריה זה עושה "הנושאים שבחרת סומנו כנקרא".
זה אומנם למעשה כן בוחר את הקטגוריה אבל לא מציג את זה. לפחות זה לא חוסם יצירת נושאים. -
מה?? איזה באג מוזר

הכפתור של בחירת קטגוריה נהיה "סמן כנקרא" ובבחירת קטגוריה זה עושה "הנושאים שבחרת סומנו כנקרא".
זה אומנם למעשה כן בוחר את הקטגוריה אבל לא מציג את זה. לפחות זה לא חוסם יצירת נושאים.@אברהם-גלסר תעשה רענון וזה יסתדר ככל הנראה
-
@אברהם-גלסר תעשה רענון וזה יסתדר ככל הנראה
@ע-ה-דכו-ע הסתדר.
-
פתאום אחרי ההודעה של מומחה123 אני מבין עד כמה באמת האימוג'ים זה דבר שהיה כל כך חסר ונצרך. זה אשכרה היה הכלי היחיד להבעת הזדהות או תודה או "מצחיק" וכולי.
קיצור תודה רבה
@אברהם-גלסר אתה יכול להגיד תודה רבה
אני הפסדתי עכשיו שש לייקים
-
@אברהם-גלסר אתה יכול להגיד תודה רבה
אני הפסדתי עכשיו שש לייקים
-
@אברהם-גלסר מה לא מובן
במקום שש לייקים קיבלתי שש חיוכים -
@אברהם-גלסר מה לא מובן
במקום שש לייקים קיבלתי שש חיוכים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות