בעיה | הגדרות מפתחים במולטימדיה
-
תגובה: מדריך | מתן הרשאת ניהול מכשיר (MDM) דרך המכשיר עצמו בניפוי באגים אלחוטי - אנדרואיד 11 ומעלה.
ציטוט מתוך המדריך :ניכנס להגדרות>מידע על הטלפון, נגלול למספר build ונלחץ עליו ברצף עד שתופיע הודעה "הוגדרת כמפתח" (מיקום אפשרויות למפתחים עשוי להשתנות בחלק מהמכשירים עיינו כאן).
נפגשתי עם שתי סוגי מולטימדיות שהוא מבקש סיסמה אחרי הקשת כמה פעמים על מספר build
מישהו יודע איזה סיסמה צריך להקיש או איך אני יכול להשיג את הסיסמה ?? -
@שניאור-שמח איפה אני יכול לראות את הדגם?
-
@055678 כתב בבעיה | הגדרות מפתחים במולטימדיה:
מאמין בהגדרות>אודות/מידע
-
@055678 כתב בבעיה | הגדרות מפתחים במולטימדיה:
מאמין בהגדרות>אודות/מידע
@שניאור-שמח דגם וחומרה K4811
אנדרואיד 11 -
@055678
אם תשלח לכאן את אפליקציית ההגדרות אני יכול להוציא לך משם את הקוד... -
@055678
אם תשלח לכאן את אפליקציית ההגדרות אני יכול להוציא לך משם את הקוד...@מה-זה-משנה-אה לא הבנתי איך שולחים אפליקצית הגדרות
-
@055678
יש לך אפשרות להתקין APK במולטימדיה? -
תגובה: מדריך | מתן הרשאת ניהול מכשיר (MDM) דרך המכשיר עצמו בניפוי באגים אלחוטי - אנדרואיד 11 ומעלה.
ציטוט מתוך המדריך :ניכנס להגדרות>מידע על הטלפון, נגלול למספר build ונלחץ עליו ברצף עד שתופיע הודעה "הוגדרת כמפתח" (מיקום אפשרויות למפתחים עשוי להשתנות בחלק מהמכשירים עיינו כאן).
נפגשתי עם שתי סוגי מולטימדיות שהוא מבקש סיסמה אחרי הקשת כמה פעמים על מספר build
מישהו יודע איזה סיסמה צריך להקיש או איך אני יכול להשיג את הסיסמה ?? -
@055678
יש לך אפשרות להתקין APK במולטימדיה?@מה-זה-משנה-אה כתב בבעיה | הגדרות מפתחים במולטימדיה:
@055678
יש לך אפשרות להתקין APK במולטימדיה?כן
-
@055678
מצוין תתקין את מנהל הקבצים+ ושם יש לך אופציה לגיבוי אפליקציות תעשה גיבוי להגדרות ותשלח לי את הAPK
ואז אני יוכל להגיד לך את הקוד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות