שיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...
-
כנראה תלוי בכמות שמפרסמים...
אבל אני לא באמת יודע כמובן -
כנראה תלוי בכמות שמפרסמים...
אבל אני לא באמת יודע כמובן@צבי-דורש-ציון זה נראה יותר כמו שינוי בנוהל של ימות המשיח בכמות הפרסומות מכיון שברוב המקרים בשיחה הראשונה אין פרסומת בשונה מפעם שתמיד השיחה הראשונה היתה עם פרסומת
-
כשהתחילו הפרסומות היה שם איזה סקר שהיה צריך למלאות אותו עם פרטים על עצמך, כדי שהם יתאימו פרסומות לפי פילוח המאזינים. הם ממש חפרו עם הסקר הזה וכדי שיורידו את החפירה הזו היו הרבה שענו (כי מי שענה כבר לא קיבל על זה פרסומת) והיה גם הגרלה אם אני זוכר נכון.
למעשה מאז אני חושב שכל מי שענה לדבר הזה ונתן על עצמו פרטים הם פשוט מכניסים אותו לכל פרסומת אפשרית. כי זה כביכול פרסומת מותאמת אישית. אני ממש רואה שאצלי אני חוטף פרסומת כל כמה דקות ממש, ואצל חברים יש אחת ל.. ואפילו שיחות ללא פרסומות כלל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות