דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. סלולרי
  3. מערכות IVR - ימות המשיח
  4. שיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...

שיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...

מתוזמן נעוץ נעול הועבר מערכות IVR - ימות המשיח
57 פוסטים 19 כותבים 628 צפיות 16 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ע עידו300

@צבי-הירש כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:

לימות יש את חברת "מרכזיה" שהם עובדים איתם בשיתוף פעולה הדוק על הגבול של אותה חברה, אתה תצטרך לפתוח חוזה עם חברה חדשה וזה עוד כסף.

אותה החברה, לא "על גבול של אותה חברה" (הכונה אותם הבעלים).

צ מחובר
    צ מחובר
    צול גאה
    כתב נערך לאחרונה על ידי צול גאה

@עידו300 אני אישית מחזיק קו סיפ שקניתי מ015
    זה לא כזה עסק נורא
    אבל כן זה יקר

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • צ צבי הירש

שמעתי מבעל קו של מיליוני דקות [לשעבר] שהפרסומות ממש לא מכניסות מספיק.

אם מישהו

רוצה לבנות מערכת מתחרה אז שישים לב לנתונים הבאים:

בעיות

• אם הוא חושב לעשות צינתוקים בחינם לרשימות גדולות והסרת פרסומות בזול זה מסובך מאוד כי כל מתקשר חדש בין אם פנימה בין אם החוצה מוסיף עומס ולכן ככל שהחברה תגדל יעלה לו יותר התשתיות.
      • לימות יש את חברת "מרכזיה" שהם עובדים איתם בשיתוף פעולה הדוק על הגבול של אותה חברה, אתה תצטרך לפתוח חוזה עם חברה חדשה וזה עוד כסף.
      • ולא ניכנס לשאר הפרטים של השלוחות השונות וכו וכו.

יתרונות

• המחיר של ימות לפיתוחים חדשים הוא די מטורף [וזה זכותם 😋 ]תכלס אם הוא יקים את המערכת שלו למטרות חסד ויצליח לשכנע בזה את חברי הפורום [אם כי קשה לי להאמין שמישהו יצליח להקים משהו בכזה סדר גודל למטרות חסד כי זה פרויקט די מטורף] תכלס אם כן הוא יוכל לעשות את זה הרבה יותר זול

ואולי אפילו לאו דווקא למטרות חסד אלא לפרסם בשרשור ייעודי כל בקשה עם תג מחיר ומי שיתנדב יקח את זה על עצמו,[והיום עם הAI אני לא בטוח שאפילו את זה צריך]

אם הוא יצליח

לבנות שלוחת פייתון, שלוחת ג’אווה סקריפט וכדו’ בלי שיהיו לו בעיות אבטחה זה יכול להיות ענק וסיבה רצינית לכאב ראש לימות.
      עד כאן, מתנצל אם קשקשתי במוח למישהו.

ע מנותק
      ע מנותק
      עידו300
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@צבי-הירש כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:

לבנות שלוחת פייתון, שלוחת ג’אווה סקריפט וכדו’ בלי שיהיו לו בעיות אבטחה זה יכול להיות ענק וסיבה רצינית לכאב ראש לימות.

מה זאת אומרת שלוחת פיתון שלוחת ג'אוה סקריפט? הם לא נותנים לך לכתוב שם קוד

צ צ 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • ע עידו300

צ מחובר
        צ מחובר
        צול גאה
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@עידו300 הוא רוצה שהם כן יתנו

ע תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ע עידו300

לימות יש את חברת "מרכזיה" שהם עובדים איתם בשיתוף פעולה הדוק על הגבול של אותה חברה, אתה תצטרך לפתוח חוזה עם חברה חדשה וזה עוד כסף.

אותה החברה, לא "על גבול של אותה חברה" (הכונה אותם הבעלים).

צ מנותק
          צ מנותק
          צבי הירש
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@עידו300 אומנם אותם הבעלים אבל יש הפרדה בין הפעילות הפיננסית של שתי החברות ולכן כתבתי על גבול.

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • ע מנותק
            ע מנותק
            עידו300
            כתב נערך לאחרונה על ידי

אין ספק, זה יקר אבל לא נורא.
            המציאות היא שיש המון חברות כיום. צריך רק לנסות

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • צ צול גאה

@עידו300 הוא רוצה שהם כן יתנו

ע מנותק
              ע מנותק
              עידו300
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@צול-גאה אף אדם שפוי לא יתן...

צ תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ע עידו300

@צול-גאה אף אדם שפוי לא יתן...

צ מחובר
                צ מחובר
                צול גאה
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@עידו300 לא ייתן מה
                אה להקים קוד?
                זה מה שניסיתי להסביר לו למעלה אבל לא הצלחתי לבטא את מה שרציתי תראה את הכמה פוסטים שמה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ע עידו300

צ מנותק
                  צ מנותק
                  צבי הירש
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@עידו300 על זה אני מדבר שתהיה שלוחה עם שם type=js
                  שירוץ בתוך ארגז חול או אל-תשאל-אותי-מה ויהיה עוד קובץ בשלוחה עם הקוד.
                  וע"ז כתבתי שיהיה להם כאב ראש מהתחרות.

ע תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • ע מנותק
                    ע מנותק
                    עידו300
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

אני באמצע פרויקט, כשאסיים אותו אנסה חברה אחרת בעז"ה.

אןי לי שום דבר נגד ימות המשיח (לא מאלו הטוענים שחינם - אל תתלונן, לדעתי כן יש במה להשתפר, אבל סה"כ הם סבבה, לא לשכוח שגם יש עליהם עומס), ואני ריסיילר שלהם, אבל כן צריך לראות אחרים.

צ תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • צ צבי הירש

@עידו300 על זה אני מדבר שתהיה שלוחה עם שם type=js
                      שירוץ בתוך ארגז חול או אל-תשאל-אותי-מה ויהיה עוד קובץ בשלוחה עם הקוד.
                      וע"ז כתבתי שיהיה להם כאב ראש מהתחרות.

ע מנותק
                      ע מנותק
                      עידו300
                      כתב נערך לאחרונה על ידי עידו300

@צבי-הירש לא יקרה ככל הנראה בשום חברה... בוודאי לא בצורה חינמית, אא"כ יהיה להם איך להרוויח על חשבון זה. או שהם חברה מטורפת כמו גוגל...

צ תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • ע עידו300

@צבי-הירש לא יקרה ככל הנראה בשום חברה... בוודאי לא בצורה חינמית, אא"כ יהיה להם איך להרוויח על חשבון זה. או שהם חברה מטורפת כמו גוגל...

צ מנותק
                        צ מנותק
                        צבי הירש
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@עידו300 וע"ז כתבתי

כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:

@צול-גאה אני באמת אשמח אם תסביר לי למה, מאי נפקא מינה אם רץ התוכנה שלהם או שלי?

כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:

@צול-גאה אפשר להגביל את השלוחה עד מספר של זיכרון בראם\מקום במעבד לשנייה.

ע תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • ע עידו300

אני באמצע פרויקט, כשאסיים אותו אנסה חברה אחרת בעז"ה.

אןי לי שום דבר נגד ימות המשיח (לא מאלו הטוענים שחינם - אל תתלונן, לדעתי כן יש במה להשתפר, אבל סה"כ הם סבבה, לא לשכוח שגם יש עליהם עומס), ואני ריסיילר שלהם, אבל כן צריך לראות אחרים.

צ מחובר
                          צ מחובר
                          צול גאה
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@עידו300 השאלה על חברות אחרות היא כמה מאמץ אתה מוכן להשקיע וכמה כסף יש לך
                          ב015 {או בתפוצה שלהם בעברית-מרכז הקווים שמבוסס עליהם}
                          יש יכולות לא פחות ואפילו הרבה יותר מימות אבל כל דבר זה ערמות של הגדרות
                          וכמובן ששרת פרטי עם מרכזיה זה הכי גמיש אבל דורש המון ידע

צ כ 2 תגובות תגובה אחרונה
                          0
                          • צ צול גאה

צ מחובר
                            צ מחובר
                            צול גאה
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

סתם לכיף אני מצרף שני דפים של 015 של הסבר שתראו
                            {זה יחסית למתחלים אבל חמוד לגמרי}
                            להוריד כוכביות
                            https://docs.google.com/document/d/12x4nMoKZ6xeyTdkXpj9k_s1Ez8gKCecw/e****dit#heading=h.7ggbfk9wnj9n

https://docs.google.com/document/d/1FrYDmpnrT5q5SQYgGsldDl1HRexJ6Yq_/e****dit#heading=h.ikkevyhyngef

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            1
                            • צ צבי הירש

@עידו300 וע"ז כתבתי

@צול-גאה אפשר להגביל את השלוחה עד מספר של זיכרון בראם\מקום במעבד לשנייה.

ע מנותק
                              ע מנותק
                              עידו300
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

א. זה המון משאבים, ומשאבים = כסף, ברמה הכי פשוטה שיש, ככל שיש יותר משאבים ככה להם זה עולה הרבה יותר, אם יפתחו אותה רק בשבילך, אז סביר להניח לא כ"כ יכביד עליהם, אבל אם יפתחו את זה לציבור הרחב, הם כבר מסתבכים ממש. שלא לדבר על תעבורת רשת.

ב. אבטחה - זה סיכון גדול לתת לכל אחד מקום בשרת שלך, זה מצריך תחזוקה שוטפת ולראות שאין פרצות ואין זליגות ואין משהו שיכול להפיל לך את השרת או השירות כולו, הרי זה לא vps נפרד, המערכת שלהם מתממשקת ישירות עם מה שנותנים לך. אלא אם כן אתה מתכוון שיתנו לך vps, ואז קצת פחות בעייתי.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • צ צבי הירש

אם מישהו

רוצה לבנות מערכת מתחרה אז שישים לב לנתונים הבאים:

בעיות

• אם הוא חושב לעשות צינתוקים בחינם לרשימות גדולות והסרת פרסומות בזול זה מסובך מאוד כי כל מתקשר חדש בין אם פנימה בין אם החוצה מוסיף עומס ולכן ככל שהחברה תגדל יעלה לו יותר התשתיות.
                                • לימות יש את חברת "מרכזיה" שהם עובדים איתם בשיתוף פעולה הדוק על הגבול של אותה חברה, אתה תצטרך לפתוח חוזה עם חברה חדשה וזה עוד כסף.
                                • ולא ניכנס לשאר הפרטים של השלוחות השונות וכו וכו.

יתרונות

• המחיר של ימות לפיתוחים חדשים הוא די מטורף [וזה זכותם 😋 ]תכלס אם הוא יקים את המערכת שלו למטרות חסד ויצליח לשכנע בזה את חברי הפורום [אם כי קשה לי להאמין שמישהו יצליח להקים משהו בכזה סדר גודל למטרות חסד כי זה פרויקט די מטורף] תכלס אם כן הוא יוכל לעשות את זה הרבה יותר זול

ואולי אפילו לאו דווקא למטרות חסד אלא לפרסם בשרשור ייעודי כל בקשה עם תג מחיר ומי שיתנדב יקח את זה על עצמו,[והיום עם הAI אני לא בטוח שאפילו את זה צריך]

אם הוא יצליח

עד כאן, מתנצל אם קשקשתי במוח למישהו.

kasnikK מנותק
                                kasnikK מנותק
                                kasnik
                                מדריכים
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

יש אופציה של 1700

[My digital corner](https://beta.moticode.com(

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • צ צול גאה

כ מנותק
                                  כ מנותק
                                  כבוד הרב
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי כבוד הרב

@צול-גאה כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:

היום זה לא דורש המון ידע זה בסך הכל דורש קלוד קוד, מנסיון!.
                                  בניתי עם FreeSWITCH + FreeSWITCH ביקשתי מקלוד קוד והוא בנה לי איזה מודל שרציתי כולל המודלים ההכי מסובכים שאתה חושב, כולל ניהול שרת בדיקה איזה חומרה אני צריך בהתאם לשימוש וכו'.
                                  ואם זה לא מספיק לך אז הוא גם העתיק לי שלוחות שלמות ממערכת שלי בימות המשיח כולל הקבצים שלהם וההגדרות שלהם והתאים לי אותם בדיוק בשרת שלי וכל זה בלי שום ידע מוקדם!
                                  אבל נגיד את האמת שכספית לא בטוח שזה שווה אבל אם יש לך המון לקוחות או שיש לך אינטרסים אחרים הגיוני מאוד שזה שווה בפרט שכל פונקציה שאתה רוצה יש לך בחמש דקות בלי לשלם שקל.

צ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • כ כבוד הרב

@צול-גאה כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:

היום זה לא דורש המון ידע זה בסך הכל דורש קלוד קוד, מנסיון!.
                                    בניתי עם FreeSWITCH + FreeSWITCH ביקשתי מקלוד קוד והוא בנה לי איזה מודל שרציתי כולל המודלים ההכי מסובכים שאתה חושב, כולל ניהול שרת בדיקה איזה חומרה אני צריך בהתאם לשימוש וכו'.
                                    ואם זה לא מספיק לך אז הוא גם העתיק לי שלוחות שלמות ממערכת שלי בימות המשיח כולל הקבצים שלהם וההגדרות שלהם והתאים לי אותם בדיוק בשרת שלי וכל זה בלי שום ידע מוקדם!
                                    אבל נגיד את האמת שכספית לא בטוח שזה שווה אבל אם יש לך המון לקוחות או שיש לך אינטרסים אחרים הגיוני מאוד שזה שווה בפרט שכל פונקציה שאתה רוצה יש לך בחמש דקות בלי לשלם שקל.

צ מחובר
                                    צ מחובר
                                    צול גאה
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@כבוד-הרב כמו כל דבר שהיום במקום ידע יש AI
                                    אבל את האמת אני לא מאצין בזה
                                    זה עובד לא בניסיון הראשון וכשיש תקלה אתה לא יודע מאיפה להתחיל לפתור אותה
                                    משא"כ אם יש לך ידע אז גם כשאתה נעזר בAI אתה מביא הרבה יותר מקצועי

{כמו שאני עצמי רואה שבפייתון שאני יודע אני מביא גם בAI דברים הרבה יותר טובים מאשר בג'אווה סקריפט למרות שגם פייתון אני יודע מאוד בסיסי}

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון
                                    0
                                    • חוקי הפורום
                                    • פופולרי
                                    • לא נפתר
                                    • משתמשים