שאלה | היסטוריה בפורום
-
@צבי-הירש מה הכוונה? אתה יכול להסתכל בהיסטוריה של כרום. באיזה אתר יש דבר כזה? (חוץ מיוטיוב אולי ועוד כמה...)
-
@צבי-הירש מה הכוונה? אתה יכול להסתכל בהיסטוריה של כרום. באיזה אתר יש דבר כזה? (חוץ מיוטיוב אולי ועוד כמה...)
@אברהם-גלסר אבל בינתיים הספקתי לצפות בעוד מיליון דברים ואני עכשיו לא מצליח למצוא את הפוסט המעניין שבדיוק קראתי.
-
@אברהם-גלסר אבל בינתיים הספקתי לצפות בעוד מיליון דברים ואני עכשיו לא מצליח למצוא את הפוסט המעניין שבדיוק קראתי.
@צבי-הירש אם אתה זוכר על מה הוא היה תעשה חיפוש גוגל בפורום. (במיוחד אם אתה זוכר מילות מפתח משם).
-
@צבי-הירש אם אתה זוכר על מה הוא היה תעשה חיפוש גוגל בפורום. (במיוחד אם אתה זוכר מילות מפתח משם).
@אברהם-גלסר זהו שקרו לי כמה פעמים תעתועי זיכרון שהמוח שלי מנסח מחדש את הדברים אוני לא זוכר את המילים ותכלס לפעמים זה לוקח זמן לנסות לנחש איזה מילים בדיוק היו שם.
-
@אברהם-גלסר זהו שקרו לי כמה פעמים תעתועי זיכרון שהמוח שלי מנסח מחדש את הדברים אוני לא זוכר את המילים ותכלס לפעמים זה לוקח זמן לנסות לנחש איזה מילים בדיוק היו שם.
@צבי-הירש אם כתבת שם פוסט אתה יכול לראות בנושאים שאתה עוקב אחריהם.
-
@צבי-הירש אם כתבת שם פוסט אתה יכול לראות בנושאים שאתה עוקב אחריהם.
@אברהם-גלסר ואם לא???
-
@אברהם-גלסר ואם לא???
פוסט זה נמחק! -
@צבי-הירש כתב בשאלה | היסטוריה בפורום:
למה אי אפשר לראות את היסטוריית הצפיות שלי בפרורם?
לא יודע אם זה ממש היסטוריית הצפיות, אבל תבדוק כאן
@ע-ה-דכו-ע זה לא. זה מתוך הנושאים שאתה עוקב אחריהם - נושאים שיש בהם פוסטים שעוד לא קראת.
-
@ע-ה-דכו-ע זה לא. זה מתוך הנושאים שאתה עוקב אחריהם - נושאים שיש בהם פוסטים שעוד לא קראת.
@אברהם-גלסר לא נכון
-
@אברהם-גלסר לא נכון
@מחנה-ידידים אז מה? אולי לא הבנתי נכון.
-
@אברהם-גלסר כתב בשאלה | היסטוריה בפורום:
@ע-ה-דכו-ע זה לא. זה מתוך הנושאים שאתה יצרת - נושאים שיש בהם פוסטים שעוד לא קראת.
צודק חלקית, זה רק נושאים שבמעקב, אני התכוונתי לזה
-
@ע-ה-דכו-ע זה לא. זה מתוך הנושאים שאתה יצרת - נושאים שיש בהם פוסטים שעוד לא קראת.
@ע-ה-דכו-ע איך מגיעים לזה ?
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@אברהם-גלסר התכוונתי בלי קישור
-
@יוסף-הכהן כתב בשאלה | היסטוריה בפורום:
נכנסים לפרופיל, לוחצים על נושאים, ובצד שמאל למעלה בוחרים נקרא
-
@אברהם-גלסר התכוונתי בלי קישור
-
@ע-ה-דכו-ע אתה צודק ישר כוחך.
-
@ע-ה-דכו-ע אתה צודק ישר כוחך.