שאלה | אחרי התקנת מזגן
-
התקנתי מזגן אמקור
בהתקנה היה לי שבירה בחיבור ליחידה חיצונית (מה שגרם לקצת גז לצאת לאוויר העולם) ואחרי שבס"ד הצלחתי לסדר התקנתי והדלקתי את המזגן
ראיתי מדריך שבהתחלה צריך ליפתוח רק את הצינור דחיסה וללחוץ על הוונטיל של הצינור השני למשך 8 שניות להוציא אוויר
תכלעס לא עשיתי את זה עד כמה זה לא טוב או שזה היה שלב חובה
תודה -
T Tיו_ סימן נושא זה כשאלה
-
@tיו_
קודם כל תכבה את המזגן ותתקשר לטכנאי
המטרה של הלחיצה על הונטיל זה להוציא את כל אויר שבצנרת שאם יש אויר זה יכול להזיק למדחס בעיקרון לפי התקן חייב לעשות ואקום עם משאבה אבל הטכנאים עושים כמו שאמרת במזגן קטנים אבל המזגנים גדולים חייב ואקום -
@tיו_
המטרה של הלחיצה על הונטיל זה להוציא את כל אויר שבצנרת שאם יש אויר זה יכול להזיק למדחס בעיקרון לפי התקן חייב לעשות ואקום עם משאבה אבל הטכנאים עושים כמו שאמרת במזגן קטנים אבל המזגנים גדולים חייב ואקום@אהרון-שלום זה מזגן 1 ורבע כ"ס תאמת שהוא מקרר בנתיים
הצנרת באורך 5 מטר -
@tיו_
המטרה של הלחיצה על הונטיל זה להוציא את כל אויר שבצנרת שאם יש אויר זה יכול להזיק למדחס בעיקרון לפי התקן חייב לעשות ואקום עם משאבה אבל הטכנאים עושים כמו שאמרת במזגן קטנים אבל המזגנים גדולים חייב ואקום@אהרון-שלום כתב בשאלה | אחרי התקנת מזגן:
ותתקשר לטכנאי
יום שישי ואני רוצה שיהיה לי נעים בשבת האם יש מה לעשות בלי טכנאי?
-
@tיו_
הבעיה שלך שהגז כבר התערבב עם האויר ואין לך אפשרות להפריד אותו
לכן למיטב ידעתי אתה צריך לשחחר את כל הגז ולמלאות
או שטכנאי אומר לך שאין בעיה לצבור את הגז במדחס ואז ללחוץ על הונטיל הרעיון הזה לא נראה לי כ"כ ישים
בכל מקרה תיזהר עם זה שלא יהרס לך המזגן -
@tיו_
הבעיה שלך שהגז כבר התערבב עם האויר ואין לך אפשרות להפריד אותו
לכן למיטב ידעתי אתה צריך לשחחר את כל הגז ולמלאות
או שטכנאי אומר לך שאין בעיה לצבור את הגז במדחס ואז ללחוץ על הונטיל הרעיון הזה לא נראה לי כ"כ ישים
בכל מקרה תיזהר עם זה שלא יהרס לך המזגן@אהרון-שלום
אתה בטוח שזה יכול להרוס? כי אני תמיד חשבתי שעושים ואקום רק כדי שהמזגן יקרר יותר טוב -
@אהרון-שלום
אתה בטוח שזה יכול להרוס? כי אני תמיד חשבתי שעושים ואקום רק כדי שהמזגן יקרר יותר טוב -
@איש-גמזו
חבר שלי מתקין מזגנים ותמיד הוא לוחץ על הונטיל ובמזגנים גדולים תמיד עושים ואקום
יש בזה מחלוקת הפוסקים מה נקרא גדול מיני מרכזי או 4 כ"ס
אבל תמיד לוחצים על הונטיל
יכול להיות שהנזק לא מיידי אבל ודאי שלא כך מתקינים וזה יכול לדפוק את המדחס -
@אהרון-שלום כתב בשאלה | אחרי התקנת מזגן:
ותתקשר לטכנאי
יום שישי ואני רוצה שיהיה לי נעים בשבת האם יש מה לעשות בלי טכנאי?