בקשת מידע | איזה סמארטפון הכי טוב לצילום?
-
@הילה-קלאס אייפון 17
או גלקסי S26 -
@הילה-קלאס אייפון 17
או גלקסי S26@טופ-שבמתמחים כתב בבקשת מידע | איזה סמארטפון הכי טוב לצילום?:
@הילה-קלאס אייפון 17
או גלקסי S26יש גם עוד דגמים של שיאומי או וואן פלוס עם תוצאות מטורפות, לא רק החברות הדגל..
-
אם זה רק לצילום יש טלפון שעשוי לצילום מיקצועי אני לא זוכר את השם אבל המעלה היחידה שלו זה המצלמה
וזה חברהלא ידועה -
אם זה רק לצילום יש טלפון שעשוי לצילום מיקצועי אני לא זוכר את השם אבל המעלה היחידה שלו זה המצלמה
וזה חברהלא ידועה@בינארי-חכם vivo x300 אולי?
-
@בינארי-חכם vivo x300 אולי?
@הילה-קלאס
יכול להיות יש לו גלגלת זום כמו המצלמה רגילה? -
וזה חברהלא ידועה@בינארי-חכם Poco 8 אאל"ט
-
@הילה-קלאס
Xiaomi 17 Ultra
עם חיישן של 1 אינץ הוא בהחלט מתחרה במצלמות מקצועיות.
המחיר בהתאם כמובן. -
@הילה-קלאס יש בזה המון שיקולים, כל אחד לפי שימשו הוא, רוב המבחנים של איכות המצלמה של הטלפונים נמדדת בשימוש עם הגדרות מיוחדות ותנאים מיוחדים ושקלול של המון דברים שאינם נפוצים ביום יום, לשימוש היום יומי הפשוט כנראה ש-Xiaomi 17 Ultra (עם ערכת הצלום שלו) הוא הטוב ביותר כיום.
לפי DxOMark הטלפון עם המצלמה הטובה ביותר כיום הוא Huawei Pura 80 Ultra. -
@הילה-קלאס אומרים שהצלמים של שידורי כדורגל משתמשים באייפון 17. (כמובן עם תוספת עדשה ענקית... וכן לא ידוע לי איזה דגמים - פרו / אולטרה / מקס).
מדובר על צילום המשחק שהיה בטדי האחרון. אני לא מייבין בכדורגל, רק במצלמה...
-
@הילה-קלאס אומרים שהצלמים של שידורי כדורגל משתמשים באייפון 17. (כמובן עם תוספת עדשה ענקית... וכן לא ידוע לי איזה דגמים - פרו / אולטרה / מקס).
מדובר על צילום המשחק שהיה בטדי האחרון. אני לא מייבין בכדורגל, רק במצלמה...
@יונימדיה
לכאורה זה בשביל היציבות בצילומי ווידיאו זה לא אומר שזה הכי טוב בשביל תמונות וגם על החיישן...