עזרה | טלפון FIG (פיג') קניתי ואחרי חודשיים נהרס , אומרים שהאחריות לא מכסה
-
@3157686 הגרסה הגיע עם volte? או שהתקנת את האפליקציה שמסדרת?
אם כן זה מובן.. סידרו את זה.. -
@3157686 זה בעיה ידועה בגולן וסלקום פתרנו אותה ברוב המכשירים. כרגע בפיג עדיין אין פתרון מקווים שיהיה מוזמן לעיין בנושא הנעוץ הראשון במדריכים אנדרואיד.
כרגע הפתרון היחיד הוא לכבות את הוולטה. -
שלום
קניתי טלפון פיג' לפני בערך חודשיים , הטלפון נפל נפילה מאוד מאוד קטנה ומאז המסך לא עובד
הלכתי לחנות שקניתי אמרו שישלחו ליבואן עד 14 ימי עסקים .....
התקשרו לאחר כמה ימים אמרו שיש 4 שברים פנימיים וזה לא בכיסוי האחריות כל תיקון של שבר עולה 150 ש"ח הם יעשו לי 4 שברים ב450 במקום ב 600!!!! ( הטלפון עולה 850 שקל בערך )תסכול מאוד גדול אם שווה בכלל לתקן , כמובן שניסתי לשאול אותם אז מה כן בגדר אחריות ואיך אני בתור לקוח יכול בכלל להבין בשבר פנימי וכו' , לא עזר .....
עוד אציין שבחודשיים האלה בטלפון לא עבד האפשרות של ללחוץ על חייגן באמצע שיחה עם קו או מוקד כלשהוא זה פשוט לא מגיב כלל
גם שילת ועידה אין אפשרות
פעם אחת חייגו אליי בזמן שהיה במטען הטלפון עשה רעשים מפחידים כאילו הוא עוד שנייה מתפוצץ עד שהוצאתי את הבטריה ושמתי בטריה אחרת ( עד היום לא החזרתי את הישנה ..)
את כל זה יבדקו רק לאחר שאתקן את הטלפון ב450 ש"ח !!!
יש מה לעשות ??... -
שלום
קניתי טלפון פיג' לפני בערך חודשיים , הטלפון נפל נפילה מאוד מאוד קטנה ומאז המסך לא עובד
הלכתי לחנות שקניתי אמרו שישלחו ליבואן עד 14 ימי עסקים .....
התקשרו לאחר כמה ימים אמרו שיש 4 שברים פנימיים וזה לא בכיסוי האחריות כל תיקון של שבר עולה 150 ש"ח הם יעשו לי 4 שברים ב450 במקום ב 600!!!! ( הטלפון עולה 850 שקל בערך )תסכול מאוד גדול אם שווה בכלל לתקן , כמובן שניסתי לשאול אותם אז מה כן בגדר אחריות ואיך אני בתור לקוח יכול בכלל להבין בשבר פנימי וכו' , לא עזר .....
עוד אציין שבחודשיים האלה בטלפון לא עבד האפשרות של ללחוץ על חייגן באמצע שיחה עם קו או מוקד כלשהוא זה פשוט לא מגיב כלל
גם שילת ועידה אין אפשרות
פעם אחת חייגו אליי בזמן שהיה במטען הטלפון עשה רעשים מפחידים כאילו הוא עוד שנייה מתפוצץ עד שהוצאתי את הבטריה ושמתי בטריה אחרת ( עד היום לא החזרתי את הישנה ..)
את כל זה יבדקו רק לאחר שאתקן את הטלפון ב450 ש"ח !!!
יש מה לעשות ??... -
@n.m.l למרבה הצער הם כנראה צודקים.
שבר מנפילה נחשב נזק לקוח, והם לא מחוייבים לכסות אותו באחריות.למעיישה, זה מאוד הגיוני כשחושבים על זה.
-
@מישהו12 כתב בעזרה | טלפון FIG (פיג') קניתי ואחרי חודשיים נהרס , אומרים שהאחריות לא מכסה:
למעיישה, זה מאוד הגיוני כשחושבים על זה.
צודק לגמרי
הטענה שלו שזה היה נפילה קטנה
אבל ברור שאתה צודק -
@n.m.l איזה טלפון קנית הפיג פליפ FIG FLIP Core אנדרואיד אוטו?
כיון שקניתי אותו לפני כמה ימים והבטריה שלו זוועה בטירוף.
האם עכשיו אחרי החלפת בטריה הסוללה טובה יותר?
(ואם כן איזה קנית) בתודה. -
תתריע בפניהם שאתה הולך איתם לתביעות קטנות על כל התקלות שתיארת שהיו במכשיר מיד בקניה
-
@n.m.l כתב בעזרה | טלפון FIG (פיג') קניתי ואחרי חודשיים נהרס , אומרים שהאחריות לא מכסה:
קצת לא הגיוני לעשות טלפון ברמה כה נמוכה של חוזק שמנפילה פיצית מקבל "4 שברים פנימיים"!!(ואפילו לא אחד חיצוני)
אני מסכים לגמרי
אבל עדיין זה מובן למה זה לא במסגרת האחריות@n.m.l כתב בעזרה | טלפון FIG (פיג') קניתי ואחרי חודשיים נהרס , אומרים שהאחריות לא מכסה:
בטריה לא חזקה במיוחד אבל סבירה לחלוטין יש לי את המיני
החלפתי בגלל הסיבה שכתבתי אז לא נתתי לזה תשומת לבכמה זמן הבטריה מחזיקה?
אני רוצה לקנות את הטלפון הזה ומנסה להבין האם מומלץ